Osakesijoittaminen

Callaway Golf & Topgolf announce massive merger (NYSE: ELY)

Eilen nähtiin varsin isoja kurssiliikkeitä kun Callaway ilmoitti ostavansa Topgolfin.

Sinänsä mielenkiintoinen uutinen, sillä Callawayn toimialue laajenee huomattavasti nykyisestään: "Revenue from the combined company is expected to be split 30% golf equipment, 46% Topgolf and 24% softgoods. "

Pro forma revenue of approximately $2.8 billion based on fiscal year 2019 results that is expected to grow to approximately $3.2 billion by 2022 and at approximately 10% per year in the years following

https://seekingalpha.com/article/4382170-callaway-golfs-big-bet-on-tech?mod=mw_quote_news

Mitäs mieltä olette asiasta?

1 tykkäys

Moi.
Loistavaa, että tälle avattiin ketju. Olen innokas golfari ja siitä alunperin kipinä Callawayn omistukseen :smiley:
Itseäni ihmetytti tämä kurssireaktio (20$->15$) tämän uutisen johdosta. Mielestäni kauppa Topgolfin kanssa hyvä. Moni “golf-vaikuttaja” jota mm instagramissa seuraan, käy kaveriporukan kanssa pelailemassa Topgolfissa ja olen itsekkin haaveillut että tulisipa suomeen samanlaisia keskuksia, jossa golf yhdistetään tekniikan kanssa ja voidaan pelata mm erilaisia lyöntipelejä.

Lisäksi olen pistänyt merkille, että suomessa ja euroopassa on kova golf buumi tällä hetkellä käynnissä osittain koronan takia. Monesta golf-kaupasta saanut sellaista viestiä että tehtaat ei ole pystynyt toimittamaan maioja tuttuu tapaan. Olin syyskuussa ostamassa mailasettiä ja myyjä sanoi että nyt jo tilaa niin saattaa alkuuodelle saada. Normaalisti toimitusajat ovat olleet mallia 1vko.

Tekisi kovasti mieli lisäillä Callawayta salkkuun mutta jenkkipörssin liikkeet mietityttävät, tästä juuri esimerkkinä kova syöksy alkuviikosta Callawayn kurssiin.

1 tykkäys