Osakesijoittaminen

Carbiotix (CRBX) - Suoliston hyvinvoinnin puolesta

Tämmösen pikkuruisen mielenkiintoisen markkina-arvoltaan 10 milj.€ Ruotsalaisen firman bongasin tuossa pari päivää sitte.
Yhtiö on listattu Spotlight Stockholm listalle lokakuussa 2019

Carbiotix AB is a Sweden based pre-clinical stage therapeutics company focused on gut health testing and microbiome modulators to address a range of chronic and metabolic diseases. The products of the company include OneGut, MonthGut, LinkGut, and HealthGut.

  1. Joulukuuta yhtiö ilmoitti aloittavansa maissikuituprebiootti tuotantolaitoksen pystytyksen, joka olisi tarkoitus ottaa käyttöön 2021 Q2 aikana.

Linkki uutiseen

Tuon ilmoituksen jälkeen pöhinää on ilmestynyt osakkeen vaihdon kasvun myötä ja mm. yrityksen toimitusjohtaja Kristofer Cook on tankkaillut 175000kpl osaketta niin, että omistus firmasta on tällä hetkellä 19,85% .

Alaltahan löytyy kilpailua, mutta vastapainoksi suolistosairaudet ovat olleet viime vuosina kovassa kasvussa.
Puhutaan jopa uudesta kansantaudista.

Tunteeko joku foorumilaisista yritystä/alaa tarkemmin?

3 tykkäystä

Tuossa vielä hyvä esittelyvideo lafkasta toisella virallisella kielellä.
(Jos lontoo taipuu paremmin, niin tekstityksen saa youtubesta laitettua päälle)

Pyrkimyksenä ottaa 2021 jalansijaa jenkkimarkkinoilta.

Prebioottien ja lääkinnällisten elintarvikkeiden markkinoiden osalta markkinoiden kokonaiskoko on yli 25 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja lisääntyneen ruokavalion tietoisuuden, suuremman tieteellisen mielenkiinnon ja selvien terveyshyötyjen odotetaan edelleen edistävän markkinoiden kasvua lähivuosina.

Carbiotix myös mainostaa prebioottiensa olevan jopa 10x markkinoilla olevia tehokkaampia, mutta hinnan silti pysyvän kilpailijoiden kanssa samalla tasolla.

Prebiooteilla on kyllä isot markkinat ja niitä tulee kyllä itsekin popsittua ja voi allekirjoittaa hyödyn, vaikka ei mitään pahoja suolistovaivoja ole. Kuitenkin tuon x10 tehon väite on aika mielenkiintoinen. Oliko tuosta jostain kunnon dataa olemassa?

Tuossa videolla oli jotain mainintaa. Mitään tutkittua faktaa en väitteelle löytänyt ja toki vieraiden kielten ymmärtäminenkin saattaa tehdä minulle tepposet.

Kolme uutta soppari allekirjoitettu Q4 aikana.

Hyvin tuntuu homma etenevän.
Analyst Groupin analyysia ja Base skenaarion tavoitehinta nostettu 22,2 kruunuun.