Osakesijoittaminen

CloudMD (TSX.V: DOC)

Kanadan Venture listalta kasvava telehealth yritys joka on perustettu 2013. Yritys on mielenkiintoiselta alalta, esim ARK tankkaa isompaa TDOCia jatkuvasti. Osakekurssi boomasi 5x lyhyessä ajassa viime syksynä, mutta on taantunut siitä hieman. Yritys tekee jatkuvasti yritysostoja, joita maksetaan paljolti osakkeilla.

Tickerit:
DOC @TSXV
DOCRF @OTC
6PH @SWB

https://investors.cloudmd.ca/
Tuore toimarin haastattelu

+Kasvava ala
+Tiimit haluaa liittyä mukaan osakepohjaisesti - Uskoa kasvuun löytyy
+Pohjois-amerikan suuret markkinat ja paljon kehitettävää
+100M CAD kassassa
± Kurssi tuulipukujen armolla, tässä on myös upsidea jos instikat kiinnostuu
-Pieni tekijä
-Pieni mcap
-Paljon integraatiota yritysostojen vuoksi

Näen suurta potentiaalia jos asiat menevät hyvin, sanomatta selvää että osake on riskinen. Löytyy salkusta, otin tasolta 1,77 CAD Torontosta.

Keskustelua CloudMD ja muutenkin Telehealth alaan liittyen? Yritysesittelyistä näkee, että koko ala on lapsenkengissä pohjois-amerikassa. Esimerkiksi CEO.CA palstalla hehkutettiin, että CloudMD kautta sai faksattua reseptin potilaan haluamaan apteekkiin…

4 tykkäystä

Olenkin kärkkynyt koska tämä tulee tänne.
Ollut salkussa jo viime syksystä mutta möin pois, kun alkoi laskemaan ja nyt ostellut takaisin.

Tosiaan paljon dilutoinut yritysostoihin mutta nyt alkanut puhumaan orgaanisesta kasvusta myös jota pitäisi alkaa valumaan.
Toimarilla tuntuu olevan fokus päällä mitä noita haastiksia katsellut ja kiirettä pitää. Haluavat omistaa kaiken mitä tarjoavat eli softa oma, palvelut ja henkilökunta.
Ilmeisesti ainoa? Johon voi syöttää paikallisen Kelakortin ja saa sekä julkisen-, että yksityisensektorin palvelut tuolla päin maailmaa.

Käyttäjät kehuneet appia ja sanovat, etteivät palaa vanhaan tapaan. Ilmeisesti vasta aika pienessä osaa Kanadaa käytössä. Toimari sanonut että appi on valmis ja voisivat avata vaikka heti laajempaan käyttöön mutta tarvitsevat ilmeisesti lisää klinikoita yms. Henkilökuntaa laajemmin ensin käyttöönsä ennen kuin avaavat, jotta homma sujuu.

Voi ilmeisesti valita miehen tai naisen ja samaa kieltä puhuvan ja samassa aikavyöhykkeessä jne…
Laaja skaala palveluita eri tarpeisiin potilaille.
Viime anti taisi olla hintaan 2,70cad ja hinta nyt 1,84cad.
Henkilökunta ja heidän perheet ja läheiset ovat ostaneet/ostavat osaketta mitä ymmärtänyt ja toimari puhunut paljon Amazonista ehkä mahdollisena heidän ostajana joskus mikä nyt on aika spekulatiivista mutta kuitenkin.
Mukaan tulevat wearablesit eli ilmeisesti Applen kellot yms. Jolla voi mitata joitain elintoimintoja.
Tässä nyt pari seikkaa mitä tuli mieleen. Tosiaan ei juurikaan instikoita vielä mukana, joten kaikki kansalaisten käsissä mutta ollut viime kuukausina Kanadan vaihdetuin/vaihdetuimpia osakkeita ainakin tuolla Venturessa.
Jotain price targettia oli annettu mutta en muista tähän hätään.

3 tykkäystä

1 tykkäys

Tuolla hyvää kirjoitusta yrityksestä. Taustoista, yrityskaupoista, yms… Ovat kirjoittaneet muutaman artikkelin(linkit löytyy alempaa artikkelista). Tämä on vanhempi mutta enemmän syventyvä uudempia löytyy tän vuoden puolelta.
Ilmeisesti yrityskaupoista tullut jalansijaa Kiinaan ja Intiaan myös mutta Covid laittoi holdiin. Laajentuminen Kanadaan ja USAan etusijalla.

Ottavat pian osaa instituutio konfferenssiin.

1 tykkäys

CloudMD käynyt kaupoilla.

https://investors.cloudmd.ca/cloudmd-to-acquire-oncidium-one-of-the-largest-healthcare-providers-to-the-employer-market-in-canada/

2 tykkäystä

1 tykkäys

"We are planning a TSX up-listing and have already started the process. Our new CFO, Daniel Lee, is streamlining all our financial processes and working on integrating all of the acquisitions we announced/closed/will be closing.

Realistically, it will be middle of 2021"

From their PR team

Eli Q2-Q3 voisi olla markkinapaikan vaihto tulossa.

1 tykkäys

Uusin ostos lisää kyllä CloudMD uskottavuutta ja uplisting tulee ennemmin tai myöhemmin.

Redditistä löytyy myös oma subreddit CloudMD:lle.

1 tykkäys

Analyysi viimeisestä hankinnasta.

1 tykkäys