Osakesijoittaminen

CloudMD (TSX.V: DOC)

Kanadan Venture listalta kasvava telehealth yritys joka on perustettu 2013. Yritys on mielenkiintoiselta alalta, esim ARK tankkaa isompaa TDOCia jatkuvasti. Osakekurssi boomasi 5x lyhyessä ajassa viime syksynä, mutta on taantunut siitä hieman. Yritys tekee jatkuvasti yritysostoja, joita maksetaan paljolti osakkeilla.

Tickerit:
DOC @TSXV
DOCRF @OTC
6PH @SWB

https://investors.cloudmd.ca/
Tuore toimarin haastattelu

+Kasvava ala
+Tiimit haluaa liittyä mukaan osakepohjaisesti - Uskoa kasvuun löytyy
+Pohjois-amerikan suuret markkinat ja paljon kehitettävää
+100M CAD kassassa
± Kurssi tuulipukujen armolla, tässä on myös upsidea jos instikat kiinnostuu
-Pieni tekijä
-Pieni mcap
-Paljon integraatiota yritysostojen vuoksi

Näen suurta potentiaalia jos asiat menevät hyvin, sanomatta selvää että osake on riskinen. Löytyy salkusta, otin tasolta 1,77 CAD Torontosta.

Keskustelua CloudMD ja muutenkin Telehealth alaan liittyen? Yritysesittelyistä näkee, että koko ala on lapsenkengissä pohjois-amerikassa. Esimerkiksi CEO.CA palstalla hehkutettiin, että CloudMD kautta sai faksattua reseptin potilaan haluamaan apteekkiin…

6 tykkäystä

Olenkin kärkkynyt koska tämä tulee tänne.
Ollut salkussa jo viime syksystä mutta möin pois, kun alkoi laskemaan ja nyt ostellut takaisin.

Tosiaan paljon dilutoinut yritysostoihin mutta nyt alkanut puhumaan orgaanisesta kasvusta myös jota pitäisi alkaa valumaan.
Toimarilla tuntuu olevan fokus päällä mitä noita haastiksia katsellut ja kiirettä pitää. Haluavat omistaa kaiken mitä tarjoavat eli softa oma, palvelut ja henkilökunta.
Ilmeisesti ainoa? Johon voi syöttää paikallisen Kelakortin ja saa sekä julkisen-, että yksityisensektorin palvelut tuolla päin maailmaa.

Käyttäjät kehuneet appia ja sanovat, etteivät palaa vanhaan tapaan. Ilmeisesti vasta aika pienessä osaa Kanadaa käytössä. Toimari sanonut että appi on valmis ja voisivat avata vaikka heti laajempaan käyttöön mutta tarvitsevat ilmeisesti lisää klinikoita yms. Henkilökuntaa laajemmin ensin käyttöönsä ennen kuin avaavat, jotta homma sujuu.

Voi ilmeisesti valita miehen tai naisen ja samaa kieltä puhuvan ja samassa aikavyöhykkeessä jne…
Laaja skaala palveluita eri tarpeisiin potilaille.
Viime anti taisi olla hintaan 2,70cad ja hinta nyt 1,84cad.
Henkilökunta ja heidän perheet ja läheiset ovat ostaneet/ostavat osaketta mitä ymmärtänyt ja toimari puhunut paljon Amazonista ehkä mahdollisena heidän ostajana joskus mikä nyt on aika spekulatiivista mutta kuitenkin.
Mukaan tulevat wearablesit eli ilmeisesti Applen kellot yms. Jolla voi mitata joitain elintoimintoja.
Tässä nyt pari seikkaa mitä tuli mieleen. Tosiaan ei juurikaan instikoita vielä mukana, joten kaikki kansalaisten käsissä mutta ollut viime kuukausina Kanadan vaihdetuin/vaihdetuimpia osakkeita ainakin tuolla Venturessa.
Jotain price targettia oli annettu mutta en muista tähän hätään.

4 tykkäystä

1 tykkäys

Tuolla hyvää kirjoitusta yrityksestä. Taustoista, yrityskaupoista, yms… Ovat kirjoittaneet muutaman artikkelin(linkit löytyy alempaa artikkelista). Tämä on vanhempi mutta enemmän syventyvä uudempia löytyy tän vuoden puolelta.
Ilmeisesti yrityskaupoista tullut jalansijaa Kiinaan ja Intiaan myös mutta Covid laittoi holdiin. Laajentuminen Kanadaan ja USAan etusijalla.

Ottavat pian osaa instituutio konfferenssiin.

1 tykkäys

CloudMD käynyt kaupoilla.

https://investors.cloudmd.ca/cloudmd-to-acquire-oncidium-one-of-the-largest-healthcare-providers-to-the-employer-market-in-canada/

2 tykkäystä

1 tykkäys

"We are planning a TSX up-listing and have already started the process. Our new CFO, Daniel Lee, is streamlining all our financial processes and working on integrating all of the acquisitions we announced/closed/will be closing.

Realistically, it will be middle of 2021"

From their PR team

Eli Q2-Q3 voisi olla markkinapaikan vaihto tulossa.

1 tykkäys

Uusin ostos lisää kyllä CloudMD uskottavuutta ja uplisting tulee ennemmin tai myöhemmin.

Redditistä löytyy myös oma subreddit CloudMD:lle.

1 tykkäys

Analyysi viimeisestä hankinnasta.

2 tykkäystä

Investors deck on päivitetty. Erityisesti slide 18 data on lupaavaa.

4 tykkäystä

Kanadalaisilla foorumeilla puhutaan, että tuloksia julkaistais jo tän viikon puolivälissä eli ehkä keskiviikkona? Fingers crossed

1 tykkäys

https://ceo.ca/@nasdaq/cloudmd-reports-record-fourth-quarter-2020-revenue
Sieltähän se Q4 tuli. Q1 sitten toukokuussa.
Täytyy perehtyä

1 tykkäys

Kovaa kasvua, haasteena tässä on kun 2020 on jo niin kaukana historiassa. Täytyyy viikonloppuna perehtyä tarkemmin.

Pisti silmään tuo Europe ihan uutena ainakin mulle.

1 tykkäys

Siinä analyytikolta.

3 tykkäystä

CLOUDMD päässyt erään kanadalaisen kasvurahaston toiseksi suurimmaksi omistukseksi.

3 tykkäystä

Jäi tulosten kommentointi aiemmin, todella suuria kasvulukuja 2020. Mielenkiintoista nähdä pian myös Q1 luvut, kun jatkuvasti on tehty lisää hankintoja ja tuo 120M revenue runrate josta yritys on kommunikoinut, on toki ihan eri levellillä kuin viime vuoden luvut. Riskinä näissä tässä kasvussa, varsinkin sen tullessa paljoltli M&A kautta on tietty ostosten integrointi. Noin muuten Cloud MD twitter perusteella sielllä tehdään jatkuvasti töitä erilaisissa konferensseissa.

1 tykkäys

Huomenna CloudMD Q1 tulokset. Viimeisin hankinta Einolle vielä closattu.

1 tykkäys

Mielenkiintoista nähdä miten orgaaninen kasvu alkaa taustalla kehittymään. Tarkkaan ovat ilmeisesti yritysostot tehty tukemaan tuota “one stop shop” periaatetta ja ovat olleet jo valmiiksi tuottavia hankintoja. Eiköhän tästä vielä tuottava paja kehity muutaman Quarterin sisällä. En muista mitkä kaikki nyt oli tähän Quarteriin closattu mutta pitäisi näistä oliko seitsemästä viime vuoden puolella ostetuista alkaa jo jotain näkymään🤞.
Olen ostanut koko perheelle siivut pitkään pitoon.

4 tykkäystä

https://ceo.ca/@nasdaq/cloudmd-reports-record-revenue-of-88-million-in-first

Kovaa kasvua ja lupailtiin nyt virallisesti 120M+ revikkaa tälle vuodelle nykytahdilla! Uskoisin että liikahtaa tänään avauksessa.

3 tykkäystä