Coca Cola, KO aristokraattien aatelia

Kiitos.

Joo, tokihan kokistakin on kritisoitu, että se on nousevan osinkopolitiikkansa ‘vanki’.
Aika kuitenkin näyttää mihin yhtiö taipuu ja laajentaa lonkeroitaan.

KO on laajentunut kahviin viimeaikoina.ns.“kuumiin juomiin”. Kokiksen brändi tunnettavuus on oma ‘vallihautansa’ eikä sitä voida horjuttaa noin vain.

Terveystrendin vuoksi, limonaadia ja muita sokerijuomia juodaan vähemmän, nyt koronan vuoksi ravintolat kiinni jne niin niidenkin kulutua sitämyöten hieman pienentynyt.

5 tykkäystä

Cokis on edennyt hienosti veden myynnillä ja minne tahansa maailmassa menee, niin Cokiksen vettä on näkyvimmin myynnissä. Keskiviikkona yhtiö ilmoitti lopettavansa Odwalla-mehujen valmistuksen, kun brändi ei toiminut ja pärjännyt Pepsin Naked sokerimehuille - tuoteportfolioon tehdään jatkuvasti muutoksia ja trendeihin reagoidaan.

Cokista löytyy salkusta.

4 tykkäystä

Itse hyppäsin myös viimein Cokiksen kelkkaan tämän Corona-pyllähdyksen aikana. Itse olen aina ollut henkeen ja vereen Coca-Cola mies, vaikka nykyään tuleekin aika vähän sokerijuomia juotua. Coca-Cola on yksi maailman vahvimmista brändeistä, joten melko turvallisin mielin voi tätä omistaa. Eiköhän tämä pikkuhiljaa palaudu, kun virus saadaan kuriin. Lisäksi toki mukava saada jonkun verran noita dollareitakin valuuttatilille osinkoina.

4 tykkäystä

Uutuus Cokikselta:

2 tykkäystä

Päättivät siellä Atlantassa laittaa liikkeelle toisenkin koepallon eli erään kuuluisan, jo edesmenneen suomalaisen basistin suosikkijuoman, kossuvissyn. Vaan jostain kuuman syystä läträävät siellä Ameriikassa näköjään jotain makuakin kossuvissynsä sekaan.

Tuleva tuote on niin sanottu hard seltzer eli terästetty ja maustettu hiilihapotettu vesi, joka on noussut viime vuosina trendikkäiden juomien joukkoon etenkin Yhdysvalloissa.

Tästäpä idea Iisalmeen: KevytOlo KossuVissy Greippi — Uusi Parempi Maku.

4 tykkäystä

Sama vielä SA

Coca-Cola unveils hard seltzer brand Coca-Cola unveils hard seltzer brand (NYSE:KO) | Seeking Alpha

Coca-Cola gains as analysts defend long-term upside case Coca-Cola gains as analysts defend long-term upside case (NYSE:KO) | Seeking Alpha

Nyt on iha hyvä €/$ kurssi :upside_down_face:

1 tykkäys

Juu, valuuttakurssi on kyllä suosiollinen USA-osakkeiden ostoja ajatellen. Euro on ollut varsin tanakassa nousussa oikeastaan toukokuun puolivälistä lähtien, noin +10 %.

1 tykkäys

KO noussut tänään nätisti.

Olisikohan jo rotaation muutosta ilmassa jenkeissä.

1 tykkäys

Coca-Colalta odotuksia paremmat Q3-numerot, mutta silti ollaan melko kaukana normaaleista numeroista. Kannattavuus kuitenkin kunnossa kovan kulukuurin ansiosta. Ei ole vaikea veikata, että tältä vuodelta maksettava osakekohtainen osinko on 1.68 dollaria neljään maksuerään jaettuna. Päivän kurssilla tämä tekee osinkotuotoksi 3.3 %.

Yhtiö aikoo raakata valikoimastaan pois noin puolet eli pari sataa brändiä.

4 tykkäystä

Tätä onkin jo tovi odotettu, mutta vihdoin viimein valtamerilaiva alkoi kääntyä.
KO:lla nousua tänään yli 7%.

Helmikuun huippuihin olisi nousuvaraa vielä yli 13% eli toivoa on, että tästä mennään vielä tänä vuonna ylöspäin.

2 tykkäystä

9 tykkäystä

Niin vähän keskustelua, että tänne varmasti saa tämän laittaa

6 tykkäystä

Simple is good :slight_smile:

3 tykkäystä
2 tykkäystä

5 tykkäystä

Kohtuullinen tulos. Eiköhän osinko nouse tänäkin vuonna

5 tykkäystä

Pepsille ei ole ketjua, mutta varmaan samassa menisi vähäisen keskustelun takia.

1 tykkäys

Taitaa alkaa laskemaan tuo, kun menivät ainakin osassa Eurooppaa koskemaan normi pepsin reseptiin. Siellä on seassa kaikenlaista makeutusainetta. Ei hyvä juttu. Ei vain missään tunnu olleen uutisointia asiasta.
Itse joudun hankalaan paikkaan sillä en tahtoisi olla tuon mukana, mutta myydäkään ei oikein osaisi.

En tiedä onko sattumaa, mutta Coca Colan kurssikäyrä melkein muotoilee SP500 kurssin käyrää 1990 luvun alusta. Onko Cokis melkein sama, kun sijoittaisi koko sp500😃

2 tykkäystä