Efecte Oyj - European Alternative to global goliaths

Tänne kanssa pipoa jos ehti ensimmäisten kymmenen joukkoon!

2 tykkäystä

Pipo kiitos tänne ja kiitos muutenkin Efectelle Mukavista vuosista

2 tykkäystä

Pipo kiitos jos mahdollista. Kelpaisi hyvin minulle.
Pettymyksekseni taisin olla vasta 11. Olisi ollut kyllä hieno, kun satuin olemaan myös entinen omistaja. Tai oikeastaan nykyinenkin koska en ole myynyt pottiani🙂

Ja kiitos kuluneista vuosista👍

2 tykkäystä

Vieläkö ehtii pipolistalle? Ensi talvi tulee olemaan kylmä ja tämä lämmittäisi.

Olisi kyllä hienoa saada mieltä ja päätä lämmittävä pipo muistoksi efecten matkasta ja ensimmäisestä ostotarjouksesta omalla kohdallani. Eli jos ylimääräisiä löytyy varaston perukoilta niin ottaisin myös avosylin vastaan.

Vau, tämäpä täyttyi nopeasti :trophy:! Kilpailun tuomaristo teki lennossa päätöksen pyöristää tuloslaskentaa ja kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille postitetaan aito Efecte :efecte:!

Laittelen teille erikseen viestiä osoitetiedoista :blush:

@Ituhippinen @Pietrus @Teippari @moreeuro @TTTT @Emilio @Tom_Cruisailija @Johnnyboy @Preemiokoira @Tunturisusi @KuplaSalkku @Mapa

23 tykkäystä

Voi minullekin kelpaisi Efecte-pipo, jos niitä vielä olisi. Edellinen on niin kulunut. Sain sen joskus johonkin tapahtumaan liittyen. Oma työpaikkakin oli iso Efecten palvelujen ostaja. Hyvä firma ja olisin jatkanut mielelläni omistajana.

No voi että, jos pipoja onkin 20 kpl, niin täällä on annista asti oltu mukana ja matkalla vähän lisätty.

2 tykkäystä

Pipoa :boom: :boom: omistajana lähes loppuun asti :santa: Kiitos joka tapauksessa Efecte-jengi vuosista!

Jos laatikon pohjalta vielä löytyskin pipoa niin tänne suuntaa kelpaa myös🤩

Huudetaas nyt täältäki varmuudeks vielä PIPO-HUUTO yöhön. Jos sattuis sellasen keskustelunherättäjän vielä saamaan. Ei nimittäin kukaan tutuistani 95% varmuudella yhtiötä tunne. Sitte ku kysyisivät pipon nähtyään että “mikäs efecte tuo on…”. Kertoisin ensin liiketoiminnasta jotain, ja sitten oman tarinani:

Efecten listautuessa arvelin merkinnän menevän rajusti yli niin, ettei merkinnästä saisi kuin pieniä murusia. Niinpä yritin ekaa kertaa järjestää pankin kautta bullet-tyyppisen lainan jolla voisin merkata sitten vähän isommalla summalla. No, laina ei kerennyt järjestyä ajoissa ja merkintä jäi tekemättä kokonaan. Jäin harmitteleen tilannetta ja seuraamaan yhtiön kehitystä. Paljon kerkes vettä virrata Tiberissä, ennen kuin viime syksynä tulin toteuttaneeksi liittymisen Efecten omistajiin. Ostin saman kuun aikana haluamani potin, joka edusti noin 8 prosenttia sijoituksistani. Efectestä siis sijoituksena tuli minulle(kin) erittäin kannattava, vaikka oma omistukseni muotoutui aika viime tipassa (ajatellen ostotarjousta ja pörssistä poistumista)…

1 tykkäys

Olis pitänyt kuulua ostotarjoukseen: pipo kaikille.

9 tykkäystä

Tämä oli mukava yllätys! :slight_smile: Kiitos paljon. Vaikka tunnarini tein vasta juuri tälle foorumille, on Efecten kelkassa matkustettu useampi vuosi. Kiitos johdolle myös hyvästä meiningistä sijoittajien suuntaan - sillä on arvoa. Palstalaisille kiitos tiedon jakamisesta täällä.

5 tykkäystä

Jälkikäteinen tarjousaika on nyt päättynyt, n. 98 % osakkeista on tähänastiset tarjoukset hyväksynyt. Seuraavaksi aloitetaan lunastusmenettely jäljellä olevaan n. 2 %:iin osakkeista :point_down:

7 tykkäystä

Laitetaas vielä eilinen tiedote tänne. Tämä ei sinänsä enää Efecte-omistajien (joita on Matrix42:n ohella enää pieni vähemmistö) elemään vaikuta, mutta onhan tämä nyt aika siisti juttu.

Yritysoston kohteeksi tulleen pienemmän yhtiön johdolle mallataan usein johtoryhmäpaikkoja uudesta yhtiöstä. Tässä tapauksessa Niilo siirtyy suoraan muodostuvan yhtiön toimitusjohtajaksi :clap: voisin kuvitella että itseni ohella muillekin yhtiötä seuranneille välittynyt kuva, että Efecte on ollut viime vuodet hyvin johdettu (olen seurannut yhtiötä itse 8/2020 alkaen). Tässä Niilolla ja hänen johtoryhmällään on luonnollisesti ollut aivan keskeinen rooli.

Eli vaikka omistajina matka päättyy, niin “European alternativen” rakentaminen jatkuu pörssin ulkopuolella samojen kasvojen voimin, kuin Efectenkin viime vuosina :slight_smile: varmasti myös Efecteläisille mukava uutinen - yrityskauppa on aina muutostilanne ja jatkuvuus johdon puolella lieventänee tilanteeseen liittyvää epävarmuutta :+1:

34 tykkäystä

Onko kenelläkään tietoa milloinko mahdollisesti nuo loput efecten osakkeet lunastetaan pois pörssistä?

2 tykkäystä

Nopeimmillaan on tainnut mennä noin 6 kk ostotarjouksen toteutumisen jälkeen, tyypillisemmin kuitenkin 7-9 kk. Jos prosessi välimiesoikeudessa venyy niin voi mennä yli vuoden, mutta näissä tapauksissa on riidelty jostakin. Ilmeisesti Ahlström-Munksjön lunastuksesta riidellään vieläkin (?), tarjous päättyi 2021.

2 tykkäystä

Elikkä luultavasti ainakin tämän vuoden puolella🙂
Hyvää kannattaa odottaa.

2 tykkäystä

Mulle oli koitettu jakaa firmaan jotain efecte lunastuspostia, mutta se ei ollut tullut perille, niin oliko jolle kulle tullut tietoa, ja oliko siellä mitään oleellista?

Pörssistä poistumisen prosessi etenee - tästä askeleesta Baswarella meni n. 1,5kk lunastusoikeuden vahvistamiseen ja ~2kk pörssistä poistumiseen, Avidlylla taas n. 1kk ja 1kk. Eli jos etenee tämän mukaisesti, niin elokuun tienoilla prosessi voisi olla maalissa :point_down:

5 tykkäystä