EHang Holdings – Tulevaisuuden ilmailua

https://www.pilotweb.aero/news/ehang-to-provide-pilotless-urban-air-services-in-zhuhai-1-6961646

8 tykkäystä

Ihan yleistä hehkuttelua, ei varsinaisesti mitään uutta:

5 tykkäystä

Muutaman viikon olen ollut Ehangin kyydissä,tässä on kyllä yritys jonka tuotteista voi aidosti innostua.

Luulen että tässä nyt todistetaan uuden valtavan potentiaalin omaavan teollisuusalan ensi askelia,voittajista ei nyt vielä tiedä mutta Ehangilla näyttää olevan teknistä etumatkaa ja Kiinan valtion tuki joten ennusmerkit ovat hyvät.

Katsoin myös perustajasta tehdyn pätkän,melkoinen pellepeloton ja teki vaikutuksen.

18 tykkäystä

Mr. Hu:sta on pakko pitää, tai ainakin hänen kykyihinsä luotsata firmaa (ja pysyä terveenä) luottaa, jos aikoo Ehangia omistaa.

Äijällä on taskussaan 40+ % osakkeista ja 80+ prosenttia äänivallasta, joten hän yksin päättää mitä ja miten Ehang tekee.

Melkoinen riski, mutta so far so good :+1:

8 tykkäystä

Tottuukohan tähän ikinä, kun aina dippailee ihan kunnolla aloituksessa.

8 tykkäystä

EHangista on julkaistu tänään ihan oikea shorttiraportti, eli ei tullut tällä kertaa alas"muuten vaan". En ole lukenut tarkemmin, joten en kommentoi sisältöä.

Raportti:

8 tykkäystä

EH.pdf (3,2 Mt)

short report

5 tykkäystä

Mitäs me ollaan tästä mieltä? Silmäilin nopeasti, mutta ei mun mielestä kovin vakavalta näyttänyt. Moni asia, kuten teknologinen valmius lennättää ihmisiä pitkiä matkoja, oli meillä tässäkin ketjussa jo moneen kertaan mainittuna. Lisäksi oli paljon väittämiä joiden todistuspohja jäi erittäin kevyeksi.

Omaan silmään vaikutti lähinnä vain yritykseltä saada kurssi hetkellisesti alas. Ajattelin lisäillä kohta kunhan pohja löytyy.

4 tykkäystä

Itse näen tuon taas yhtenä shorttifirman yrityksenä vedättää hintaa alaspäin. Näitä on nähty ennenkin. Nikolan kanssahan Citron onnistui kyllä. Ehangin omat uutiset jatkoprojekteista EU:n kanssa jne kertovat kyllä hyvästä tulevaisuudesta. Toki, ainahan tälläinen uuden kehittäjä ampuu kuin taivaaseen osakkeena ensin, ja arvostus on tällä hetkellä ihan liian korkealla. No, buy the dip ja odotellaan pari vuotta ja hymyillään sitten vielä paremmin :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

Plärään läpi, mutta en osaa sanoa mitään tästä. Näyttää tosi pahalta, mutta shorttaajien rapsat eivät ole kiinnostaneet ketään pari tuntia kauempaa tässä markkinassa. Ajoitus rapsan julkaisuun on kuitenkin ihan täydellinen kun paukutellaan ATH:ta ja vähän jännäkakka päivä muutenkin. Olen ihan täydellisen kyynistynyt jo muutenkin tässä markkinassa, yllätyin iloisesti että firmalla on edes jokin toimipiste mihin kävellä sisään.

8 tykkäystä

Tammikuussa ainakin shortit kerääntynyt että lienee siellä jotain motivaatiota hilata hintaa alemmas.

3 tykkäystä

Eli tämähän pitää sitten vinkata DFV:lle ja r/wsb:lle? :smile:

4 tykkäystä

Latu on auki. Porsttiin komeasti läpi vahvojen tukimahisten läpi tuolla 65 paikkeilla ja ennen sitä 70 paikkeilla. Pysähtyykö sitten edes tuonne 40-45 välille…
Mobiilisti liikkeellä niin en piirrellyt takemmin tasoja jne

4 tykkäystä
  • saattaa tässä yhteydessä voimistaa laskua, vaikka yleensä näistä lakijutuista ei kannatakaan välittää
4 tykkäystä

Näyttää aika heikolta, jos yhdellä raportilla saa melkein -60% parissa tunnissa. Jokunen tonni tuossa suhisi tuottoja taivaan tuuliin…Ei taida olla kiire tankkailla. Ajattelin aloittaa aikaisintaan 30:ssä :rofl:

2 tykkäystä

Hirvittää katsoa noita ostoja, toivottavasti ei ole isolla panoksella

Ei tällaisessa tilanteessa ole mitään tukitasoja, joku valasparvi myy kaiken laitaan ja päivä loppuu kohta. Tämän osalta huomenna nähdään, jatkuuko myyntipaine vai joko taskut tyhjeni. On kyllä erikoinen case tämäkin, ei näin rajuja myyntejä näe kyllä kuin ääriharvoin.

23 tykkäystä

Näin varmaan. itse koitin katsoa josko joku tukitaso antaisi stoppia paniikkimyynneille ja sipaisis pienet kokeiluun sellaiselta tasolta. Noh, päätin sitten kuitenkin tuota 45$ tasoa uhkaa ja sieltä sipasin, jos sen läpi mennään niin kaikki on mahdollista varmaan. Saa nähä tuliko ängettyä käsi paskaan. “Halvalla” sai jos vertaa viimepäiviin :see_no_evil:

Aika jäätävä vaikutus ainakin tällä kertaa rapsalla…

6 tykkäystä

En suosittele tällaisessa tilanteessa ostamaan miltään tasolta - tämä voi tehdä gap down openin huomenna ja sulla on laput salkussa verenpunaisena. Näissä kannattaa olla malttia - myyntiä olisi tietysti kannattanut miettiä, jos on kenellä omistuksia ja varmistaa mahdolliset voitot. Tämän osalta on tässä kohtaa aika 50/60, miten edetään. Rapsaa en ole edes avannut vielä, mutta näkee tuosta myynnistä, ettei pelkät shortit olleet asialla.

  • edit: yleisellä tasolla, kannattaa jokaisen EV-position kohdalla miettiä, missä on kipuraja. Jos SP500 tekee korjausliikkeen, saatetaan nähdä rajujakin liikkeitä monen kohdalla. Niin korkealla ollaan arvostustasoilla, että on selvä, että mm. näissä nähdään isoimpia liikkeitä myös alaspäin
47 tykkäystä

En omista EH. Halusin omistaa ennen tuota raportin lukemista, en enää. Aika pahaltahan tuo näyttää, jos siis on edes puolet totta. Toisaalta joku mainitsi stockwitsissa, että siellä on uuden vuoden vietto menossa. Sen takia kaikki paikat on tyhjänä. Totta tuokin. Lisäksi kun kerran ovat kaikki lomilla niin eivät ole hetkeen kommentoimassa johdon suunnalta tuota short raporttia. Eli eli… hankala sanoa muuta kuin en usko tuon ihan heti kääntyvän.

2 tykkäystä