Emerita resourses corp

Avataanpa ketjun, josko vaikka muutama kanssa sijoittaja haluaa keskustella EMO:sta.

Emerita Resourses on Kaivos puolen juniori, jolla on Espanjassa porauksessa useita eri alueita, joissa on massiivisia multimetalli suonia. Tietyt historialliset resurssi on siellä ollut pohjana ja lisäksi nykyaikaista tutkimusta millä on löydetty paljon uusia kohteita porattavaksi.

Olen kohteen osalta hiukan 3. osapuolen varassa, mutta käsitykseni mukaan kurss noususta huolimatta mahdollista upsidea on vielä paljon jäljellä (omat ostot pääasiassa 1,98 ja siitä lisäys dipistä 1,5x).

Yhtiöllä on siis useita alueita ja mielenkiintoinen potentiaalinen arvon lisäys voisi tulla yhdestä alueesta josta on käyty vuosia oikeutta (jossa syytetään toista isoa kaivos firmaa erilaisista rikoksista ja oikeuden käynnit ovat loppu suoralla= Rikosoikeus ja hallintooikeus), jos toinen yhtiö tuomitaan tai sen henkilöitä (syytettynä toista kymmentä ja kaikissa alemmissa asteissa todetty syyllisiksi), yksikin riittää, niin espanjan lain mukaan alueen hallinta siirtyy EMO:lle sillä se on ainoa muu hyväksytty tarjoaja.

Lisäksi olivat ilmeisesti saamassa isomman matalamman pitoisuuden kupari kohteen kahden ison kaivoksen välistä ilmaiseksi porattavaksi (doc jones podista kuuntelin).

Tämä vain alustuksena ja laitoin ylimalkaisesti, kun en jaksa katsoa alueiden nimiä jne.

Ostin ja möin ketjusta olen huomannut, että en ole ainut omistaja täällä foorumilla, niin ajattelin, että voitaisiin tänne koota tietoa kohteesta ja uutisista!

Emerita Resources - Presentations yhtiön presentaatiota.

https://drjonesresourceinvestor.wordpress.com/ Doc Jones sivut jossa paljon Emerita materiaalia.

12 tykkäystä

merkittävät porausluvat saatu. Näillähän on niitä poriakin aika paljon, joten siitäkin ajattelisin, että on ihan oikeasti tarkoitus nopsasti saada kartoitettua resurssit, eikä vaan johdolle vuotaa rahaa.

5 tykkäystä


Eka reikä romanerassa assay tehty. Alueella 6 poraa. 4 muuta valmiina, mutta assay odotetaan.

Osaako joku kommentoida kullan ja hopean pitoisuuksia, ilmeisesti ovat niistä oikein tyytyväisiä, mutta ei sano itselleni oikein mitään.

Tuossa vähän tietoa historiallisista lähtökohdista.