Energia-alan teknologinen kehitys ja sijoitusmahdollisuudet

MONTREAL, (QC), September 1st, 2020 – Xebec Adsorption Inc. (TSXV: XBC) (“Xebec”), a global provider of clean energy solutions is pleased to announce that the Company has entered into an agreement effective August 31st, 2020, to acquire all of the outstanding securities of Applied Compression Systems Ltd. (“ACS”). ACS’ principals will remain with ACS after the acquisition to optimize their integration into Xebec’s industrial service and support business and to grow the operation over the coming years.

2 tykkäystä

Oon tehnyt viime aikoina sellaisen oman havainnon, että vedyt sun muut ei liiku enää niin homogeenisesti, kuin aikaisemmin vaan on alkanut tulla eroja esim impactit tänään paljon miinusta ja jenkit plussaa. Aikaisemmin oli usein laajalla rintamalla laskua tai laajalla nousua.

Yhtä kaikki. Hajautettu salkku alkaa olla palautunut EU vety strategian julkaisun jälkihuuman tasolle voitoissa.

1 tykkäys

Tähän viittasin, tästä alkoi lasku.

https://www.volth2.com/news-volth2

" VoltH2 envisages the construction of a 25 MW electrolysis unit using proven, commercially available technology. The plant will produce up to 3.6 million kg (3,600 tonnes) of green hydrogen annually."

Kukakohan tuon 25MW lyysin takana mahtanee olla ?

Tuo siis liittyy aikaisemmin päivällä linkkaamaani NSWPH projektiin.

“The project will be designed to be scalable in phases, up to a target of 100MW by 2030.”

Kovat ovat myös tavoitteet.

2 tykkäystä

Impact Coatings avaa +4 % ja ostolaita täynnä NoNnia. Onko joku löytänyt muuta syytä juhlaan, kuin että ottavat osaa autokisaan? :joy:

E: Unohdetaan. Taitaa olla joku yleiskiima päällä, ei niinkään fundaa. Nyt CI +8 %, IC +7 %, meta, nelli ja hexa >+3… Eli ei muuta kun peruspäivä Hydrolandiassa :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 tykkäystä
7 tykkäystä

https://trinidadexpress.com/features/local/powered-by-hydrogen/article_e6bea8c2-ebe9-11ea-ada9-b7aaba1327c3.html

Trinidad express??

Mikkisoftan backupista.

Onko tämä uutinen nyt päivän nousujen taustalla? Jos Saksa ja Venäjä rupeavat oikeasti puuhaamaan vedyn valmistamisen ja liikuttamisen suhteen strategista yhteistyötä, niin tässä saattaisi olla hyvää nostetta Uniperille, jo valmiina olevan putkiston suhteen? Muistan aikaisemmin lukeneeni tältäkin palstalta keskustelua minkälaisessa suhteessa putkessa olisi mahdollista liikuttaa vetyä.

Tälläiseen uutisjuttuun törmäsin. Mukava kun Härmäkin mainittu!

https://www.bioenergy-news.com/news/finnish-city-to-welcome-biogas-fuelled-buses/

1 tykkäys

https://www.ballard.com/about-ballard/newsroom/news-releases/2020/09/01/ballard-establishes-new-cross-border-us$250m-atm-equity-program

2 tykkäystä

Ja siinä missä ruotsi syöksyi ylös ilman syytä, Plugi, Ballardi ja Fcelliä avaavat -10 %. Mikäs linjapäätös tämän takana on? Nyt tekis mieli tankata, mutta ensin pitää löytää syy!

1 tykkäys

Ei noihin mitään syytä välttämättä ole. Voi olla että suurien pelureiden sijoitusrobotit siellä elävät omaa ihmeellistä elämäänsä.

1 tykkäys

Cell impactille tilausta Kiinasta

3 tykkäystä

Tuossa PEM-toimittajana Power Innovations, sama uutinen tuli muualta jo pari kuukautta sitten

https://powerinnovations.com/products/hydrogen-fuel-cell-solutions/

Nappasin tänään toisen erän azelio ta. Katselin, että MoU “sopimiksia” ja ihan positiiviselta kuulostava ceo katsaus oli. Pikku summilla toki vaan tässä.

Orstedilla tulossa isoja aurinko projekteja usaan! En tiennytkään!

5 tykkäystä

“Germany may surpass its target of 5 gigawatts (GW) of installed hydrogen capacity by 2030 as it speeds up coordination efforts at a national and European Union level, the government’s national commissioner for green hydrogen said in a webinar on Tuesday.”

“I am confident that we can reach the target and perhaps surpass it,” said Stefan Kaufmann, a conservative member of parliament, who was appointed to his role when Germany passed a 9-billion euro ($10.77 billion) hydrogen strategy in the summer."

3 tykkäystä

Plug Poweriin verrattuna Ballard Power Systemsistä on ollut täällä vähemmän puhetta. Alapuolella vanha artikkeli, mutta sisältö lukemisen arvoinen ja tuosta käy myös ilmi, että Ballard Poweria on ihan hyvä myös pitää tällä saralla silmällä tuon Protonexin takia, jos jotain dronet+vety kiinnostaa. :slightly_smiling_face:

Edit. Tuli toinen aiheeseen liittyvä artikkeli vastaan, joten laitan vielä tähän alapuolelle.

4 tykkäystä

Bloomilla tilaukset etenee Koreassa partnerin SK E&C:n kanssa.

2 tykkäystä

Mitäs porukka on yleensäkin mieltä ja onko odotuksia, että vetypuolella tulisi suurempia fuusioita? Esim. Bloom Energy + Plug tms…noin esimerkkinä?

1 tykkäys