Euroopan turvallisuustilanne ja Venäjän aggressiot (Osa 1)

Wikipedian kartan mukaan Kiovan suunnalla on saatu pidettyä hyökkääjä kaupungin pohjoispuolella, joka on hyvä. Hyökkääjät pyrkivät puhkaisemaan kylläkin länsipuolella, se on tärkeä suunta.

15 tykkäystä

Muu miehistö oli kai ehtinyt väliin ja olivat saaneet botskin pelastettua.

" the 55-year-old Ukrainian sailor arrested yesterday for trying to sink the Lady Anastasia , the ship on which he worked as an engineer officer , explained in court the reasons why he was led to do so. “The yachtsman is in charge of the production of weapons that are now attacking Ukraine,” he stated."

48 tykkäystä

Ei saakeli tätä molemminpuolista hurmosta nyt, ymmärrän että EU:ssa ollaan nyt takki auki mutta muistaisivat nyt saakutti että ollaan tekemisissä henkisesti epävakaan diktaattorin kanssa jolla on ydinaseita. Voisko vaikka Sale puhaltaa pilliin että nyt vähän jäitä hattuun ja vedetään hetki henkeä ennen kun Eurooppaan ja Venäjälle alkaa tulla ydinaseet niskaan. Ymmärrän että sotaa ei haluat hävitä mutta vähän pitäisi nyt olla malttia kun ei tässä uutta maailmanjärjestystä täydy seuraavien 72 tunnin aikana saada valmiiksi. Tätä vauhtia jos tämä eskaloituu niin loppuviikosta on pommit helsingissä.

8 tykkäystä

En tiedä kuinka luotettava kyseinen video on, mutta ainakin itselleni paljon uutta oli. Esimerkiksi videolla mainittu pato on räjäytetty Venäläisten toimesta → Krimille saadaan taas makeaa vettä joesta. Videolla myös puhutaan Öljy & Kaasu varannoista, sekä Venäjän väestön vähenemisestä. Myös rajasta NATO:n kanssa.

3 tykkäystä

Kuvamateriaali on aivan järkyttävää mitä tuolta kentältä ladataan Twitteriin. Olo muuttuu ahdistavaksi, vaikka pyrkii löytämään toivoa tähän järkyttävän tilanteeseen. Toivottavasti diktaattori syrjäytetään pian rauhanomaisesti ja tällä hulluudelle tulisi loppu.

2 tykkäystä

“Unbelievable cyberattacks hit Russian governmental services portal, Kremlin, Parliament, First Channel, Aerospace, Railroad websites on February 26th” informed by Russian media. Fifty plus DDoS-attacks contained over one terabyte capacity."

IT army of Ukraine telegram ryhmästä poimittua. Siellä on ympäri maailmaa yli tuhansia näppäimistötaistelijoita DoS hyökkäyksiä suorittamassa erinäisiin kohteisiin (tällä hetkellä subscriber count näyttäisi olevan 186000 henkilöä).

55 tykkäystä

Yllä oli ketjussa kuulemma virallisesta Telegramista vahvistettu että puheet Kiovan piirityksestä on puppua.

7 tykkäystä
14 tykkäystä

Vähän lisää maariskiä… ulkomaiset ei pääse myyntilaidalle, toisaalta pitää myös huolen että ostajista tulee olemaan pulaa pitkääääään.

5 tykkäystä
36 tykkäystä

Tässä kyllä on tulevien vuosien oppikirjoihin selkeä esimerkki, mitä kehittyvien markkinoiden suurempi poliittinen riski tarkoittaa käytännössä. Venäjä-rahastot menevät varmaan nyt huomenna jumiin, kun sijoituksia ei voi realisoida markkinoilla.

22 tykkäystä

Ei tuo callsign taida olla ihan vahingossa “FCK PTN”… :grin:

33 tykkäystä
29 tykkäystä
7 tykkäystä

Tässäkin sodassa tärkeitä sankareita ovat myös erilaiset journalistit, Suomesta ainakin Hesarin ja Ylen väkeä on paikan päällä todistamassa tilannetta ja raportoimassa siitä meille. :pray: Kaikenlaisilla journalisteilla ja muilla tietoa jakavilla tahoilla valtava merkitys…

72 tykkäystä

On kyllä käsittämätöntä, kuinka suuri osa asioista on hakkeroitavissa. Melkein kaikki julkiset sivustot ja isompien firmojen sivustot on alhaalla, telkkarikanavat kontrolloitavissa, parin pankin tietokannat avattuna, tiettyyn infraan päästy käsiksi…

Ainakin itselle tuli yllätyksenä, kuinka paljon on hakkeroitavissa, jos niin halutaan :hushed:

33 tykkäystä

Ukrainan henkeä:

14 tykkäystä

Venäjän talous tulee maanantaina romahtamaan.

13 tykkäystä
7 tykkäystä

Itse en näistä hommista paljoa ymmärrä, mutta ilmeisesti eräs päätteestä päätellen tsekkiläinen nettisivu minkä osoitetta näytetään jakelevan tekee automaattisesti juurikin tuota. Eli kun kyseistä nettisivua pitää selaimella auki niin se kuormittaa automaattisesti listaa putin median sivustoja.

5 tykkäystä