Faron Pharmaceuticals - Innovatiivisia lääketieteen ratkaisuja

Eilen kyseinen luku oli 8968 eli aikas moni otti jo pikavoitot nyt kotia. 7063 oli 20.06.2024 ennen kun uudet osakkeet tuli annista.

3 tykkäystä

Vahvasti saxin kanssa samaa mieltä. Nyt huuhdotaan kymmenen prossan hinkujat ulos ja sitten alkaa tasaisempi hivutus toivottavasti vakiokulmakertoimella ylöspäin.

12 tykkäystä

Jep, eilen vaihto oli 767K osaketta ja tänään tähän hetkeen mennessä 371K osaketta… eli karkeasti 1/31 uusista lapuista vaihtanut omistajaa.

2 tykkäystä

https://otp.tools.investis.com/clients/uk/faron2/rns/regulatory-story.aspx?newsid=1835325&cid=2223

5 tykkäystä

Corporate deck June 24:

5 tykkäystä

Ei kellään olis tallessa 6. sivun uimaratakaaviota, onko siinä päivityksiä?

2 tykkäystä

Alla C D April:

2 tykkäystä

Nykyisellä omistajarakenteella Faronia ei uhanne nurkanvaltaus.
Vai voiko uhata? Kertokaas matemaatikot etc,

1 tykkäys

Syrjälähän pystyy yksin estämään Faronin oston, eli hänet pitää saada ostajan ensimmäisenä suostumaan!

2 tykkäystä

Eikös Timpalta löydy vain noin 15% (viime kuu). Eikö niissä lopuissa löydy vielä muitakin asetelmia?

4 tykkäystä

Yli 90% kun omistaa, niin voi lunastaa pois pörssistä! Toki Jalkaset pitää saada myös ostettua! Eli ei se ihan noin vain taida käydä!

3 tykkäystä

Mutta eikö määräysvallan yhtiössä saa huomattavasti vähemmällä ja onhan suuressa maailmassa kuulemma jopa sukuriitoja. Sehän olisi pahempaa kuin tämä varttitunnin viive.

4 tykkäystä

Huhtikuussa Faronilla oli ilmoituksensa mukaan 35+ työntekijää ja kesäkuussa 24. Aika paljon porukka vähentynyt. No, ainakin rahaa säästyy, mutta muuten kyllä vaikuttaa vähän erikoiselta.

5 tykkäystä

Rojaltien kuittaaminen sujuu pienemmälläkin porukalla. :face_with_raised_eyebrow:

Eikös tutkimustyö TUOLTA aihiolta ole ohi?

1 tykkäys

Voiko olettaa että luentaa tehdään 8 viikon välein todennäköisesti sovellettavan HR-MDS vastekriteerin mukaisesti? Eli 20.5 + 8 viikkoa on noin heinäkuun puoliväli. Viimeaikaisen politiikan mukaisesti tulos toivottavasti myös julkaistaisiin.

8 tykkäystä

Uskoisin, että päivitys saadaan heinäkuun 22.7 alkavalla viikolla. Jos ei uusia potilaita vielä ole, niin vanhojen potilaiden tilanne sillä hetkellä.

8 tykkäystä

“Major registered shareholders” JUNE 30 ainakin juuri pyrkii kotisivulle:

5 tykkäystä

Onko joku muuten löytänyt että voiko hakea tuohon faasi 2 tutkimukseen jotakin kautta? En ole siis itse hakemassa, kiinnostaisi vain tietää että löytyykö tämä tieto jostain… Itse löysin vain tämän sivun:

UCSF Myelodysplastic Syndrome Clinical Trials for 2024 — San Francisco Bay Area

3 tykkäystä

Bexmabin kontaktien yhteystiedot löytyy clinical trialsin sivuilta kohdasta Contacts and Locations: ClinicalTrials.gov. En tiedä voiko tuohon mitenkään erikseen hakea, kun nuo potilaat on jo aiemmissa hoidoissa epäonnistuneita, vai ohjataanko tuohon siinä vaiheessa, kun ei ole enää muita mahdollisuuksia jäljellä.

8 tykkäystä

Hoitava lääkäri antaa vaihtoehdon osallistua tutkimukseen viimeisenä oljenkortena, jos vaan tutkimuslääkkeessä ilmoitetut vaatimukset täyttyvät ja muut hoidot käyty läpi. Tietääkseni potilaat eivät ainakaan Suomessa ole suoraan Faroniin yhteydessä, vaan yhteistyö alkaa hoitoyksikön kautta. Hematologit tietävät mitä lääkekokeita on menossa esim. HUSin alueella ja he sitten tilanteen mukaan ehdottavat potilaalle parasta vaihtoehtoa jatkoa ajatellen.

12 tykkäystä