Faron Pharmaceuticals - Innovatiivisia lääketieteen ratkaisuja

Aika positiiviselta tuo vaikuttaa, etenkin kun tässäkin kyse vasta aerosolista eikä suonensisäisestä vaikutuksesta. Toki näyttää kurssikin nyt reagoivan jo melko vahvasti näihin positiivisiin tuloksiin.

1 tykkäys

In summary, we conclude that among severe to critical COVID19 patients, early treatment with IFN-a2b was associated with
reduced in-hospital mortality, whereas no significant benefit was
associated with IFN-a2b use in moderately ill patients

Ensin vähän huolestuin kun luin tämän, mutta rajaus aerosoliin hälvensi huolta. Periaatteessa kyse samasta kuin Jalkasen haastattelussa toteama, eli siinä vaiheessa kun potilas on edennyt tehohoitoon, aerosoli ei enää auta ja tarvitaan suonensisäistä annostelua.

Materiaalissa muuten sanotaan, että käytetty IFN-a2b

Highlights
242 of 446 analyzed COVID-19 patients received IFN-a2b, a
type I IFN

Faronilla käytetään IFN-a1, joka saattaa olla vaikuttavampi. Ainakin nuo eroaa toisistaan. .

Difference Between Interferon Beta 1A and 1B

Interferon-beta-1a refers to the most immunogenic form of interferon beta produced by mammalian cells, while interferon-beta-1b refers to the least immunogenic form of interferon beta produced by E.coli .

8 tykkäystä

jep, ja vaikka en lääkäri ole niin uskosin että suonensisäisellä inferniolla saa paljon isomat hyödyt aikaiseksi koska se menee elimistössä nopeammin perille + pystytään annosta lisäämään tai muutelemaan tiputuksessa oireiden mukaisesti. + toki voihan olla että molempia käytetään samaan aikaan alussa. sittenkun hoito suositus jos tulee noista lääkeistä.

Myöskin huomioon otettava asia on se että tämä traumakine on myös ensimäinen lääke keuhko kuumeiden (ARDS) eli ei rajoitu pelkästään koronan hoitoon tulevaisuudessa.

Ja toinen positiivinen seikka faronilla on se että missään aijemassa tutkimuksessa ei ole havaittu mitään haitta vaikutuksia kyseisestä traumakine lääkkeestä, jos oikein muistan.

2 tykkäystä

En ehtinyt itse vielä katsoa.

1 tykkäys

Lainaus:“Ja toinen positiivinen seikka faronilla on se että missään aijemassa tutkimuksessa ei ole havaittu mitään haitta vaikutuksia kyseisestä traumakine lääkkeestä, jos oikein muistan.”

Irterferonit jaetaan kolmeen eri pääryhmään, alfa-, beta- ja gammainterferonit. Niitä on tutkittu ja käytetty vuosikymmeniä mm. veritaudeissa, MS-taudin hoidossa, C-hepatiitin hoidossa.
Haittoja tunnetaan paljon. Ikävimpiä ja ei ollenkaan harvinaisia Haittoja ovat verisolujen lasku, kuumereaktio, väsymys ja voimakas mielialan lasku/masennuksen paheneminen, itsetuhoisuus. Nämä toki korostuvat pitkäaikaiskäytössä. Koronassa käyttö olisi lyhytaikaista.
Näyttö hyödyistä Traumakinen suhteen puuttuu edelleen. 2000 luvun alkupuolelta löytyy jo SARS tutkimuksia interferoni B1a hyödyistä. Mitään mullistavaa uutta ei ole tullut sen jälkeen. Solidarity tutkimus antaa sitten mielenkiintoista tietoa. Onko lääkityksestä hyötyä. Annostelutavasta ei voi suoraan etukäteen päätellä paremmuutta.
Nyt oletetaan, että Traumakine vähentäisi ARDS reaktiota. Eli infektion laukaiseman akuutin sytokiinimyrskyn aikaansaaman vaikean keuhkovaurion syntymistä.
Alla 2004 artikkeli SARS-cov1 kokeesta, jossa interferoni B1a vähensi viruksien lisääntymistä. 16v sitten. Toivotaan nyt, että 16v jälkeen voitaisiin saada jotain hoitoa hyödyttävää. Mutta tietoa ei ole vielä. Ja tiedon saamisen. Jälkeen tulos voi olla että hyödyttää tai ei hyödytä.

8 tykkäystä

Juu toi voi olla hyvikin se tekijä kuten mainitsit eli tämä “Nämä toki korostuvat pitkäaikaiskäytössä. Koronassa käyttö olisi lyhytaikaista” eli nimenomaan kun tota käytetään lyhytaikaisesti. Siksi en usko että mitää merkitävää haittaa tulee, Ja tohon minun juttuun vielä se että voi olla että siinä vanhassa uutisessa tarkoitetiin sitä että kuolemia ei ole yhtään lääkkeen johdosta raportoitu, ainakaan aijemissa tutkimuksissa.

Onkohan tämä jo täällä, tuliko uusintana.

Faron Pharmaceuticals Oy

(“Faron” or the “Company”)

Change of Adviser

Company announcement, 27 July 2020 at 9.00 AM (EET)

TURKU - FINLAND, 27 July 2020 - Faron Pharmaceuticals Oy (AIM: FARN, First North: FARON), the clinical stage biopharmaceutical company, is pleased to announce that Cairn Financial Advisers LLP has been appointed as Nominated Adviser to the Company with immediate effect. Panmure Gordon (UK) Limited continues to act as the Company’s Broker.

Cairn Financial Advisers LLP
Tässä tämän firman palveluja.
(Google kääntäjällä käännetty)

AIM: n nimitetty neuvoja
Aquis-yritysneuvoja
Valtuuskoodin neuvonantaja
Taloudellinen neuvonantaja
FCA: n valtuutus (taloudellisten tarjousten hyväksyminen)
Lontoon pörssin jäsen

About Cairn
Corporate finance specialists offering a full suite of advisory services
Expertise in IPO and Takeover Code transactions for prospective and current AIM and Aquis companies
37 retained clients on Official List, AIM and Aquis
Team previously worked together at Dowgate Capital Advisers before it was acquired by a third party in 2009
Extensive experience across a range of markets and sectors

Hmm,:thinking: voisiko joku taho olla hankkimassa koko firman?

Itsellä kävi mielessä että oisi clevegenin oikeuksia myymässä johonkin tiettyyn syöpään, koska Markku Jalkanen ei taida olla halukas koko firmaa myymään.

3 tykkäystä

Mitä tää tarkoittaa? Miksi en tykkää ajatuksesta? :smiley:

Lontoo laskee?
Helsinki nousee. Myykö Lago? Välillä näyttäis eristä että tietokone laittaa tasaista myyntiä. Voin olla väärässä. Ei hajuakaan mikä meininki.
Ehkä tuota tiedotetta olisi jonkun hyvä kommentoida. Varmaan pian kuullaan

“We had a false higher closing price on Friday, due to a trade posted after close that made the mid appear higher than it actually was.”

Lontoon pörssissä perjantaina oli “virheellinen” korkea hinta sulkeutumisen jälkeen.

1 tykkäys

Ei liity faroniin mutta saattaa antaa suuntaa clevegenin arvosta.

4 tykkäystä

Aika suoraa puhetta interferonista.

14 tykkäystä

Trumpilla alkaa olla kiire. Jotain pitää hankkia ja pian. Remdesivirin kaveriksi tarvitaan jokin toimiva lääke jotta kansa kävelee vaaliuurnille.

… Hetkinen, sainko jostain memon että niillä metsäläisillä… niin niin siellä pohjoisessa jokin pikku firma jolla parhaimmat patentit interferon hoitoon.
Kuinka paljon firma maksaa? Mitä, vain muutaman Hornetin verran! Syöpähoitoon aihio kaupan päälle!
Mihin voin kirjoittaa nimeni?

4 tykkäystä

Saapa nähdä pitääkö tämä noin 5€:n “tukitaso” vai käydäänkö vielä antihinnassa🤔. Jotta pitäisi, täytyisi säännöllisesti tulla eetteriin uutisvirtaa/tiedotteita ymsyms.

Lago myy vielä antihinnan alle. Viimeksi kääntyi 3,27eur