Osakesijoittaminen

Foorumin kovimmat jytkyt

Foorumilta on puuttunut kanava foorumin ja koko finanssialan kovimmille ja kuumimmille uutisille ja juoruille. Nyt tämä puute on syytä korjata, tässä ensimmäinen:

Foorumin aatelinen, FA, kaikkien rakastama Masse-setä on päättänyt luopua aateluudestaan ja kaikista siihen liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista!!! Samalla setä luopuu kaikista pörssiomistuksistaan, niin laillisista kuin hallintarekisterien kautta tehdyistä puolilaittomista vehtailuistaan.

Kertyneet varat ja ehtymättömät sijoitustarinat tullaan säätiöimään myöhemmin ilmoitettavalla tavalla.

1.4.2019

Masse-setä, FA

11 tykkäystä

@Masse - sedän aprillipilat.

1 tykkäys

Foorumin kovin jytky🧐

Olisko nro.3?

Hitti vai huti? :sweat_smile:

1.4.2019

3 tykkäystä

Entä jos Masse on niin kiero, että hän tarkoituksella irtisanoutui tehtävästään aprillipäivänä, että kukaan ei oikein varmana osaa sanoa onko setä nyt tosissaan vai ei? Kuka tietää. Luulin, että aatelointitittelistä ei voi ikinä luopua, kun semmoinen on julistettu. Siihen liittyvistä tehtävistä ja velvoitteista voi toki luopua, mutta titteli säilyy. Miten Masse on?

2 tykkäystä

On aivan hellyyttävän hienoa huomata, kuinka fiksua porukkaa Masse-sedän seurakuntanuoret ovat: eivät menneet sedän ilmoituksesta paniikkiin, pureskelivat ja analysoivat sedän joka sanan, numeron ja kirjaimen pilkuntarkasti ja jo muutaman tunnin päästä rohkenivat julkisesti epäillä, onko kyseessä sittenkin vain aprillipila. Analyytikkojen ainesta tottavie.

Mutta Massen ja massen maailmassa mikään ei ole itsestään selvää: mitäs nuoriso sanoo, jos setä tässä ja nyt peruuttaa tuon yllämainitun rajun avausjytkyn? :thinking::thinking::thinking:

Edelleen 1.4.2019

Masse, FA, mikään ei ole siltä miltä se näyttää

Yksi hauska jytky niille, jotka seuraavat Remedya ja pelialaa :smiley:

7 tykkäystä

Any guesses? Comments?

Masse, tunnetusti pähkinöitä rakastava

1 tykkäys

Onko Masse myynyt salaa patenttinsa sijoittamisen viihdearvossa Astonille ja eläköityy?

2 tykkäystä

Tämä on tietenkin yksi mahdollisuus, mutta koittakaahan nyt päätellä vielä lisää. Ei muuta kuin ketjun alkuun ja siitä Massen kommentit alaspäin ja sitten pohtimaan eri vaihtoehtoja.

Masse-setä paljastaa tämän foorumin toistaiseksi kovimman jytkyn salat sitten vähän myöhemmin.

Tämän ei pitänyt olla mikään FA:n kevätpähkinä Joulupähkinän ja Helmipähkinän jatkoksi, mutta sellainenhan siitä näyttää tulleen::slight_smile:

Masse, pähkinänsärkijä

1 tykkäys

Jyrky numero kolme tulossa? Saa Orpo kusettaa sitten jatkossa koiraa eikä kansaa

2 tykkäystä

Foorumin ensimmäisen “kovimmat jytkyt” salojen paljastus:

Aika vähän tuli palstalle vastauksia. Ehkä kevään kuumin osinkokiima oli vienyt foorumilaisilta mehut eikä potens (eikun potkua) enää oikein riittänyt Massen ovelien pähkinöiden ratkaisuun.

Setähän siis yllä aluksi ilmoitti luopuvansa aateluudestaan, mutta ilmoitus oli annettu 1.4., joten ilmoitus saattoi olla totta tai aprillipilaa. Toisaalta samana päivänä setä perui ilmoituksensa, joka sekin siis saattoi olla totta tai aprillipilaa. :thinking::thinking::thinking:

Klassisen nelikenttäteorian mukaan siis kaikki mahdolliset vaihtoehdot jäivät voimaan tai kumoutuivat, joten eipä tämä pähkinä nyt lopuksi ratkennut edes itse Masse-sedälle::slight_smile: Setä siis sotkeutui omiin naruihinsa, joten parempi katkoo narut jossain piilossa takavasemmalla ja unohtaa sijoitusvarojen ja -tarinoiden säätiöittämiset!

Seurakunnan pyynnöstä sijoituspeli ja tarinat siis jatkuvat. YES!

Masse-setä, aateluus velvoittaa, tittelistä ei pääse irti kuten Astrix yllä totesi

1 tykkäys

Inderesin seuranta laajenee Ruotsiin. Jess!!!:grin: tää on ihan oikeasti kova JYTKY. Siellä riittää potentiaalia.

7 tykkäystä

Mites Sotkamo silver. Tää ei mitään uutta varsinaisesti ole. Melko kaukana puhtaasta ruotsalaisesta yhtiöstä :smiley:

Nyt tuli Massen ketjun avannut pseudo-eroilmoitusta kovempi jytky: Analyysiyhtiö Inderesin työntekijät saivat päätösvallan omiin palkkoihinsa ja vieläpä tiedon siitä, mitä työkaverille maksetaan.

Älköön nyt kukaan ottako talon sisällä nokkiinsa siitä, jos Evankelista ja Massen seurakunnan arkkipiispa (ent. pääpappi) päättävät vähän korottaa jo pitkään palkkakuopassa ollut viisinumeroistaan muutamaa donaa tukevammaksi. Kyllä miehet (ja heidän neuvoillaan Masse-setä) ovat massensa ansainneet. YES!

Masse-setä, aina halunnut, että kaikki rikastuvat :heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign:

[

Analyysiyhtiö Inderes otti käyttöön radikaalin mallin: Työntekijöille päätösvalta omiin palkkoihin…

Inderes otti käyttöön mallin, jossa työntekijöiden palkat ovat avoimia ja työntekijät päättävä tiimeissä omat palkkansa.