Osakesijoittaminen

FuelCell Energy

Tekninen Analyysi -ketjussa tulee jonkun verran keskustelua tästä, joten avataan oma ketju Fuelcell Energylle

https://www.fuelcellenergy.com/

Tänään onkin osake kovassa nousussa. Perjantaille kaavailtu kokous jossa piti päättää käänteisestä splitistä on peruttu. Kurssinousun takana epäilys positiivisesta syystä perua kokous. (keskustelupalstoilta luettua)

Tässä vielä linkki tiedotteeseen, niin löytyy tästä omasta ketjusta.

https://investor.fce.com/Financial-Information/sec-filings/sec-filings-details/default.aspx?FilingId=13791364

6 tykkäystä

Millä palstalla tästä on juttua?

Tämän matkassa menin 0,89$—>0,54$ ja sitten loppui sietokyky ja myin pois. Enpä olisi uskonut, että nousee sieltä näin paljon. Jälleen kerran maltti olisi ollut valttia!

Seuraan vieläkin kurssia, ihan opiksi. Ilmeisesti klassikon ainesta siinä miten kurssia saadaan heiluteltua uutisilla, huhuilla ja yksittäisten sijoittajien bull/bear-propagandalla.

1 tykkäys

Tekninen Analyysi -ketjussa. (korjaan nimen “viralliseksi” tonne alotusviestiinkin)

1 tykkäys

Kyseessä on osake, joka on luisunut rahavaikeuksien myötä pikku hiljaa senttiosakkeeksi. Nyt on kuitenkin paljon uutta tapahtunut/tapahtumassa ja ilmeisesti myös kassanvajeen korjaamiseksi on tiedossa selkeä suunnitelma. Mutta tämän kanssa pitää toistaiseksi varautua isoon volaan, joten ei sovi aloittelijoille IMO.

5 tykkäystä

Kannattaa lueskella Osta ja Myy sekä TA-ketjuista Merin viestit - se on parhaiten meistä perillä tästä firmasta, mitä olen huomannut. Samoin se uusi energia ketju.

3 tykkäystä

Aloitusviestin tiedotteessa on myös tarkempi syy kokouksen peruutukselle.

The Company will continue to execute on its business plan in support of organic growth, and will also explore other options available to it to meet the Nasdaqminimum bid price requirement, including the submission of an application to transfer the listing of its common stock to The Nasdaq Capital Market andrequesting an additional 180-day period to meet the minimum bid price requirement.

Käänteisellä splitillä olisi saatu hinta yli minimin eli $1 dollarin. Nyt etsitään muita keinoja.

1 tykkäys

Jos tuossa viitataan OTC-markkinaan, se on kyllä huono uutinen. Aika sekava tilanne kaikkiaan tällä hetkellä.

1 tykkäys

En ollutkaan huomannut tuota ketjua ollenkaan. FCEListä onkin ollut paljon enemmän juttua täällä mitä olen tiennyt.

2 tykkäystä

Exxon ja FuelCell Energy ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia tämän tekniikan kehittelyssä. Se joka ymmärtää tämän tekniikan mahdollisuudet ja valtavat markkinat . Ei mieti hetkekään onko tämä kannattava sijoitus näillä naurettavan halvoilla hinnoilla missä nyt pyöritään. Jos ja kun tilaukset saadaan kunnolla käyntiin osake kurssille ei ole mitään pidäkettä…seuraava pidäke on vanha kurssi ennätys. Niitä uutisia odotellessa tankkaan tätä osaketta.


Tuossa jotain pientä euroopasta

3 tykkäystä

https://www.fuelcellenergy.com/products/#DFC4000

1 tykkäys

Hieman pistää miettimään miksi harkitaan edes siirtymistä Nasdaq Capital Markettiin reverse splitin sijaan? Tarjoaako Capital market jotain kautta paremmin rahoitusta tms. etuja?
…vaan jospa tuolla keinolla saadaan mahdollisesti 180 päivää lisäaikaa isommassa pörssissä, niin voisiko takana olla ajatus että 180 päivän aikana päästäisiin osakkeen arvossa luonnollisesti yli dollarin, ja hakemus Capital markettiin voitaisiin perua…?

…kunhan ajattelen ääneen… Ja oletuksena että on tällähetkellä Capital marketia isommassa sarjassa? (Täytyykin lueskella miten Nasdaq jaottelee small/mid/large cap yhtiöt)

1 tykkäys

Asiasta kiinnostuneena, mutta täysin tietämättömänä rupesin googlailemaan ja en laittanut lähdekritiikkilaseja päähän, joten varmistaisin täältä tämmöisen asian. Tarvitseeko siis fuellcell “PGM” ryhmän metalleja, kuten platinaa toimiakseen? Vai olenko nyt siis ihan hakoteilla asiasta :smiley: Artikkeli on kyllä vanha, niin onko prosessiin tullut muutoksia tms?
Pahoittelut hölmöä kysymystä.
Edit.
Tämä artikkeli siis tuli vastaan:
https://www.fool.com/amp/investing/2017/06/06/will-platinum-doom-hydrogen-cars.aspx?amplinker=1rnsich_ga*NDg2NzEwMDkyMi44MTczNDk5MDg0

Jos tuo pitää paikkaansa, eikä prosessia saada ns.tehokkaammaksi, ei varmaan voi haaveilla esimerkiksi laivaliikenteen muuttamista vetykäyttöiseksi tulevaisuudessa, ottaen huomioon tehojen tarpeen?

Minä ajattelen näin tämän tilanteen että hallituksella on jo tiedossa jotain mikä kääntää tuon kurssin nousuun… Varsinkin kun ilmoitus tuli vain päivää ennen äänestystä. Ja tämä on vain minun ajatus asiasta :wink:

https://www.fuelcellenergy.com/about-us-basic/manufacturing/

FuelCell Energyn SureSource-voimalaitokset perustuvat karbonaattiseen polttokennotekniikkaan. Karbonaattipolttokenno on saanut nimensä elektrolyyttiään, joka koostuu kalium- ja litiumkarbonaateista. Sähkön tuottamiseksi karbonaattipolttokennot tuottavat vetyä suoraan polttoaineen lähteestä, kuten maakaasusta tai uusiutuvasta biokaasusta, sisäisen uudistusprosessin kautta. Tämä FuelCell Energyn patentoima lähestymistapa on karbonaattipolttokennojen selkeä kilpailuetu, koska se mahdollistaa helposti saatavien polttoaineiden käytön.

8 tykkäystä

Kiitoksia asian avaamisesta! @Meri Monimutkaista äkkiseltään, mutta pitää kyllä yrittää perehtyä aiheeseen ja yritykseen.

2 tykkäystä

Olen vähän hämilläni tämän FuelCell Energyn kanssa. Selvitin asiaa muutaman minuutin ja vastaan tuli mahdollista konkurssia käsitteleviä artikkeleita roppakaupalla puolen vuoden takaa. Ehkä jokin on busineksessä sen jälkeen muuttunut, vaikka sellaisesta en äkkisiltään löytänyt todisteita rahoitusasioiden hieman parempaa tilannetta lukuunottamatta, mutta ei tämä nyt vuosisadan sijoitukselta vaikuta. Tai sanotaanko, että nykyisten sijoitusteni riskit ovat varsin maltilliset tähän verrattuna. Viisi vuotta sitten osake oli yli 230$ ja nyt 0,7$. Nousuvaraa ilmeisesti on jonkin verran, jos business ei mene belly up.

Tästä tuli nyt pientä vastapainoa innostukselle - tarkoitus ei kuitenkaan ole lytätä mitään. :slight_smile: Isolla riskillähän ne isot tuotot jne…

Ihan huomenna ei konkurssi enää häämötä, mutta aika ohuen langan varassa roikkuu.

The molten carbonate maker had recently reduced output by 90 percent in a desperate bid to make ends meet while it bought some time.

4 tykkäystä

FCEL pre-marketissa 0,755 eli +7%.
Mistä olette löytäneet parhaiten uutisia FCEL:stä?

2 tykkäystä

FCEL on hyvin volatiivinen, joten ei se tarvitse edes uutisia, joita en ainakaan itse löytänyt (finviz, IB).
Voi jopa nykyiset isommat omistajat ostaa, koska osakkeen pitäisi päästä yli dollarin ja pysyä siellä (muistaakseni vähintään 20pv jakson ajan). Uhkana on Nasdaqista poisto.

5 tykkäystä

Pari päivää pureksinut nyt tätä uutista… Erittäin mielenkiintoista. Ei liity suoraan FCEL…ällään. Tai sitteen voi liittyä hyvinkin.

2 tykkäystä