Osakesijoittaminen

Fusion Fuel - uusiutuvien 2-in-1

HL Acquisition Corp’in osakkaat hyväksyivät yhdistymisen Fusion Fuelin kanssa perjantaina 4.11. ja noteeraus tikkerillä HTOO(W) alkaa ilmeisesti lähipäivinä. Aika omalle ketjulle siis.

Yrityksen syömähammas on yhteen leivotut CPV-aurinkokenno (Concentrating photovoltaic) ja miniatyyrikokoinen elektrolyyseri, joilla väitetään tuotettavan vetyä merkittävästi nykyisiä kilpailijoita alhaisemmin kustannuksin. Tämä kustannusetu saavutetaan hyödyntämällä CPV:n hukkalämpö sekä välttämällä sähköntuotannon ja elektrolyysin eriyttämisestä aiheutuvat häviöt (mm. sähkön siirto, invertterit jne.).

Olen suhtautunut väittämiin epäilevästi (suhtaudun toki vieläkin, vaikka olenkin SPACissa mukana pikkupanoksella), sillä kyseisestä teknologiasta on ollut vaikea löytää yksityiskohtaista tietoa. HL Acquisition Corp’in yrityspresis oli tältä osin todella ylimalkainen. Luottamusta kasvatti kuitenkin melkoisesti aiemmin viikolla pidetty johdon esitys ja siinä erityisesti CFO Frederico Figueira de Chavesin osuus. Pari nostoa ulkomuistista:

  • Yrityksen näkemys vetytalouden marssijärjestyksestä oli mielestäni hyvin jalat maassa ja vastaa omia mietteitäni. Fusion Fuel näkee, että murros lähtee liikkeelle teollisuudesta - erityisesti ammoniakin tuotannosta ja öljynjalostuksesta - ja siihen he panostavat. Vety murtautuu kyllä liikenteeseen, energiavarastoksi jne. mutta vasta vuosien päästä.
  • Markkina ei ole valmis maksamaan preemiota vihreästä vedystä. Se lyö läpi vasta, kun homma on markkinaehtoisesti kannattavaa.

Linkki esitykseen tässä, suosittelen lämpimästi. Transcript http://www.conferencecalltranscripts.org/8/summary2/?id=8642913 (linkki postaushetkellä rikki).

15 tykkäystä

Paljonkohan osakkeita on tällä hetkellä liikenteessä? Mietin vaan, että kun on nakkikioski kyseessä, niin tapahtuuko kauheita, kun robinhoodarit repii tätä laidasta.

Eiköhän tuo repiminen tapahtunut jo viimeisen parin viikon aikana, ainakin jollain tasolla.

Joo huomasin; näyttää vain kiihtyvän… :cold_face:

Paljonko tämän mcap on tämän hetken ~22,50$ hinnalla?

edit: Listautumisen jälkeen siis, olettaen että hinta olisi vaikka 22,50 sillon.

Sharevillesta bongasin tämän uutisen. Eli tänään pitäisi vaihtua HCCH => HTOO. Eilen oli ainakin isoja liikkeitä after hours, saa nähdä miten HTOO taival alkaa! :four_leaf_clover:

1 tykkäys

Anticipated Marketplace Effective Date: December 10, 2020

Nyt en kyllä tiedä mitä tälle $HTOO kuuluu, salkussa ei ainakaan rivi päivity, vaikka $HTOO löytyy jo Nordnetin valikoimasta. Muualta sitä ei sitten löydykään.

Tuota linkin takaa löytyvää tekstiä tulkitsen kyllä niin, että HTOO pitäisi tänään olla toiminnassa. Ehkä ne käynnistysvaikeudet sisältyy tuohon “Anticipated” sanaan, jospa se tästä päivän mittaan?

Joo aika mysteeri. Minäkään en löydä mistään.

The business combination of HL Acquisitions Corp. (HCCH, HCCHW, HCCHR, HCCHU) and Fusion Fuel Green PLC is tentatively scheduled to close prior to the market open tomorrow, Thursday, December 10, 2020. As a result the Ordinary Shares, Warrants, Rights, and Units will be suspended from trading. In anticipation of the closing HCCH, HCCHW, HCCHR, HCCHU will be halted immediately following the after-hours session at 8 p.m. on December 9, 2020. If the business combination closes as planned, these stocks will remain halted on the day of closing (December 10th) and will be suspended effective December 11, 2020.

1 tykkäys

HTOO etsin, en HCCH
Ja laitetaan merkkejä.

Itse luen tän niin, että tuo December 10th halt koskisi nimenomaan näitä HCCHx instrumentteja, jotka sit December 11 keskeytetään/poistetaan (suspended). Mutta, ehkä se halt on sit tulkittava koskevan myös $HTOO. Aika ihme juttu sinänsä, että päivän ajan noteeraus katkolla :grimacing:

Olet oikeassa. Kantaosakkeella voi tehdä kauppaa. Onnistuu ainakin minun jenkki-tilillä. Hieman epäligvidi :slight_smile: 102 osaketta vaihdettu.

1 tykkäys

Herranjumala nordnetissä se on +100%! Onko oikein?


Ei todellakaan kannata vielä kuolata; osto 25,5 ja myynti 45,5.

1 tykkäys

Katos joo, 102 kappaletta $HTOO mennyt kaupaksi $48.5. Oli kyllä järkytys kirjautua Nordnetiin sisään ja huomata, että tää rivi oli +300% :joy:

Pitää varmaan melkeen yrittää käyttää hämmennys hyödyksi ja pistää omat tohon hintaan markkinalle :cowboy_hat_face:

1 tykkäys

Osaako joku valistunut vastata mistä pieni vaihto vielä johtuu? Nyt vaihtunut vasta n. 3000 kpl lappuja, eilen kuitenkin n. 10x määrä samassa ajassa.

Ei varmaan löydy ihan joka palvelusta

Perjantaina Fusion Fuel Green näkyi Nordnetilla salkussa ihan oikein, ja nyt sen tilalla on taas jumissa oleva HL Acquisition Corp ja kurssi väärin. Kiva kiva, mitenhän maanantaina… Onko muiden välittäjien kanssa viikonloppuna minkälainen tunnelma?

Nordnetissa näkyi Fusion Fuel oikein perjantaina, mutta taustalla instrumentti ei ollut kunnossa. Yritin avauksen nousuun laitaa myyntilaidalle 30% siivun, mutta Nordnet ei tunnistanut salkustä löytyviä Fusion Fuel lappuja samaksi, kuin mitä toimeksiannon kautta olisi markkinalle lähtenyt. Heitti alla olevaa erroria, josta olin aspaan yhteydessä. Ei ole kuulunut mitään takasin.

Tää nyt jatkaa samaa linjaa, missä Nordnetin järjestelmät on kilpailijaa jäljessä. Onhan tää nyt aika naurettavaa, että ei tällä lapulla kaupankäynti onnistunut perjantaina, jolloin avaushinnasta otettiin -32% alaspäin.

Screen Shot 2020-12-11 at 7.30.30 PM

3 tykkäystä

Nyt näkyy jälleen Fusion Fuelina, ja kurssikin on oikein. Better luck this time? (Nordnet)