Genovis AB - Biotieteiden työvälineet ja palvelut

Dansken ajatuksia Genosta: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://danskebank.fi/-/media/pdf/danske-bank/fi/sijoittaminen/sijoittamisen-aamukatsaus/aamukatsaus-osake.pdf&ved=2ahUKEwitn6CCs5aBAxUcIRAIHWAYDTgQFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw2biD_KJj_CQbGryywjEea4

11 tykkäystä

Genon osari. 31% kasvua

15 tykkäystä

Markkinareaktio imo ylilyönti, harkitsen paluuta omistajaksi. Antibody bisnes tulee kasvamaan vielä tuntuvasti ja ruokkii samalla enzyme myyntiä.

2 tykkäystä

En muista koska tämä lappu olis osaripäivänä noussut. Aina joku -15% tauluun. Tekee hyvän tilin ostaa aina osarin jälkeen ja myydä pois päivää ennen

1 tykkäys

10 tykkäystä

Genovis on tänään näemmä alkanut kyntää aika syvällä, kurssista tussahti ilmaa (?) niin että taulussa on -12%. Firmalla ei mitään tiedotetta viime aikoina, onkohan firmaa seuraavilla mitään johtolankaa? Olisi aika yllättävää että pelkkä joku suositusmuutos tällaista räväyttäisi.


En itsekään löytänyt kuin tämän. Ostanappia syyhyttää.

Edit. Voi olla myös Arcticzymesiin liittyvää sivuosumaa. En tutustunut tarkemmin.

1 tykkäys
11 tykkäystä

Myynnin kasvu 55%, käyttökate “kuusinkertaistui vs 2022”, ydinbisnes kasvoi 31%, entsyymit 35%, vasta-aineet 13%. Markkinoille saatiin 4 uutta tuotetta.
Q4:llä vasta-aineiden menekki notkahti miinukselle -18% ja lisäksi ruotsin kruunun elpyminen vaikutti myyntiin laskevasti. Xork-entsyymin suotuisasta kehittämisestä laukesi 1 miljoonan USD välietappipalkkio toissapäivänä.

“Looking back at 2023, I can say that we have once again achieved our best performance to date.”

7 tykkäystä

Useampi sisäpiiriläinen ostoksilla viikon aikana:

https://marknadssok.fi.se/Publiceringsklient/sv-SE/Search/Search?SearchFunctionType=Insyn&Utgivare=Genovis&PersonILedandeStällningNamn=&Transaktionsdatum.From=&Transaktionsdatum.To=&Publiceringsdatum.From=&Publiceringsdatum.To=&button=search&Page=1

Tässä vielä punasilmän kommentti tuloksesta:

https://www.redeye.se/api/articles/download-file/88e1327d-f703-3a56-bc1f-3bf3d1b70c1f

Base case hieman alemmas: SEK 75.

PS Kun ei ole omaa ketjua, niin lisätään vielä kommentti tuosta ylempänä mainitusta Calliditaksesta, joka siis Genon lisäksi yksi Punasilmän Life Science valinnoista tälle vuodelle. C:n rapsa oli kelvollinen ja tavoitehintoja on koroteltu viime viikolla: SEB SEK 230->260 ja Kepler SEK 125->160 (Redeye 270). Alkaa näköjään usko käänteeseen vahvistua muillakin analyytikoilla.

15 tykkäystä

Onkohan koko xork-diili vaarassa? Kurssista päätellen sitä pelätään…

4 tykkäystä

Sieltähän tiedotekin tuli. Hyvin haistelit tilanteen. Näyttää varovaiselta ostopaikalta, eiköhän tuotteelle löydy ottajia.

3 tykkäystä

Nyt tarvitaan muutama sisäpiirin ostos tukemaan tiedotteen sisältöä.

2 tykkäystä

Genoviksen oma tiedote oli mielestäni jokseenkin positiivisen sävyinen, vai olenko väärässä? Puhuttiin että tämä aukaisee uusia mahdollisuuksia uusien yhteistyökumppaneiden kanssa.

3 tykkäystä

Osaako joku arvioida tämän vaikutuksia liikevaihtoon / tulokseen? Ilmeisesti ei mitään erityisen merkittävää vaikutusta, kun yhtiö ei tätä mitenkään kommentoinut tiedotteessaan.

Tästä voi lukea ruotsalaisten kommentit:

https://forum.placera.se/bolag/genovis

Eli RedEye säätää base casen 75 → 63

Ei mikään suurkatastrofi mutta tässä kuramarkkinassa olisi toki ollut parempi pyy pivossa kuin 10 oksalla.
Aika luottavaisia tuotteen suhteen on kuitenkin oltu.

3 tykkäystä

Mielenkiintoinen tilanne… yhtiön johdosta moni osti juuri osakkeita ihan kohtalaisia määriä ja melkein heti perään tämä uutinen. Ylireagointia markkinan puolelta?

1 tykkäys

Huomionarvoinen käänne tuo Xork -diilin riutuminen. Onko kukaan sattunut näkemään mitään arvioita (tai arvauksia) miksi näin on käynyt. Bisnis seuraamuksia kosolti varmaan fundeerataan, mutta tämä kyseinen aspekti kaipaa valaistusta.

Esim tuolla linkkaamassani ketjussa arvellaan, että kun Selecta ja Carthesia yhdistyivät viime syksynä, olisivat sittemmin järjestelleet tuotekehitysputket uusiksi ja tämä projekti olisi lakkautettu.

5 tykkäystä

Viikossa lasketellut -18%, melko liukas alamäki. Onko uutisvirrassa ollut mitään tätä selittävää? Itse en ole löytänyt johtolankoja.