Osakesijoittaminen

GF Money listautuminen

Meinaako täällä ihmiset hypätä GF Moneyn kyytiin?

Laaja tutkimus https://www.inderes.fi/sijoitustutkimus-gf-money

Yhtiöesittelyilta https://www.inderes.fi/videot/gf-money-oyj-yhtioesittely-2252018-klo-18-20

Yhtiö saanut ristiriitaista vastaanottoa (korkokatto, Nuorisosäätiö jne. tuskin rohkaisevat osallistumaan), toisaalta korkea tuottopotentiaali mutta maustettuna aimo riskillä. Pysyykö kultasormi kultaisena vai meneekö ihan muuksi…?

Henk.koht skippaan jo siitä syystä että haluan omistaa bisneksiä jotka lähtökohtaisesti tuovat lisäarvoa ja hyötyä myös asiakkailleen… Osingot toisen ihmisen taloudellisen osaamattomuuden seurauksena ei tunnu ajatuksena kivalta, vaikka raha ei tunnetusti haisekaan.

5 tykkäystä

Ei ole kiinnostusta osallistua…

1 tykkäys

Mun moraalia tää ei häiritse, sijoitan rahastamisen takia. Pelkään vaan että anti ei tuu täyteen, jonka takia tän lapun potentiaali ei täyty. Ja tietysti myös regulaatiot…

2 tykkäystä

Kieltämättä mielenkiintoinen tilanne, että annin onnistuminen vaikuttaa merkittävästi siihen minkä arvoiset osakkeet jää käteen jos/kun yhtiö listautuu.

Milloin toi listautuminen sai aikaisintaan päättyä? Mitä käy jos anti ei tuu täyteen? Jos ei tuu täyteen niin jääkö yhtiö listan ulkopuolelle ja antirahat palautetaan sijoittajille? Mikä on raja että anti onnistuu, pitääkö sen tulla täyteen? Sori kysymysmyrsky!

4 tykkäystä

Perjantaina loppuu anti.

Hyviä kysymyksiä ja samoja esitetty myös mm. Kauppalehden forumilla, kommentoin tänne kun saadaan vastattua :slight_smile:

1 tykkäys

On herättänyt yllättävän paljon keskustelua siellä täällä. Eettisyys on tähän asti noussut lähinnä öljy-yhtiöiden ja savukefirmojen yhteydessä, ja nykyään myös lukuisten eri platformien ja moraalia rapsuttelevien lafkojen parissa.

Ei ne huonoja sijoituksia noi savukefirmat oo ollut, mut seurailen tätä :wink:

2 tykkäystä

GF Money keskeyttää listautumisensa väliaikaisesti, et pääsevät täydentämään esitettään. Alkaa menemään jännittäväksi! https://www.inderes.fi/tiedotteet/gf-money-oyj-odottaa-julkaisevansa-esitteen-taydennyksen-olennaisten-uusien-tietojen

2 tykkäystä

Tuleeko Inderesiltä kommenttia tästä? Nyt tarvis vähän infoo miten tähän pitäisi suhtautua.

2 tykkäystä

Tällaista kommentoitiin videolla https://www.inderes.fi/videot/gf-moneyn-listautumisantiesitetta-taydennetaan-inderesin-sijoitustutkimus-ei-enaa-validi

Koko aamarikommentti löytyy täältä https://www.inderes.fi/uutiset/gf-moneyn-listautumisantiesitetta-taydennetaan-inderesin-sijoitustutkimus-ei-enaa-validi

Sangen paljon selvittämättömiä (nuorisosäätlö, tulonmuodostus, vakavaraisuus) kohtia, ei minun yhtiö ole.

2 tykkäystä

Surkuhupaisa tarina jo heti alkuun. Ei todellakaan valmis pörssiin, mutta oppia ainakin puljulle sijoittajien käyttäytymisestä :smiley:

3 tykkäystä