Osakesijoittaminen

Hiekkalaatikoita sijoittamisen opetteluun?

Mistä löytyisi hiekkalaatikko treidaamisen ja sijoittamisen opetteluun? Sellaisen luonti olisi hyvä ansaintamallikin. Vih-vih, Nordnet, Inderes, Sijoittaja.fi ja muut. Yhtä lailla “oikeat” pankit saisivat hiekkalaatikosta goodwillin lisäksi potentiaalisia asiakkaita (tuttu käyttöympäristö --> helppo siirtyä asiakkaaksi), ja kassavirta maistuisi kaiketi. Odotan kommentteja.

2 tykkäystä

Ootko kokeillu Kauppalehden salkkupalvelua? :slight_smile: Me ollaan mietitty semmoisen tekemistä, mutta kauppaledellä on ainakin semmoinen jo olemassa.

Tässä aikanaan listasin syyt miksi ei lähdetty all-in tähän ominaisuuteen: Inderes.fi sisällön kehitysideat

2 tykkäystä

Oho. Kiitokset, kiinnostavaa. Itse tarkoitin hyvikin alkeellista (ei sellaisen tekeminen tosin ole alkeellsta eikä halpaa ainakaan) hiekkalaatikkoa, jossa voisi olla jopa oppituntimaisesti optioiten kokeilua ja shorttaamista. Niin moni minun laillani varmasti toivoisi oppivansa muun kuin kantapään kautta. Meitä ihan tolloja vipujen ja muitten käytössä on varmasti runsaasti, Jopa niin runsaasti, ettei osaa aina muotoilla oikein edes toiveita ja kysymyksiä. Nyt OST:in tultua näen kyllä paljon potentiaalisia maksajia, että oppisi muutakin kuin ostamaan ja myymään.