Hyväntekeväisyys

Joo, mut tää on nimetty indeläisille :grin: mäkin nyt 3 osallistunut ja pari lahjoitus kassia menossa enskuun puolella, siellä varmaan joku omakin,eiköhän tää tästä lähde rullaamaan kun ihmiset saa vähän mutustella. Sitten nimikin pitäs muuttaa. Meillä nyt 2 hyvää kohdetta, ihanaa kun ihmiset on innoissaan ja välittää :heart::heart::christmas_tree:

Edit hei aktiivinen indeläinen olikin jakanut varsin fiksussa muodossa tämän keräyksen sijotusryhmään :+1: Just noin! Ymmärsin alkuperäisen viestin väärin, että haastetaan ryhmä tähän samaan, mut nythän sielläkin mahdollisuus muillakin osallistua! :christmas_tree::santa:t3::christmas_tree::santa:t3:

3 tykkäystä

10k tavoite täynnä siellä on nengsteri Oy pistänyt pientä muistamista :sweat_smile::relaxed:


Jatkoa: :point_down::sweat_smile::grin:

77 tykkäystä

Tämä kuulostaa hyvältä! Voisiko @SamiK tehdä ketjun ja pyytää moderaattoreita kiinnittämään sen?

7 tykkäystä

Kiitos itsellesi, että keräys pystyssä. Osallistuttu tähän, kuten myös Pelastusarmeijan keräykseen, jolle pitää varmaan asettaa uusi korkeampi tavoite?!

12 tykkäystä

Hienosti etenee! :rocket: Kun 20k€ tulee täyteen, niin olisi super-hienoa, mikäli yhteisömme haastaisi mukaan muitakin yhteisöjä Suomessa perustamaan vastaavia hyväntekeväisyystempauksia. Esimerkiksi noiden Joulupata ja SPR-sivustojen kautta aktiivisia tiimejä ja kampanjoita voisi sitten seurata.

Mitä mieltä olette ideasta? Mitä yhteisöjä teillä tulee mieleen, joita voisi haastaa mukaan? :slight_smile:

5 tykkäystä

Itse sanoisin et hurstin apu olisi fiksuin kohde, noilla kahdella kyllä rahoitusta riittää.

https://hurstinapu.fi/

25 tykkäystä

Mä yritin etsiä hurstin tämän vuoden keräystä, mutta google ei tarjonnut vastausta ekalla hakusivulla, niin luovutin ja pistin pelastusarmeijalle. Hurstille olisin itsekin halunnut mieluummin lahjoittaa, mutta heillä ei näyttäisi olevan keräystä.

Haastoin tuossa H-DCF:n katsotaan mitä päättävät😁

2 tykkäystä

Hyvä meininki, mukana ollaan, kiitokset aloittajalle ja kaikille indeläisille!
Tässä samalla tulee vanhat Ap areenan ajat mieleen kun joulupatakeräyksessä kilpailtin muropaketin foorumin kanssa. En muista mitä silloin saatiin kasaan, mutta pistetään paremmaksi :slightly_smiling_face:

4 tykkäystä

Onko täysin mahdoton ajatus että lahjoitetut rahat sijoitetaan, ja sieltä sit nostellaan tietty summa aina johonkin kohteeseen.

Lisättänee tähän vielä senverran että jos tämä siis vuosittain toistuva tempaus.

8 tykkäystä

Varmaan 99% lahjoituksista tulee jo foorumilaisten henkilökohtaisista (ja kenties hyvin menneistä) sijoituksista. Tuossa ei olisi enää mitään järkeä. Ei kenenkään kuulu ottaa mitään hyväntekeväisyysrahastoa hoidettavaksi. Samalla periaatteella sieltä ei malttaisi nostella ikinä mitään, koska tänään lahjoitettu euro olisi kaksi euroa muutaman vuoden päästä.

7 tykkäystä

En nyt sanoisi että - ei mitään järkeä, vaan että ideana hyvä mutta käytännössä lähes mahdoton toteuttaa.
Koska kun kassassa tarpeeksi rahaa, tollaset 20 000e summat kertyy pelkillä osingoilla, senkus vaan äänestää vuosittain mihin potti laitetaan.
Tottakai jokainen voi itsekkin sijoittaa ja antaa osansa niistä voitoista mutta ajatus nyt lähinnä se että yhdessä ehkä pystyisimme parempaan. Eikä tietenkään tätä rahastoa pitäisi laittaa yhden henkilön harteille.

4 tykkäystä

No joo ideana hyvä. Periaatteessa esimerkiksi mallisalkun liikkeitä kopioiva, saman porukan hallinnoima salkku voisi olla asiallinen. Jokin sääntö siihen, että jouluisin napataan tietty prosentti salkusta tai tuotosta suoraan hyväntekeväisyyteen. Taitaa olla kuitenkin pitkässä puussa, vaikkei älyttömältä edes kuulosta jos pelisäännöt olisi tarkkaan sovittu. Kyllähän tuohon toimintaan voisi keinot löytyä, joten perun puheet järjettömyydestä.

4 tykkäystä

Jouluapua.fi itse katsoin sieltä perheen joka asuu lähialueella. Lupasin ostaa jouluruokia. Ei ole välikäsiä vaan apu menee kohteeseen ilman hallinnollisia kuluja

27 tykkäystä

Kun Jouluna tulee hankittua uutta tavaraa, niin samalla olis hyvä laittaa omat vanhat käyttökelpoiset tavarat kiertoon. Viedä vaikka kierrätys keskukseen.

9 tykkäystä

Olen heittänyt kassikaupalla vanhoja vaatteita jonkun hyväntekeväisyyskirppiksen keräyslaatikkoon. En tiedä paljonko hyvää noilla saadaan aikaan mutta varmasti enemmän kuin kaapissani viemässä tilaa. Ehjää mutta itselleni turhaksi jäänyttä kamaa kuitenkin. Sopiva lahjoitustapa tällaiselle köyhälle kun itsekin hyötyy pääsemällä turhasta tavarasta eroon.

10 tykkäystä

– Hirveä show, että ne kuskataan toiselle puolelle maapalloa niiden maiden jätteeksi, joissa on puutteellinen jätehuolto.

Toivottavasti tähänkin hommaan saataisiin joku roti lähitulevaisuudessa.

11 tykkäystä

Ennen kuin aloitamme kuohujuomien ja kaljojen kippailut olisi hyvä hetki nykäistä tämä keräys maaliin asti. Kuohuvaispullon hinnalla kun lähtee muutama kymmentä ihmistä mukaan niin 25 000 on kasassa.

Jos vuodenvaihteeseen loppuva keräys jää alle kahdensadan euron päähän tavoitteestaan niin minä kustannan sen viimeisen pätkän.

9 tykkäystä

Odotetun maltilliseksi jäi lahjoittajien määrä. Tuplasin silti. Summahan taisi olla kovin, ainakin noista näkyvistä keräyksistä. Hyvä Palsta, hieno suoritus ensikertalaiselta.

U Vuosia.

8 tykkäystä

Kaikki tuplaavat viime vuoden summat, niin saadaan 50t€ kasaan tänä vuonna, itse ainakin mukana :+1:

3 tykkäystä