Osakesijoittaminen

Inderes.fi sisällön kehitysideat

Laitan muistiin ton!

2 tykkäystä

Olisipa muuten törkeän hienoa jos olisi Stonk Simulator! Ideana säädettävät muuttujat, joita muuttelemalla (vaikka slidereilla) osakkeen arvostus ja tunnusluvut muuttuisi… voisi esim lukita PE:n, ja slaidaisi liikevaihtoa ylöspäin ja näkisi miten E kasvaa nykyisellä kannattavuudella ja siten kun PE lukittu, osakkeen P nousis. Voisi skenarioida osakkeen arvostusta vasten mitä pitäisi tapahtua että esim oma tavoitehinta saavutettaisiin

1 tykkäys

Kysymys koskien etusivua https://www.inderes.fi/fi
Millä viiveellä päivityy Seurattavat yhtiöt taulukon kurssit?
(Liekö väliä tässä, mutta Inderes Premium on aktivoituna)

1 tykkäys

Ne on 15 min viivästettyjä :slight_smile: Premiumilla ei ole vaikutusta siihen :slight_smile:

1 tykkäys

Muutamia kertoja käynyt kun laitan dollarimerkin niin sen jälkeinen tekstirivi muuttuu postatessa kursivoiduksi ja mahdollisesti myös lihavoiduksi. En ole varma mutta ehkä fontin kokokin saattaa kasvaa vähän.

Ei toimi joka kerta, vaan satunnaisesti. Täytyy ottaa kuvakaappaus tai jättää korjaamatta joskus niin ehkä pääsee jäljille. Tapahtunut Androidilla kirjoittaessa.

@terva_xyz taitaa johtua tästä? Se luulee että olet kirjoittamassa matemaattista kaavaa. Dollarimerkki aloittaa MathJax syntaksit: Mistä löytyy vahingossa hukattu teksti?

1 tykkäys

Hah :grinning:. Mistä tuo erottaa onko tulossa normiteksti vai kaava kun ei tee jokakerta sitä? Ei sitten laitella dollarimerkkejä vissiin jenkkiosakkeiden hintojen perään jatkossa :sweat_smile:

testi 23 testi
23 $ testi

Yllä pitäis olla eri riveillä 3kpl dollarimerkkejä eri tavoilla laitettuna. Viimenen vaan näkyy joten tarvii laittaa sit muodossa “hinta-väli-dollari-muuteksti” näemmä et näkyy

TESTI: Koira maksaa 400$

Tää vaikuttaa toimivan kyl.

En ihan heti keksi logiikkaa miten toimii. Välillä sekoaa mut ei aina. Mut eiköhän tän kans pärjää nyt kun tietää mistä johtuu

Kahen dollarimerkin väliin tulevat on ainakin tota MathJaxia. Yritin testailla miten käy multiline commenteille jos on dollarimerkkejä, mutta tuntuu menevän tää esikatselu rikki joka kerta. :smiley:

1 tykkäys

Hei, olisiko mahdollista saada korona-aikana hieman paremmat mikrofonit/mikit kaikille InderesTV:hen sisältöä tekeville analyytikoille? Tällä hetkellä monien mikkien äänenlaatu on huono, pahimmillaan kanavaepätasapaino tekee kuuntelusta hieman epämiellyttävää.

Sisältö on timanttia, mutta jos äänenlaatuun saisitte pienen parannuksen. Noin 50e hinnalla saa laadukkaan aktiivimikin jolla puheäänen tallennus toimii hyvin.

11 tykkäystä

Täällä ei ole GDPR:n mukaista asetusta, joka mahdollistaa käyttäjän “unohtamisen”. Hyvään suuntaan ollaan menty yksilön oikeuksien näkökulmasta, mutta onko tuo tulossa tänne? Sen pitäisi mahdollistaa myös ketjun poistamisen samoin kuin viestien poistaminen on nykyään mahdollista.

1 tykkäys

Toi “unohtaminen” toimii sillai tällä hetkellä et jos laittaa mailia info@inderes.fi, niin me tehdään se manuaalsiesti käyttäjälle.

Ketjun osalta me voidaan poistaa ketjun 1. postaus toki, joka on ketjunaloittajan viesti, jos ketjun aloittaja haluaa itsensä unohdetuksi. Emme poista koko ketjua, sillä siinä on muitenkin tuottamia sisältöjä.

2 tykkäystä

Älä nyt viitsi Yu. Poistaa pari viestiä niin tulee tuollainen vastaan. Saisiko tuollaiset rajoitukset pois?

1 tykkäys

Aaah mun pitää tehä pari juttua sen jälkeen voin tsekkaa miten saan ton pois, toi on joku default asetus. :face_with_hand_over_mouth:

Edit. Mun pitää vähän tutkia tota, tolla saattaa olla joku syvällisempi merkitys miks toi on tehty noin.

1 tykkäys

@Juippi Asetin sen nyt 60 postaukseen / päivä:

1 tykkäys

En tiedä olenko ainoa, jolta on kadonnut aamukatsauksesta raporttien reunoissa olevat nuolet joilla pääsi artikkelista toiseen kätevästi. Mikäli ongelma on paikallinen jatketaan harjoituksia.

1 tykkäys

Still there bro O.o Jos sulla on chrome niin kokeile resetoida selain: https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

Toi kuulostaa vähän siltä kuin sul ois JavaScriptit pois päältä tai jotain.

1 tykkäys

Suomisen raportin tavoitehinnassa ristiriita.

1 tykkäys

Inderesin loistavan toiminnan sekä piensijoittajan menestymisen kannalta yksi suurimmista haasteista on kieltämättä Hexin pieni koko… lopulta helsingissä ei ole kuin kourallinen yhtiöitä, jotka kelpaavat mallisalkkuun ja useimpien perehtyneiden piensijoittajien long-salkkuihin…

Törmäilin tällaiseen toimijaan, joka on ilmeisesti liiketoiminnaltaan vastaavalla idealla kuin inderes, mutta katsovat laajemmin eri euroopan maita. Muutama inderesläinen taitaa näiden analyysejä seuratakin (mahdollisesti).

https://www.alphavalue.com/

Nämäkin ovat indereksen tapaan ns. independent-pohjalta liikenteessä. Myös analyysien laatu on mahdollisesti AV:lla edukseen erottuvaa, kuten inderesilläkin… (Ainakin tuo sample report oli yli 60 sivua mikä vastaa sivumäärältään inden laajaa rapsaa). Mutta en ole syvällisemmin itse perehtynyt Alphaan.

Tämä inden analyytikoiden syvällinen perehtyminen ja perusteellinen raportointi on itselleni keskeisin syy olla indereksen maksava asiakas…

Jotenkinhan sitä ajattelisi, että löytyisikö kahden independent-toimijan välillä synergioita… saataisiinko laajennettua pelikenttää… onko @Mikael_Rautanen mahdollisesti käynyt neuvottelemassa… miten asia indereksellä nähtäisiin… Mikael on joskus 1-2v sitten tainnut julkisesti kommentoida että näistä laajenemissuunnitelmista kommentoidaan tulevaisuudessa (?)…

Pitäisi vielä tarkistaa tuo Alphan hinnoittelu että missä siellä mennään…voisin kuvitella että hinnat on kovat

Edit:

Tietääkö täällä joku alphan hinnaston tai onko kokemuksia?

4 tykkäystä