Osakesijoittaminen

Inderes.fi tuotekehityksen päivitykset #techtalk

Laitan tänne kaikkien meidän uusimmat päivitykset, mitä sisältävät ja miten käytetään. :slight_smile: Voit siis täältä seurata meidän koodaritiimin uusimmat työt ja miten omat ominaisuustoiveet edistyvät. Sisältö saattaa olla teknistä, mutta saa kysyä ja kerron lisää jos haluatte tietää tuotekehityksestämme.

Tän päivän tuotantoon vienti (22.5.2018)

Otettiin käyttöön uusinta teknologiaa ns. Service Workers. Voi lukea täältä mitä ne tekee :wink: https://developers.google.com/web/fundamentals/primers/service-workers/

Miten tää ilmenee käyttäjille: Te käyttäjät voitte ottaa käyttöön selaimen omat natiivit push notifikaatiot, joten saatte ilmoitukset seuraamistanne yhtiöistä, sekä podeista, Roasteista ja Mallisalkun tapahtumista mikäli olette niitä valinneet seurantaan.

Inderes on mahdollisesti 1. digitaalinen palvelu Suomessa, joka hyödyntää tätä teknologiaa :wink: Tehdäänkö @Verneri_Pulkkinen #techtalk tästä huomenna?

Vielä käytiin asia läpi videomuodossa! :smiley: https://www.inderes.fi/videot/notifikaatiot-ja-service-workerit-tech-talkissa

Miten workerit toimivat jos selain on suljettuna? Tarviiko puhelimella pitää selain taustalla auki kokoajan?

2 tykkäystä

Joo selain pitää olla “auki”, mutta ei tartte olla aktiivisena vaan taustalla kuten sanoit. :slight_smile: ilmoitukset jää kuitenkin jonoon kun selain on suljettuna ja kun avaat selaimen niin ne ilmoitukset kilahtaa perille.

2 tykkäystä

Moi!
Tossa teidän TechTalk-videon aikana tuli mieleen semmonen kysymys että missä palvelussa inderesillä on sivuston serverit vai onki teillä kenties oma “datacenter”

1 tykkäys

Meillä on lähes kaikki ohjelmistot Upcloud nimisessä hosting-palvelussa ja joitain pieniä palveluja kuten Chatbotit Heroku Cloud nimisessä hosting-palvelussa :slight_smile: Aika harvalla nykyään on “oma datacenter”. En oikeastaan osaa argumentoida milloin kannnattaa olla oma nykykään ellei sun liiketoiminta ole nimenomaan hosting-palvelujen tuottaminen. Voi siis olla jotain syytä pitää omaa datacenteriä, mutta en tosiaan osaa perustella ja esittää skenaarioita, missä se ois tarpeen :S

3 tykkäystä

Nyt osakevertailusta näkee milloin tavoitehinta ja suositus on annettu. Saman tiedon näkee myös yhtiöiden sivuilla sanotaan esim. Nokia . Tänään saatiin päivitys tehtyä <3

4 tykkäystä

Tänään tehtiin muutama pieni UX päivitys:

  • Nuolinäppäimet toimivat nyt Aamukatsauksessa kun haluu siirtyä artikkelista toiseen (Vasen & Oikea)
  • ESC nappula toimii jos haluu sulkea Aamukatsauksen ikkunan
  • Paljon pyydetyt SOME-jakonappulat löytyy nyt Aamukatsauksen artikkeleista.

2 tykkäystä

Hyvää loppukesää kaikille! Kesän 1. tuotantoonvienti oli hikinen mutta hauska :smiley: Nyt löytyy kaikki Viron Tallinnan pörssin osakkeet Inderes.fi palvelusta: https://www.inderes.fi/fi/porssi?marketplace=omx_tallinn
Teeme Tallinna börsil paremaks turuks!! :ok_hand:-Koodari Yu

4 tykkäystä

@Aston_Livingstone Nyt ne videot jotka ei oo vielä Livenä vaan on ajoitettu tulevaisuuteen tarjoaa mahdollisuuden lisätä tapahtuma omaan kalenteriin! :slight_smile: Tässä esimerkki Talenomin Q3 webcast, joka on ajoitettu alkamaan 22.10 kello 14:00 https://www.inderes.fi/fi/videot/talenom-liiketoimintakatsaus-tammi-syyskuu-2018-22102018-klo-1400

3 tykkäystä

Tehty muutos myös sisäpiirin kauppoihin. Eli nyt voi avata helposti alkuperäisen tiedotteen kun selailee kauppoja. :slight_smile:

3 tykkäystä

KIITOS! :+1::+1::wink:

3 tykkäystä

Toimii Android-kännyllä ihan sairaan hyvin google-kalenterin kanssa. Kiitos!!

3 tykkäystä

Tätä mä odotin! Halusin aina tarkistaa pitääkö ne isot summat paikkansa, mutta nyt sen näkee eikä tarvitse etsiä tiedotetta yhtiön omilta sivuilta.

1 tykkäys

Tein tällaisen muutoksen, eli nykyään näytetään myös merkinnät vihreinä ja vaikka ei painaisi “Näytä kaikki”, niin merkinnät näkyy silti. Tämä siksi, että ne on oikeastaan pitkälti ostoja kuten myös hankinnatkin. :slight_smile: Tää korostuu eniten IPO-tilanteissa, joissa sisäpiiri merkitsee itse IPO:n yhteydessä.

3 tykkäystä

Oon tekemässä uutta versiota osakevertailusta, mihin tulee käyttökokemusparannuksia ja mm. toi et näkee päivämuutoksen kurssista :slight_smile: Saa huudella ominaisuuksia jos tulee mieleen. :slight_smile: Kuvakaappaus mun lokaalista ympäristöstä, ei oo siis vielä tuotantokäytössä ja kaikki data on testidataa.

3 tykkäystä

Pieni, mutta sujuvoittava lisä: Osakevertailuun sellainen “palaa ylös” klikattava, ja mahdollisuus vaihtaa yläpalkin valintaa ollessaan osakkeen kohdalla, niin ei tarttee aina scrollailla ees taas. Eli jos katson “tunnuslukuja” ja olen Sampon kohdalle scrollaillut, voisin siinä kohdalla suoraan vaihtaa toiset luvut (esim. “suositukset”) näkyviin ja näkymä pysyisi Sampon kohdalla, eikä hyppäisi taas listan alkuun.

2 tykkäystä

Mitä mieltä olette? Olisiko kurssihälytykset kiva juttu? Eli voitte asettaa itsellenne hälytyksen ja järjestelmä ilmoittaa kun kurssi ja ylittänyt tai alittanut jonkun teidän ilmoittamanne tason? Plus jatkokysymys, jos on hyvä idea: Premium- vai Free-käyttöoikeuden taakse? Joku tili pitää ainakin olla, jotta tietää mihin hälytykset lähettää heh :smiley:

6 tykkäystä

On se nyt kaunis <3 https://www.inderes.fi/fi/osakevertailu
parannuksia:

  • Kurssin muutos päivän aikana ja sorttaus sen mukaisesti
  • Voi ite säätää sarakkeen leveyttä
  • Mobliilissa toimii paremmin. (Ennen tuli paha olo ku se käytti)
  • Jos painaa shiftiä ja sorttaa toisen kerran niin saa 2 sorttia yhtäaikaa päälle (eli voi asettaa toissijaisen sorttauksen samaan aikaan päälle)

Oon ens viikon lomalla mut jos tulee murheita ja toiveita niin pingatkaa @Erno_Hilvenius tai @Verneri_Pulkkinen (voin lähettää tänne kuvia kameleista ja pyramideista)

8 tykkäystä