Osakesijoittaminen

Inderes virtuaaliyhtiökokoukset 2020 - Tulevat virtuaaliyhtiökokoukset ja apua käyttäjille

Hei,

Listaan tähän kaikki virtuaaliset yhtiökokoukset, joihin pääsee osallistumaan tunnistautumalla pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Meillä kävi tuuri että kehitimme Inderesillä viime vuoden aikana virtuaalisen yhtiökokouspalvelun. Alkuvuoden Admicom -pilotin jälkeen pääsemme nyt auttamaan Helsingin pörssin muita yhtiöitä virtualisoimaan yhtiökokouksia.

Kertokaa jos voidaan auttaa teitä omistajia. :slight_smile:

Terveisin,
Yu Gong
Inderes Teknologiat / Virtuaaliyhtiökokouspalvelut

PS. Jos olet yhtiön edustaja tai yhteisön jäsen ja tarvitset apua, voit myös soittaa +358505000093 tai laittaa mailia yu.gong@inderes.fi

20 tykkäystä

Aspon ilmoittautuminen on auki: https://ir.innovatics.fi/ir/fi/aspo/Agm/Registration/2020_1/Accept

Verkon yli voi seurata, mutta ei äänestää, mikäli tulee äänestys.
Rekisteröityminen katsomaan kokousta videoyhteydellä on avoinna: 12.3.2020 – 2.4.2020 klo 16.00.
Kokous alkaa: tiistaina 7.4.2020 klo 10.00

1 tykkäys

Tiedonjulkistamispalkinto Inderes tiimille :slight_smile:

8 tykkäystä

Sanoman virtuaaliyhtiökokouksen ilmoittautuminen on nyt auki: https://ir.innovatics.fi/ir/fi/sanoma/Agm/Registration/2020_1/Accept

Kokouksen seuraamisessa videoyhteydellä osakas näkee ja kuulee kokouksesta lähetettävän videon, mutta hän ei voi käyttää puheoikeutta eikä äänioikeutta kokouksessa.

Usein kysyttyä:

image

5 tykkäystä

Inderesin liiketoiminnan kasvua ei näköjään edes korona hidasta, pikemmin päinvastoin… muistutus siitä, että laatuyhtiöt putoavat aina jaloilleen oli tilanne ympäröivässä maailmassa mikä tahansa!

4 tykkäystä

FORTUM:

Olemme järjestäneet yhtiökokoukseen määräaikaan mennessä ilmoittautuneille mahdollisuuden seurata kokousta videon välityksellä. Suosittelemme tätä kaikille, jotka kuuluvat koronaviruksen riskiryhmiin, ovat viime aikoina palanneet ulkomaanmatkalta tai olleet tekemisissä koronaviruksen sairastuneen henkilön kanssa. Video-osallistujien tulee tilata videolinkki 16.3.2020 klo 16.00 mennessä ja tilaaminen vaatii tunnistautumisen henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen. Videon kautta ei valitettavasti ole mahdollista esittää kysymyksiä tai äänestää kokouksessa. Hallintarekisteröityjen osakkeiden omistajat eivät voi tilata videolinkkiä.

Linkki videon tilauslomakkeeseen: https://www.fortum.fi/tietoa-meista/sijoittajille/varsinainen-yhtiokokous-2020

1 tykkäys

REVENIO nyt auki: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/revenio-group-oyj-revenion-osakkeenomistajilla-mahdollisuus-seurata-1932020-pidettavaa

4 tykkäystä

Stora Enson ilmoittautuminen seurantaan verkon yli nyt auki: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/stora-enso-oyj-stora-enso-tarjoaa-mahdollisuuden-seurata-yhtiokokoustaan-videoyhteyden

Cargotec ilmoittautuminen nyt auki:

Yhtiökokoukseen määräaikaan mennessä ilmoittautuneet voivat seurata kokousta myös videon välityksellä. Linkki videointiin on henkilökohtainen, ja se on tilattava 16.3.2020 klo 16.00 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Tilaaminen vaatii tunnistautumisen henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Videon kautta ei voi esittää kysymyksiä tai äänestää kokouksessa. Hallintarekisteröityjen osakkeiden omistajat eivät voi tilata videolinkkiä.

https://www.cargotec.com/fi/sijoittajat/hallinnointi/yhtiokokous/yhtiokokous

KESKO: Henkilöosakkailla on mahdollisuus seurata yhtiökokousta videoyhteydellä. Kokousta verkossa seuraavia osakkeenomistajia ei kirjata kokoukseen läsnä oleviksi osakkeenomistajiksi eikä heillä ole mahdollisuutta äänestää tai esittää kysymyksiä.

Tilaa henkilökohtainen linkki lähetykseen viimeistään ke 25.3.2020 klo 16. Tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista esimerkiksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Linkki aktivoituu niillä osakkeenomistajilla, joilla olisi oikeus osallistua yhtiökokoukseen eli jotka ovat 18.3.2020 rekisteröityinä Euroclear Finland Oy:n pitämään Keskon osakasluetteloon. Kokouksen kieli on suomi.

https://ir.innovatics.fi/ir/fi/kesko/Agm/Registration/2020_1/Accept

eQ:

Kokouspäivä ja -aika: 25.3.2020 klo 16.00

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on yhtiökokouksen täsmäytyspäivänä 13.3.2020 rekisteröitynä yhtiön osakasluetteloon ja joka on ilmoittautunut kokoukseen määräaikaan mennessä.

Henkilöosakkaiden on mahdollista seurata yhtiökokousta videoyhteydellä osallistumatta kokoukseen. Tämä edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

https://ir1.innovatics.fi/ir/fi/eq/Agm/Registration/2020_1/Accept

Yu joutuu nyt purjehtimaan virtuaalisatamiin monenlaisessa säässä ja aikataulussa. Onhan takila kunnossa :slight_smile:

2 tykkäystä

SRV on auki: https://www.srv.fi/sijoittajat/hallinnointi/yhtiokokous/yhtiokokous-2020/

1 tykkäys

Atria: https://ir1.innovatics.fi/ir/en/atria/Agm/Registration/2020_1/Accept

1 tykkäys

RAUTE: https://ir.innovatics.fi/ir/fi/raute/Agm/Registration/2020_1/Accept

1 tykkäys

HARVIA https://ir1.innovatics.fi/ir/fi/harvia/Agm/Registration/2020_1/Accept

1 tykkäys

Täältä ohjeet sen reaaliosingon tilaamiseen: https://www.inderes.fi/fi/artikkeli/paivittyva-lista-etaseurattavista-yhtiokokouksista-jaadaan-kotiin-ja-tilataan-reaaliosinko

Meillä @Erno_Hilvenius vastaa reaaliosinkojen toimittamisesta! Pyydämme malttia odottaa, tiimi on näinä päivinä aika kuormittunut. Tänään tehdään joka tapauksessa taloushistoriaa kun ensimmäiset virtuaalireaaliosingot lähtevät matkaan :slight_smile:

2 tykkäystä