Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Kaikki loppuvuoden urheilutapahtumat alkaa olla peruttu. Urheiluruudussa/tulosruudussa pelataan kohta counter strikeä, muuten joutuvat lopettamaan ohjelmansa😄

17 tykkäystä

Ilmanlaatu on parantunut ympäri maailmaa Koronaviruksen ansiosta.

Nyt Venäläinen Swenekaf-uutistoimisto kertoo ilman parantuneen huomattavasti myös Helsingissä. Hienoa!

image image

7 tykkäystä

Itse olen sitä mieltä, että koronan avulla päästään monista vanhoista kaavoihin kangistuneista tavoista töissä, esim turhat palaverit, monet suojatyöpaikat jne. Ja samalla saadaan digitaalistettua monia asioita, palavereja, asiakastapaamisia mihin on ennen pitänyt matkusta päivä tolkulla, vain sen takia koska se on ollut normi toimintatapa että tavataan livenä. Radiossa haastateltiin myös kuljetusalan henkilöä, joka toi esille miten rahtikirjojen yms käsittelyä on saatu helpotettua kuljettajan näkökulmasta.

Meilläkin töissä moni todennut, kuinka oma työtehokkuus on “olevinaan” parantunut, kun ei tarvitse istua monta tuntia päivässä turhanpäiväisissä palavereissa mitkä hädintuskin koskettaa heidän työnkuvaa.

6 tykkäystä

Omissa hommissa juuri huomattiin jokusen päivän jälkeen että etä-teams-miittarit ovat 10x parempia kuin se että 5-10 ihmistä pakkautuu pieneen neukkariin tihrustamaan suttuiselta tykiltä jotain. Screen share suoraan vetäjän ruudulta niin että sitä näkee kivuttomasti lukea ja samalla voi helposti muteta mikrofonin ja popsia välipalaa joka olisi normimiittarissa niin epäsosiaalista…

Tässä käy kyllä helposti niin että ei kukaan halua enää tulla takaisin toimistolle :smiley:

14 tykkäystä

Onneksi Technopolis lunastettiin jo salkusta…

3 tykkäystä

Laitetaan tää tykätty viesti ny tänne kafferoomin puolelle, kun joku nipottaa tuolla toisessa ketjussa. Sedällä on tästä pieni epäilys, mutta ystävällisenä ihmisenä jättää asian kertomatta :slight_smile:

Eli:

MasseFoorumin aatelinen

1 t

Ei helkutti! Hiihdon viimeinen mohikaani kehä III sisäpuolella lähtenyt “kävelylinjalle” :cold_face: :cold_face: :cold_face:

Taitaa sedän iänikuinen haave lyödä Verphu vaphaan kympillä jäädä vain haaveeksi, kun sedänkin hiihdot ovat tänä talvena jääneet hiihtopartiointiin tontin piikkilankarajan sisäpuolella :pensive: Ei siitä mitään kunnon kilsoja kerry …-na! :angry:

Masse-setä, FA, ehkä me joskus keksitään uusi laji, pitäis kai olla joku NRB-laji
(NRB??, Nonfossile, Recyclable, Biodegradable, toim. huom) :thinking:

20 tykkäystä

Mistä seuraatte siirrettyjä yhtiökokouksia? Tai olisiko tänne mahdollista saada sellainen ketju?

Monet firmat eivät ole määritelleet uutta ajankohaa. Meidän Minna on pitänyt aiheesta blogia. Pörssikalenterista nuo otettiin pois, mutta lisättäneen jahka on taas päivämääriä lyöty lukkoon.

1 tykkäys

Kiitos Verneri.

1 tykkäys
  1. päivä. Perjantai.

Kaunis päivä, aurinko paistaa ja monelle tänään palkkapäivä. Onko tämä combinaatio siitä volatiliteettin huipusta ja FOMO:ilusta ennen vkloppua :smile:

1 tykkäys

Tiedä häntä, itse olin suhtautunut tähän PaniikkiPerjantaina, mutta onkin FomoFriday, joten taidan jättää omat ostot tekemättä ja palailla asiaan myöhemmin :slight_smile: keskiviikon ostot kuitenkin osui kohdilleen

4 tykkäystä

Iso Kahvikuppi ja huomenta!
Mitäs täällä nyt tapahtuu? Rokote löydetty , ja porukka palailee töihinsä?

Salkut tälle vuodelle plussalla. :face_with_raised_eyebrow:

Eilinen euro-dollariostoskin näkyy osuneen.

:open_mouth:

5 tykkäystä

Kun näkyy vihreä tolppa, bullerolauma herää

Kun tolppa kasvaa, bullerot lähtevät tallustelemaan

Kun tolppa kohoaa taivaisiin, hyvä luoja mikä härkälauma sieltä tulee…

:smiley:

15 tykkäystä

Kaikennäköisiä tukipaketteja nyt satelee, pitäiskö näitä irtisanottuja ja lomautettujakin tukea niin kuin suoraan eikä vain tukipakettien muodossa välillisesti.

3 tykkäystä

https://www.instagram.com/p/B99MMwAht0n/?igshid=v9j7l4pfv7fb

Sentään Urjalan Makeistukulla pyyhkii hyvin :smile:

6 tykkäystä

Päiväkahvit ja voisilmäpulla. Mutta: olisi ollut tämä päivä parempi käyttää ulkoiluun kuin joidenkin kaatuneitten pankkien ja välittäjien harmitteluun. Jos kaupanteko on elannon hankintaa, niin voiko kaatuneen tahon saattaa vastuuseen? Hauskaa ja onnekasta veivausta itse kullekin, jos alustanne vaan toimii! :smiley:

3 tykkäystä

Kannattaa lukea verkkopankin kaupankäynnin ehdot. Muistaakseni aika monessa lukee ettei pankki vastaa toimeksiannoista tai teknisistä häiriöistä. Eli aina jos jotain sattuu niin nostavat kädet pystyy, sori no can do… :neutral_face:

Kyllä mun mielestä maksetun palvelun tulee toimia, jopa silloin kun trafiikki lisääntyy. Inderesin sivutkin rullaa ihan normaalisti :wink:

1 tykkäys

Kamuxit joutaa laitaan nyt ku kurssi hyvin tänään noussu.

https://www.kamux.com/tiedotteet-ja-julkaisut/porssitiedotteet/koronaviruspandemia-todennakoisesti-heikentaa-kamuxin-taloudellista-kehitysta-vuonna-2020/

On vuosi 2020. Koko ihmiskunta suomettuu ja alkaa kalsarikännäämään, pyrkimään eroon muista ihmisistä ja löhöämään telkkarin äärellä. We won.

8 tykkäystä

Muistakaa ne tickerit oikein, ennen kuin ostatte. :wink:

China’s Zoom Technologies (OTC:ZOOM) - once a key name in supplying modems to the U.S. market, but no more - is up 72.4% today, on volume that has surpassed four times average.

That’s surely due to confusion with Zoom Video Communications (ZM +6%), which is a key beneficiary of the isolation-juiced videoconferencing boom.

8 tykkäystä