Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Miten voi olla että yhtä maailman suurimmista pelialan yrityksistä ei voi ostaa tänä herran vuonna 2020 napin painalluksella, vaan pitäisi alkaa soittelemaan jonnekin? :sweat_smile: Löytyykö yhdeltäkään välittäjältä super nintsikkaa?

Degirolta kuulemma löytyy, mutta en ollut sinne ajatellut rekisteröityä käsittääkseni verotukseen liittyvien säätöjen vuoksi.

7 tykkäystä

Suomi salkussani on Neste, QT, Harvia ja Kamux. Suunnilleen tasapainoin. Osaribingo 4/4. 3kk kehitys ~+31% vs OMXH25GI 3.86%.
Tokmanni swingiä ei lasketa kun pääsin kuivin jaloin irti. Noho swingista kastui kainaloihin asti kun myin liian aikaisin mutta eihän näitä lasketa. Survival bias ja sitä rataa.

4 tykkäystä

Kuten @Markakorva jo jossain ketjussa mainitsikin, Mandatumilla pääsee ostelemaan, kunhan löytyy kahisevaa :slight_smile:

image

image

EDIT: Löytyy myös jenkkilän ADR!

9 tykkäystä

Japanin pörssi selvästi vetää #nopoors linjaa. Vähän on hapokkaan kokoinen minimierä.

Onkohan noiden ADRien kanssa jotain erityistä miksi ei esim. Nordnet listaa niitä jenkkipörssistä?

4 tykkäystä

Tää on nyt ihan kahvihuonekeskustelua vaan ja saa liputtaa, mutta tämä harjoittelija tarvitsisi jonkun selittämään Nordnetin näkymästä jotain mitä Nordnet ei osaa minulle selittää. Koska en halua leimautua ihan uunoksi, niin en kyllä tänne halua kaiken kansan silmille kysymystäni esittää. Vapaaehtoisia ja mikähän olisi se foorumi jossa voisi yksityisviestiä vaihtaa?

1 tykkäys

Mitä turhia, foorumille vain kysymystä. Laita vaikka tuonne Keskustelua välittäjistä, ehkä vastaus auttaa muitakin.

5 tykkäystä

Kysy & vastaa -ketju kelvannee myös

Nintendoa, Tencentiä ja muutamaa muuta isoa nimeä saa Nordentista meklarin kautta (normikulut, ei tuu meklarimaksua päälle).

Noi on listattu Pink sheetille, mikä on sellainen, vähän karrikoiden, hasardein lista ikinä rikollisyhtiöille yms. minkä takia sinne ei pääse yleensä käymään kauppaa. Tunnettu senttiosakelista, huonossa mielessä.

Mutta sieltä saa näitä ADR:iä myös. :sweat_smile:

Kävin vielä uudestaan kurkkaamassa Mandatumia, ja tuo ADR löytyi laajennusvalikon takaa.

Välityspalkkio $25

1 tykkäys

Noniin, sain juuri sysäyksen perustaa tuonne asiakkuuden! Mahtavaa jos saa tänä herran vuonna napin painalluksella ostettua :joy:

Kiitos @Hurde

2 tykkäystä

en oo kaikkia salkkuja tänään kurkkinut, mutta nyt on päivänousuennätys lähellä. OST:lla päivänousua +6.7% ja +115% YTD.

thanks kamux, qt, smart, etc.

26 tykkäystä

Samaa tautia täälläkin. Ei ihan noin iso päivänousu mutta yli 4% kuitenkin. Selvästi Kamux-paino ei ole riittävän iso :frowning:

2 tykkäystä

Ennätykset paukkuu image

2 tykkäystä

Jaahas, alkaa olemaan kohta taas aika kevennellä salkkua, kun salkkujen tuotto %-ketjuun ilmestyy viestejä ja kahvihuoneellakin esitellään vuoron perään komeita prosentteja.

9 tykkäystä

En ehkä tuosta tekisi ihan tuollaisia johtopäätöksiä. Tänään OMX25 esimerkiksi miinuksella. Minusta indeksien voittokulku on se mistä pitää huolestua, ei se että joku fiksu on osannut poimia Kamuxia isolla painolla salkkuun ja nauttii nyt sen +20 % päivänoususta.

Btw, ielläkin tänään salkun ennätysnousut 4,5 %. Onneksi viime viikon kevennykset tehtiin niistä oikeista firmoista ja jätettiin nämä timantit rauhaan :slight_smile:

4 tykkäystä

Mistä te löydätte näitä NIOja ja muita jotka kymmenkertaistuu vuoden aikana?

2 tykkäystä

Itselle NIO on tuttu keväämmältä esim. täältä: Reddit - Dive into anything

2 tykkäystä

Jos muutkin niin kai sitten minäkin:
Screenshot_20201113-182834

Ennätyslukema salkussa. Kamux kantoi tämän päivän! :muscle:t3:

2 tykkäystä

Kamux-mania leviää :smile:. Itselläni salkun isot päiväheilunnat on aika harvinaisia koska on aika matalariskinen salkku sitten kuitenkin. Aiemmat enkat on varmaan jotain 3sella alkavia mut tänään mentiin Kamuxin vedolla +6% :muscle:t2::red_car::red_car::red_car:

6 tykkäystä

Ei voi kuin onnitella tämän päivän voittajia :clap: Ja vielä perjantain kunniaksi. Eihän tällainen välttämättä kaikkien kohdalle osu tai ainakaan välttämättä niin usein, joten saa nauttia. Miettikää, jos joku olisi TINA-mielessä heittänyt 10k kiinni viikko sitten Kamuxiin ja nyt tuntee oloa “oho, ihan hyvä tuuri” :trophy:.

Korkatkaa hyvä viini, samppanja, viski, tai kiva olut, olette sen ansainneet pelkästään tämän päivän perusteella.

Ja ne, jotka tänään ei tunne itseään niin voittajaksi, niin mikäli kuitenkin olette täällä lukemassa ja varmaan omaatte jotakin omistuksia pörssissä, niin nou hätä, teillä on sama mahdollisuus poikimassa.

Cheers :+1:

18 tykkäystä