Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Atvi on yksi näitä caseja, joissa omasta kokemuksesta näyttää olevan lähinnä haittaa. Pelien suhteen alamäki on ollut säännönmukainen ja jatkuva reilut 10 vuotta, mutta rahaa niillä tehdään hyvin. Internetin kaikukammioista kuulee lähinnä samanlaista palautetta ja yksi Shadowlandsin merkittävistä suunnittelijoista otti juuri lopputilin heitettyään viimeisenkin toivon tilanteen ikinä parantumisesta :slight_smile: Tietysti osakkeenomistajat edellä operoiden tulos voi olla juurikin tämä (ja sijoituscase vain vahvistuu niin kauan kuin vain äänekäs vähemmistö urputtaa)

2 tykkäystä

Nyt alkaa näyttää siltä että Inderesin Twitch-streamille voisi olla kysyntää. Kutsutte sinne sitten aina välillä satunnaisen foorumnimimerkin pelailemaan kanssanne warzonea vai mikä nykyään onkaan muodissa :sunglasses:

8 tykkäystä

Olisi kyllä mukava @Yu_Gong ja @Verneri_Pulkkinen seurata twitchissä ja viskoa seteleitä näytölle.

8 tykkäystä

Tällä voisi myös hyvin perustella miksi sitä uusinta Remedyn peliä pitäisi saada pelata työajalla. :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 tykkäystä

Vihdoinkin näyttää päivältä, että saattaa jotain lisäilläkin, tai ainakin mennään oikeaan suuntaan pre-marketissa :slight_smile:

edit. Listassa muutamia joita vähän silmäilen ilman ostoaikomusta, mutta myös niitä joita tositarkoituksella seuraan.

7 tykkäystä

@Otto_N, koska markkinatilanne on vielä vähän tämmönen, niin kattelen toistaiseksi vaan tällaisella panoksella meininkejä. Voi olla, että lisäänkin positiota, mutta katsellaan sitä myöhemmin. Luotan myös @Sauli_Vilen argumentteihin tästä casesta, jotka hän on ilmaissut sekä muistaakseni yhdessä InderesPodissa, että myös henkilökohtaisella omistuksellaan :slight_smile:

5 tykkäystä

Täälläkin on CS 1,5 ja 1,6 hakattu kovasti. Ei tosin voittanut 1994 vuodesta seuraavat 22 vuotta pelattua Football manageria.

Pelasiko kukaan muuten aikanaan innovatiivista Realms of Mayhem selainpohjaista strategia peliä?
Se vasta oli hyvä peli, muistelen kovasti, että eräs heppu Suomesta voitti siellä ensimmäisen maailman melkoisen suvereenisti :smiley:

Edit: Ps. nykyisin en pelaa kuin arkisin tätä sijoitusstrategia peliä (viikonloppuisin mietin sen pelaamista)! ja oikeasti ulkona golffia ja vähän jousiammuntaa harrastan.

2 tykkäystä

Nyt koitan ottaa sellaisen jakson, jossa ei ostella paljoa uusia tai vanhoja osakkeita ja kerätään liiketoiminnasta kassavirtaa ensi vuoden epäilemättä historiallisen korkeita veroja varten… eli osakepainoa ei ole tarkoitus nostaa enää minulla.

Hyvä vuosi ollutkin tähän saakka… mutta verokarhulta ei salkkua olla muistettu / osattu suojella.

Editti lisäys: Onko tässä vähän ollut vauhti päällä, kun ei millään malttaisi odotella Tietoevryn ja ilkka yhtymän nousua myyntihintoihin, vaikka tieto varsinkin kipuaa mukavaa vauhtia… (hengittää syvään, nyt oikeaan elämään).

5 tykkäystä

Toi Sievi on arvostuspohjaisesti ihan mielekiintoinen ja arvosijoittajalle kyllä hyvä keissi. Harmi että nuo Sievin bisnekset ovat… vanhanaikaisia. Huonekalujen ja rekkojen myynti ei ole kovin hottia tällä hetkellä :cowboy_hat_face:

3 tykkäystä

Live-stream ehdottomasti kehiin kun eka Epic-diilin peli on ulkona! :smiley:

Vakavasti ottaen, joko @Atte_Riikola lta on toivottu Remedyn tulosliveä? Jännittävät H2-luvut odottaa! ping myös @Verneri_Pulkkinen

3 tykkäystä

Vaihtoehtoisesti voisivat maksaa @Johannes_Sippola:lle palkkaa siitä että mies livestreamaa päivätreidausta Inderes-vaatetuksessa parisen tuntia viikossa :sunglasses: Kun katsoo miten paljon Lepikkö on tuonut Nordnetille katsojia niin tässä voisi jopa olla bisneskeissi.

3 tykkäystä

Mutta jos huonekalut motorisoidaan/älypinnoitetaan ja liitetään esineiden internettiin sekä rekkoihin polttokennot :wink:

1 tykkäys

Peter Lynchin yksi sijoitusfilosofioista “sijoita tylsiin yrityksiin”.

1 tykkäys

Se tunne, kun työpäivän päätteeksi avaat Inderesin foorumin :woozy_face: :point_down:

46 tykkäystä

Pistää miettimään…

8 tykkäystä

Kerrankin osui

Ole hyvä @enska :cowboy_hat_face:

Nyt voinee sanoa että ennusteet ovat menneet oikein ehkä kolme kertaa tämän vuoden aikana :stuck_out_tongue_winking_eye:

21 tykkäystä

Arvon naiset ja herrat, oraakkeli on puhunut. Jukka siirtyy härkien leiriin selvästi peesaten @Pohjolan_Eka :slight_smile:

22 tykkäystä

Onko tämä nyt se hetki kun koko markkinat ovat bullina ja edes @Verneri_Pulkkinen ei uskalla laittaa pehmokarhua videoiden taustalle piiloon, kun pelkää negatiivista palautetta ikuista nousujuhlaa odottavalta yleisöltään :sweat_smile:

Seuraavan erikoispitkän aiheenahan voisi olla “Pörssin historian kovimmat sijoitustuotot” :partying_face:

13 tykkäystä

Jäätävä käyrä kyllä tänään(kin). Tällanen perustreidari siirtyi jo ennen klo 17 vapaalle ja mitä mitä, sen jälkeenhän se nousu hitto vie alkoi vasta :face_with_symbols_over_mouth:

Uskomaton oraakkeli :pray: image

12 tykkäystä

:soccer: RIP :soccer:

44 tykkäystä