Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Pitäkää bileet sitten ku ollaan tuplattu Medifilmin myyntihinnasta (55,4€) :slight_smile: Nimimerkillä tuntuu todella hyvältä myydä ennen posaria “nykytiedoilla” (pidetään kieli nyt kuitenkin siistinä).

27 tykkäystä

Palataan asiaan ensi viikolla Jarnis! :wink:

2 tykkäystä

Palataan asiaan q2 jälkeen :wink: Johannes :stuck_out_tongue:
no niin nyt rauhoituhan viljo…!

3 tykkäystä

:thinking: Siis… QT… osake… sitä voi myydäkin? Joku on joskus myynyt? Ei kai nyt sentään?

Ai niin muistan itse myyneeni koronamontussa koko QT-läjän kun mentiin kohti kellaria vauhdilla ja kaikki näytti niiiiin ikävältä, mutta ostin takaisin kun ymmärsin emämunauksen. Kirjoihin todettakoon myynnin tapahtuneen 21,40€ ja oston takaisin 30 euron nurkilla kolmessa erässä (aivan liian myöhään). Eräs typerimmistä liikkeistä sijoitusurallani. Tosin siis tuo myynti tapahtui voitolla vs. alkuperäiset ostot, eli niitä hypoteettisia voittoja tuossa lähinnä meni. Sen lisäksi historiasta löytyy myynti 46,60 eurolla pieni siivu, ja takaisin osto päivää myöhemmin euron halvemmalla. Veivausta!

Näiden jälkeen olen viisastunut ja QT:n sivulta myyntinappi on laitettu banniin :smiley:

8 tykkäystä

Ainut kerta kun myin kuuttia oli ennen pahinta koronadippiä AOT:lta ~20€, jotta sain ostaa OST:lle takaisin halvemmalla (17-18€). Perstuntumaa ja ennen kaikkea tuuria. Perstuntuma osoittautui oikeaksi - arvioin nimittäin silloin että pieni veromätkyjen kirpaisu tulee mutta tulisin välttämään monta kertaluokkaa suuremmat myöhemmät mätkyt. Saman tein siis kaikille lapuille oikestaan.

13 tykkäystä

Mielenkiintoinen laji tuo TA, kun samasta käyrästä voi lukea asioita niin eri tavalla. Justiin kuuntelin sapuskaa laitellessa tubevideon, jossa ilmoitettiin lähes faktana, että nyt näyttää ensin 57 ja sitten 63 rikkoutuvan tänään, ja kuun loppuun mennessä 67.

En laita kaikkea samaan koriin ja tuumaan, että toivon tubettajan olevan oikeassa, mutta (ikävä kyllä) luotan enempi Inden TA palstaan ja pelkään pahoin ettei nousua ole (vielä) luvassa :frowning:

1 tykkäys

Miettikää kun 2030 kaikki mailman ihmiset pelaa Evon pelejä auton infotaiment näytöltä made by QT samalla kun #Seye pitää huolta ettei itseajan auton matkustajista.

Tulkaa, mennään yhdessä Kuuhun :rocket:

4da3001732c904b4773d7d06c4315c1f

37 tykkäystä

auton, joka on ostettu euroopan suurimmalta käytettyjen autojen välittäjältä eli kamuxilta. Etätyötkin hoituvat kätevästi kun Efecte on euroopan suurin ITSM talo ja kaikissa firmoissa käytössä

17 tykkäystä

Siellä on ikävästi jätetty gappi tuonne 37 tasolle joka osuu myös fib tasoon :grimacing: Voipi olla että aikaisemmilla nousuilla ei ole niin paljon enää painoarvoa, että jos alas lähdetään tuota gappia ei käytäisi klousaamassa. Jos siis markkina alkaa sulaa alta.

1 tykkäys

Pitäisi alkaa miettimään ottaako nyt koko potin talteen ja kattoa rauhassa lasketellaanko tonne ja samalla saisi siirrettyä OST:ille tuolta tasoilta. KH pyörii 13$ saisi isomman ohjuksen painettua sit. Usko on kova tulevaisuutta ajatellen plugin kanssa. Voi kun olis se kuuluisa kristallipallo.

2 tykkäystä

Vähän samaa pohdin itse. Tuo laskettelu olisi niin vahvaa, että tässä olisi jonkinlainen mahdollisuus ns. “pikavoittoihin”, jos nyt myisi ja ostelisi takaisin sieltä 35-40usd tasoilta. Keskihinnan ollessa 8usd ei tässä nyt sinänsä ole väliä, mutta kyllähän siinä tuhansia euroja on mahdollisuus säästää.

Toisaalta Plugin kanssa on aina mahdollisuus, että puskista julkaistaan tiedote Microsoftin kanssa ja kohta ollaankin ihan eri luvuissa. Ehkä turvallisinta myydä puolet nyt ja toivoa dippiä.

QT-90. No more words needed.

10 tykkäystä

Myyminen on haastavampaa kun ostaminen aina. Isoin virhe ollut että ostanut samaan salkkuun kaikki lisäykset joten sydäntä särkee myydä ekat 5$ tasoilta ostetut :smile: Huipuista asti valahtanut 15k €. Pitääpi laittaa harkintaan ja miettiä miten pelaisin jos isompi korjaus tulossa. Pihiseekö kunnolla vai jääkö tussariks

Onneksi markkina kääntyi lasku, niin voisin ensi viikolla sitten kuitata!

1 tykkäys

Jenkit pilasi kaiken työkkäriluvuillaan

Toivottavasti vain pieni notkahdus. Kuuttijuna sataseen kuitenkin jo hyytyi mäkeen :frowning:

2 tykkäystä

Siis onko tuo uli 15x suurempi? Ei kun se olikin 13.helmikuuta numero se 13 alku :sweat_smile:, huh…

3 tykkäystä

Ei, vaan feb13 - 861K vs 765K estimate.

Jos olisi yhtäkkiä ollut ~14 miljoonaa työttömyyshakemusta niin voisin luvata että S&P 500 graafissa olisi semmoinen metrin punainen tolppa pohjasta läpi :smiley:

8 tykkäystä

Indeksit paukuttelee ATH päivä toisensa jälkeen ja työttömiä enemmän kuin finanssikriisin aikaan ollut kohta vuoden.

Pitäisköhän Suomessa siirtyä siihen visioituun 4 päivän työviikkoon kun eihän töitä tarvita näköjään mihinkään. :crazy_face: Printterirahaa vaan markkinoille niin kaikki on iloisia.

13 tykkäystä

Pakko hieman kommentoida noiden QT, Remedyn ja kuppanien raketointia. Ei tämä kovin kestävältä vaikuta, että yhtiö antaa viikkoja aikaisemmin posarin → kurssi raketoi. Kerro samoista asioista kuin viikkoja sitten → kurssi raketoi. Firmat ovat siis ihan loistavia, mutta ei tässä hommassa ole enää mitään järkeä kun hintaan diskontataan vuoden 2321 kassavirtoja. Jotenkin on sellanen fiilis, että monilla tulee jäämään luu käteen tässä hommassa, varsinkin jos korot lähtevät nousuun tämän rahan printtauksen seurauksena. No tämä nyt on vaan tällasen suolasen kaverin puheita, kun ei ite lähtenyt mukaan näihin.

21 tykkäystä

QTn kohdalla vaikka tulos oli tiedossa niin kyllä tuossa osarissa oli ihan uuttakin tietoa, eli näkymät alkavalle vuodelle, jotka pysyivät todella härkämäisinä ja tämä yhdistettynä siihen että QT on alkanut eksyä ulkomaanelävien tutkalle tuo tukea.

Remedyn kohdalla kurssinousua tukee riskipitoisuuden laskeminen. Jos “välivuotena” ilman isoa julkaisua tehdään uusia enkkoja rahan takomisessa niin…

9 tykkäystä