Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Onko kellään mietteitä beyond meatista? Jäätävän kuuloinen tuo sopparin mäkkärin kanssa ja ilmeisesti KFC ja muut myös??? Onhan tämä myös 9miljardin pulju joka tekee tappiota, mutta tuohan voi muuttua tuollaisella diilillä.

Tekisi ehkä mieli ottaa positio. Ja on muuten myös hyviä nuo beyond burger pihvit mielestäni :thinking:. Ehkä ei tällä hinnalla silti vielä uskalla.

Karhut ei jätä Saulia rauhaan vapaallakaan.
Mitkä on siisteimpiä paikkoja mihin Sauli on tähän mennessä päässyt vaeltamaan ja onko jotain maan rajojen ulkopuolelle suuntautuvia vaelluksia kenties jo suunnittelu kun kriisi jossain kohtaa helpottaa?
Pingataan @Sauli_Vilen vielä varmuuden vuoksi. :slightly_smiling_face:

5 tykkäystä

Anteeks, mitä heittoa… Ok.

Blockeres - Blokkaus kuuluu kaikille

11 tykkäystä

Hienoa että kehitellään kaikennäköistä, mutta itsellä ei ymmärrys riitä tähän nykypäivän menoon, että heti kun tulee vähän itselle epämieluista tekstiä ollaan blockaamassa. Minne hävisi ihmisten paksunahkaisuus?

7 tykkäystä

Veikkaat mutta et usko? Tiedän että toivo ei ole hyvä strategia mutta veikkaamalla Suomalainen voittaa aina?

1 tykkäys

Foorumin asetuksista voi piilottaa käyttäjiä, ei tarvita erikseen mitään blockeria.

Hakee jäsenen nimen ja vaihtaa asetukset:

(Pahoittelut @Masse käytin sinua esimerkkinä, en blokkaisi sinua oikeasti :wink:)

69 tykkäystä

Ei tuolla ole välttämättä mitään tekemistä paksunahkaisuuden kanssa. Voi syntyä halu blokata joku ihminen, jonka tuottaman sisällön tai tavan ajatella, kokee menevän turhan tai jopa haitallisen informaation (kritiikitön fake news postailu esim.) puolelle.

6 tykkäystä

Joo ymmärrän myös tämän puolen ja erittäin tärkeää tuo on että ei puhdasta disinformaatiota sallita, mutta itse ainakin huomannut, että noi kyseiset asiat useasti liputetaan ja häviää täältä.

Itseltä ehkä turhan kriittinen tuohon kyseiseen postaukseen ja oli yleisellä tasolla kommentoitu, mutta nykyään kaipaan vaan enemmän avointa keskustelua enkä sitä että ihmiset ajautuu omiin kupliinsa.

2 tykkäystä

Löytyi kyllä myös selaimella. En kyllä itse taida sitä tarvita.

Onneksi on Telia johon turvata :laughing: :+1:

5 tykkäystä

Ainakin itsellä kaupastakin tarttuu punalaputetut tuotteet joten miksei pörssistäkin :grin:
Toiseksi downside on tässä näillä hinnoilla hyvin pieni joten nythän on mitä paras aika tankata jos uskoo yhtiöön :wink:

4 tykkäystä

Likvidiä taitaa olla juuri nyt enemmän kuin kertaakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. Kädestä suoraan osakkeisiin ja krooninen käteispula on toki toiminut erinomaisesti härkämarkkinoilla, siihen vielä jonkin verran vipua päälle, mutta onhan tämä mukava fiilis kertakaikkiaan.

Pitäisikö vielä löytää jotain kaupattavaa ja kasvattaa likvidiä…

Mä oon käynyt vaeltamassa vaan Suomessa ja valtaosa reissuista kohdistunut Vätsäriin. On tullut käytyä myös Kalvoaivissa ja Tuntsassa, mutta tuo Vätsäri on kyllä itselle se hienoin paikka. Tosi haastava maasto, upeat maisemat ja taattu rauha ovat meikäläiselle aika lyömätön kombo :slight_smile:

Viime vuonna tehtiin Vätsäriin kaksikin reissua. Oltiin ekaa kertaa mukana tämmösessä endurance kisassa (https://laplandchallenge.net/) ja siitä löytyy kuvia kaverin instassa (https://www.instagram.com/woodys.wilderness/?hl=fi). Sit tehtiin toinen lyhyempi nautintoreissu parin kaverin kanssa. Tästä jälkimmäisestä löytyy myös video (Vätsäri 1.-4.9.2020 - YouTube)

Ainakin parin seuraavan vuoden reissut on kirjoissa Vätsäriin, kun ensi kevään reissu on jo sovittu kaverien kanssa ja sitten 2022 olisi tuo LWC kisan uusinta :sweat_smile:

Kyllä se oilisi joskus siisti lähteä myös Suomen ulkopuolelle ja näitä aika-ajoin suunniteltu, mutta voipi olla realistista vasta sitten kun pikkulapsiarki helpottaa :slight_smile:

33 tykkäystä

Ihan taas ot (en viitsi Tecnotree ketjua spämmätä) niin kiitokset täältä @SijoitusSeppo kontribuutiosta ketjuun :pray:

1 tykkäys

Jos jollakulla TA taitajalla on vkl aikaa ja jaksamista, niin Smart eye mielestäni sulki 50ma alle. 212sek sulku ja ma50 liukkari 215sek. Voipi olla suunta maanantaina aika reilusti alaspäin.

2 tykkäystä

Niinno nää on näit

Olen vakuuttunut että suunta on kevään winnien myötä vielä ylöspäin mutta tästä päiväsahaamisesta ei jaksa ressiä ottaa

15 tykkäystä

Mites se meni, dont fight the FED. Powell sanoi että kaikki ok ja korot pidetään kurissa ja jatketaan elvytystä. Yes sir

6 tykkäystä

Ajattelin lähinnä et pääsis ostamaan lisää halvalla, että mihinkä syvyyteen se pohjapilkki laitetaan. Ukki opetti et kela tyhjäksi ja siitä metri ylemmäs, pörssissä vaan pahoja suvantokohtia :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 tykkäystä

Mistä tätä blockcoinia voi ostaa?

2 tykkäystä