Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Hei, @Verneri_Pulkkinen tai joku aktiivi, eikö me vaan @JayJay kanssa osata jotain “secret handshakea” vai mikä juttu?

3 tykkäystä

Storyvillen jazz clubin omistajaksi?

Onko vip-kaista omistajille vai vip-omistus kaistoille?

2 tykkäystä

Tämä selviää maanantaina, kun anti voidaan keskeyttää klo: 16:00. Vaikka en varsinaisesti toivo sen keskeytyvän, osittaisi se kovaa kysyntää. Jos keskeytyy niin ei välttämättä saa sitä lappumäärää, jonka on merkannut. Olen siis itsekin merkannut Orthexia.

1 tykkäys

5000e saa vipkaistan.

Vaimo otti talvella HS digiversion kokeiluun jos vaikka tulisi luettua. Jatkotilaus jää perumatta HS Vision varsin ansiokkaiden juttujen vuoksi, tänään hyvä artikkeli pörssien tilanteesta.

5 tykkäystä

Täältä löytyy annin ehdot Storyvillestä kiinnostuneille:
https://drive.google.com/drive/folders/118ftk9PntHgmuTJE_SYPKv6-ceBZQBDq

Ja kyllä, omistajille on tiedossa etuja.

Tämä taitaa mennä vähän samaan kategoriaan useimpien pienpanimoantien kanssa eli, jos haluaa tukea ko. yritystä (=tehdä hyväntekeväisyyttä) niin mikä ettei, mutta ei näistä sijoituksia kyllä saa millään aikaiseksi. Storyvillekin tehnyt viimeksi edes jonkinlaista järkevää positiivista tulosta v. 2016 ja vuodet 2018-2019 oli tappiolla eli ei ole hyvin mennyt ennen koronaakaan.

(Tuolta Google Drivelta näyttää löytyvän ihan julkisesti jaosta excel, missä näkyy kaikki toistaiseksi merkinnän tehneet nimet + sähköpostit, ei taida mennä ihan GDPRn mukaisesti tämä…)

EDIT: Tähän mennessä näköjään 627/2000 osaketta merkitty.

6 tykkäystä

En edes tohdi ajatella sitä portsari rukkaa, joka saa lauantain pikkutunteina kuulla aika monen suusta: Mä omistan tän mestan ja sulla ei oo kohta duunia.

-Joskus tehnyt tuota hommaa ja tuo on aika yleinen letkautus-

14 tykkäystä

On kieltämättä laadukkaan oloista ollut tämä Hesarin tarjonta. Vision juttujakin lukee oikein mielellään.

Hesarin uusi mainonta sen sijaan pännii. Ei, ettäkö olisin erityisen herkkä tällaiselle, mutta eikö ketään muuta häiritse uusi TV-mainos, jossa neljä varajohtajaa “mittailevat kalujaan” ja touhun keskeyttää videoyhteyden päästä ilmeinen naisjohtaja?

Eihän tuossa mitään, jos kulttuuri sallisi moisen sukupuolisidonnaisen “huumorin” käyttämisen kummankin sukupuolen kohdalla, mutta uskallan väittää, että sukupuoliroolien kääntäminen kyseisessä mainoksessa aiheuttaisi helvetillisen äläkän.

Noh, kunhan sanoin. Paska mainos.

25 tykkäystä

Ihan hauska kommentti, mutta en näe että ainakaan viiteen vuoteen tulee olemaan ajankohtainen - valitettavasti…

Sen verran Storyvillestä, että nostan hattua omistajaperheelle: hienoa uurtamista täysin kivikkoisella saralla…

4 tykkäystä

Samoilla linjoilla.

Mainos kuulostaa tökeröltä, en voi ottaa muuta kantaa koska en ole nähnyt sitä. TV lähti tyttären opiskelukämppään vuosia sitten ja ei ole tullut uuttaa hankittua. Tietokoneessakin AdBlock aina päällä paria poikkeusta lukuunottamatta.

Mutta tasa-arvosta; Turkki on presidentin asetuksella eronnut naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, lähisuhdeväkivaltaa ja syrjintää torjuvasta kansainvälisestä sopimuksesta. Sopivasti Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä, näin suomalaisittain.

Toivottavasti jokainen ESG-mittarein sijoittava rahasto ja ETF on hereillä. Ja me piensijoittajat.

13 tykkäystä

Hyvä nosto. Laitoin tuosta pari meiliä aamulla.

Maalaisliiton tuleva presidentti Olli Rehn oli kovasti hääräämässä Turkkia EU:n jäseneksi vielä taannoin…

3 tykkäystä

Kerran toimin 18v teinipoikana vapaaehtoisena blues tapahtumassa. Päädyin VIP alueen portsariksi. Piti siis tarkistaa että kaikilla siis aivan kaikilla sisään tulijoilla on VIP passi kaulassa. Homma oli helppoa kun lähes kaikki esiintyjät olivat amerikasta ja tunnisti jo kaukaa. Olivat myös ystävällisiä kun teinipoika isottelee ovella. Mutta sitten tuli sellainen 30v pitkätukka pyörimään siihen ja koitti mennä sisään ilman passia. Tähän sitten puutuin ja vastaus oli: ”anteeksi mutta mä omistan tän paikan”. En tietenkään uskonut ja en päästänyt sisään. Hetken päästä henkilökunnan jäsen juoksee apuun ja sanoo: ”Hän on hotellin omistaja, hänet saa päästää sisään”. Kerran sitten näin päin.

19 tykkäystä

Tästä tuli mieleen se turvatarkastaja joka rock-konserttijonossa tunnusteli tarkasti naiset, mutta miehet sai käytännössä kävellä pikku vilkaisulla ohi. Mikäköhän sitäkin vaivas?

Juurikki ajatteli Storyvillen osakkeita joululahjaksi, kun on hyviä muistoja viime vuosituhannelta. Jos lobata halusi, sai näppärästi tarjottua juomat kaikkien hallitus- ja oppositiopuolueiden edustajille. Ainakin melkein. Virallisestihan lahjonta on kiellettyä. :crossed_fingers:

Viiden tonnin joululahja kuulostaa silti kalliilta, kun ei tiedä, jaksavatko Esbobon ja Vandaalien heimoihin kuuluvat edes vaivautua ihan Suomen reunalle, vaikka matkaa ei ole kuin poron kusema tai pari.

3 tykkäystä

Nyt arvoisa OldFeki iskit sanan säilällä suoraan pimeyden ytimeen. Valitettavasti se, joka totta puhuu liian aikaisin, saa yleensä kärsiä.

Tasa-arvoa tarkoittaisi, ettei olisi erikseen naisten, miesten ja muiden oikeuksia, vaan pelkästään ihmisten oikeuksia, olipa mitä tahansa näistä. Laissahan se pitkälti näin onkin ja lainkäyttökin on sitä askel askeleelta lähestymässä.

Yhteiskunnallisissa muutoksissa on tyypillistä heiluriliike äärimmäisyydestä toiseen, kunnes heilunta kerta kerralla vaimenee ja lopulta häipyy muiden heilureiden tullessa tilalle.

Nyt ihmetyttää tämän ajan selkeä kaksinaismoralismi ja älyllinen epärehellisyys. Juurikki on mm. laittanut useamman viestin IS:n keskusteluun, ja aina on jäänyt julkaisematta edes vihjaus OldFekin esille tuomaan käänteistarkasteluun.

Siis tasa-arvotarkastelu pitäisi aina aloittaa tarkastelemalla, miltä sukupuolisesti väärinpäin käännetty kuulostaisi. Montako päivää some kiehuisi, jos TV:n selviytymiskisassa rouva X katkerana kertoisi, että jos hänellä olisi kassit, niin olisi voinut liittoutua jätkien kanssa. Ja jos pelissä on jätkiä, niin pieleen menee.

Niinpä.

15 tykkäystä

Redditin r/sauna kanava kasvaa aika hyvää vauhtia

Osa noiden jenkkien kysymyksistä koskien saunomista on aika huvittavia :smiley:

Seassa sitten näitä pohjoismaalaisten taideteoksia :smiley: on kyllä hyvää pöhinää menossa Harvian ym kannalta!

57 tykkäystä

Sali ohjelmaa tuli vastaa mainoksissa :v::grinning: Emt onko puhelin kuunnellu vähä vai miten :man_shrugging:

15 tykkäystä

Asiakkaana on yksi Caravanliike. Henkilökuntaan kuuluva sanoi, että uudet matkailuvaunut on myyty tehtaalta vuoteen 2023 asti.
Onko pörssissä asuntovaunu- ja asuntoautovalmistajia tai osatoimittajia?

2 tykkäystä

Tätä harrastan itsekin mutta ei tällä ole saanut vielä kun riitoja aikaseksi.

2 tykkäystä

Entä jos ensi kerralla kyseenalaistaisit vasta-argumentoijan taustaolettamat. Jos käänteinen tarkastelu loukkaa naista, muttei miestä, niin silloin vasta-argumentoijalla on selvästikin naista vähättelevä “heikompi astia” -ajatusfakkiutuma. Se on naista alistava lähtökohta.

Nämä ovat niitä kulttuurisia rakenteita, joita pitäisi alkaa nyt purkaa, kun ilmeisimmät esim. materiaaliset ja juridiset esteet tasa-arvolle alkavat olla suht hyvässä mallissa - siis ainakin verrattuna aiempaan ja varsinkin globaalissa tarkastelussa.

Juurikin yllä esille nostama esimerkki kertoo, että jossain kohdassa tasa-arvoon pyrkivä feminismi voi muuttua toksiseksi feminisiksi.

1 tykkäys