Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Onko tää tarkotettu vitsiksi vai ihanko tosissaan väität, että Nalle on yritys? Eli siis vertailet esim. Supercellin maksamia veroja Nallen henkilökohtasiin veroihin? Eikö pitäisi vertailla mieluummin vaikka Supercellin ja Sammon maksamia veroja, jos nyt ylipäätänsä missään verojen vertailussa on mitään järkeä. :thinking:.

4 tykkäystä

Tainnut osua viimeisen päälle väärä ihminen hunajapurkin vartijaksi. Täysin päätön petos, josta jää varmasti kiinni ja omatkin raha-asiat sotkussa, kun ulosottomies kulkee luottokorttilaskujen perässä.

Onhan tämä päätöntä, kun puurot ja vellit on näin sekaisin julkispuolella. Kyllähän Suomen työelämässä toki maan tapa ja ei se oo niin justiinsa-kulttuuri jyllää vahvana, mutta törkeitä nämä viime aikaiset suoraan omaan pussiin rahaa kavaltavat tapaukset kyllä ovat. Mielenkiintoista on myös se, että muualla lahjotaan virkamiehiä. Meillä virkamies lahjoo itsensä.

OP analyysi 1.4.: Luopuvat 12 kk suosituksista ja korvaavat rakettisymbolein (1-5), kahden viikon aikajänteellä. Lisäksi jos houkuttelevuutta jopa yli 2 vkoa, annetaan timanttisymboli.

:smile:

48 tykkäystä

Oh boy. Tästä toivoisi näkevänsä copypasten vaikka muuten moisia on toivottu vältettävän. Sen tason innovaatio että ehkä tämän kerran olisi OK? :upside_down_face:

2 tykkäystä

Pyynnöstä. Saa nähdä irtisanooko OP nyt suhteemme… :sunglasses:

55 tykkäystä

Jos tämä nyt oikeasti eurolla ponnahtaa Inderesin vaikutuksesta niin en voi ymmärtää ihmisten ajattelua. Sama tavoitehinta on edelleen voimassa ja nousuvaraa siihen on ollut Osto-suosituksen verran jo pitemmän aikaa :smiley: Ihan käsittämätöntä, mutta passaa kyllä meikäläiselle :slight_smile:

Muokkaus: Sieltä tulikin positiivisia uutisia käytettyjen autojen maaliskuun menekistä. Mietinkin, ettei sijoittajat sentään näin kujalla voi olla, että ilmiselvästä asiasta noustaan 7%.

12 tykkäystä

Markkina ajattelee aina vuoden eteenpäin, paitsi silloin kun mietitään lähinnä edellistä kahta viikkoa.

2 tykkäystä

Itse uskon että uusille sijoittajille, jotka pähkäilevät että “ostaakko vai eikö ostaa, tankatako vai eikö tankata” tuollainen ammattimaisten tahojen signaali voi olla se joka keikauttaa vaakaa. Sinällään en yllättynyt reaktiosta.

Twitterissä sitten näin. Tämäkin lienee aprillipila.

1 tykkäys

Päivän teemaan liittyen. Valitettavasti Orthex ei nyt näköjään ole pärjännyt PV:n uusimmassa varustehankinnassa. :wink:

31 tykkäystä

Tämä on tottakai aprillipila, ja mielestäni aika onnistunut sellainen. Ainakin sai oman naamani virneeseen😁

1 tykkäys

Itse odotin OPn pilan olevan tyyliin “Asiakkaillamme on mahdollisuus 1.4.2021 alkaen avata osakesäästötili” ja päälle sitten buahahaa aprillia :smiley:

76 tykkäystä

Tiedän, tätä varten on tykkäysnapit mutta repesin täysin :rofl: :rofl: :rofl:. Nimim. OP:n AOT-asiakas…

1 tykkäys

Nauratti jo valmiiksi kuin näin inderesin suosituksen muutoksen kamuxissa. Ihan sama vaikka siinä olisi lukenut; “hei tuulipuvut ostakaa, nyt on kurssinousun aika”. Sävelenä voi mielessään käyttää hei tonttu-ukot hyppikää rallia.

Enkä siis kritisoi kummankaan toimintaa, oli vain hauska arvattava laumailmiö :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

Itse odotin OPn pilan olevan tyyliin “Asiakkaillamme on mahdollisuus 1.4.2021 alkaen avata osakesäästötili” ja päälle sitten buahahaa aprillia :smiley:

Taitaa olla lähempänä totuutta tämä kuin luulisikaan, ei tuolla mun mielestä aikaisemmin ole OST:n speksejä noin tarkkaan ollut eikä ainakaan hintoja: Osakesäästötili - ota helposti käyttöön | OP

Edit: tämähän oli noteerattu tuolla oikeassakin ketjussa, joten jatkot ehkä sinne: Keskustelua välittäjistä - #3503 käyttäjältä H4nk3y

2 tykkäystä
6 tykkäystä

Mielenkiinnosta mietin, että kuinkahan moni aikoo perustaa/siirtää OP:lle OSTin näin about 1,5 vuotta myöhässä?
Varmaan tuostakin on kilpailijat hyötyneet melkoisesti.
Niiden kaupankäyntisoftakin taitaa olla melko surkea ja vanhanaikainen.

4 tykkäystä

Nasdaq-futut yli prosentin plussalla, Dow-futuurit +0,08%. Jos tämä pitää, niin tulee kolmas päivä peräkkäin kun Nasse porskuttaa ylöspäin ja Dow laahaa.

Uusiutuvan energian osakkeet myös kolmatta päivää peräkkäin vahvassa nosteessa. Vielä viikonloppuna Plugin palstalla olivat dissaajat tanssimassa vetyjuhannuskokon ympärillä, mutta viime päivinä he ovat olleet kovasti hiljaa.

Ehkä tämä on sitten kevättä.

12 tykkäystä

Aivan mahtava tämä osuuspankin uusi linjaus.

10 tykkäystä

Hmm.

Hyvä vastaus

3 tykkäystä