Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Huomenna Kamux-live 8.45 ja sitä ennakoiden setä vähän jo hehkutti Kamux-ketjussa ja ei muuta kuin viesti sensuroitiin!! Pyhäinhäväistystä sanoo Masse-setä :angry:

No, vedetään se tänne kafferoomin suojiin:

Huomenna Kamux-live heti aamusta, taasko Kajaanin torille heti 9.05? :sweat_smile:
@Artisti taisi tietää, että uusien kärryjen tuotanto on nyt jumissa - sataa Kamuxin laariin :moneybag: :moneybag:

@timontti on kuulemma vahannut sedän ferrarin jo valmiiksi parkkiin Kajaanin torin laitaan ja aurinko, lasit ja mimmitkin jo valmiina :red_car::boom: :sunglasses: :dancing_women:

Masse-setä, FA, käytetyllä muailma pelastuu :red_car: :evergreen_tree: :evergreen_tree: :evergreen_tree: :evergreen_tree: :evergreen_tree:

26 tykkäystä

Mitämitä? Minäkin olisin Kajaanissa :slightly_smiling_face: Mulle Lambo :fire:

6 tykkäystä

Tarkennus: Stadista eli Tullinpuomin (eli nk. susirajan) eteläpuolelta P. Kajaanin valitsemalle lähitorille ja loput kainuuseen Kajaanin torille :slight_smile: Näin ei tule liikaa ruuhkaa ja kaikki mahtuu mukaan. Muistakaa turvavalit :slight_smile: :slight_smile:

Masse-setä, FA, Kauanko Ferrarilla ajaa Stadista Kajaaniin :boom: :red_car: :boom: :thinking:??

PS. Ei juma, @Juha_Kinnunen kirjoittaa näin: “Fortum julkaisee Q1-raporttinsa keskiviikkona kello 9.00” Tuplajuhlat!! Toisko @Pappa_Tunturi, tuo Forzan omistajan ruumiillistuma, Inden torille vähän ferrariin sopivaa löpöä (voitto-massella tietty), niin päästäs jossain vaiheessa siirtymään kohti Kajaania? :sweat_smile: :star_struck:

18 tykkäystä

Jep, harvoin näihin on “selvää” syytä vaikka mediassa sellainen keksitään aina jostain.

Eilen vielä inflaattio ja kasvuodotukset nostivat osakkeita, tänään laskevat.

Mene ja tiedä. :smiley:

16 tykkäystä

Musk twiittasi ensimmäisen kerran “Doge” 20.12. Sen jälkeen kurssi ns. ei liikahtanut kahteen kuukauteen.

Loppu on historiaa.

4 tykkäystä

Kyllä tässä olisi kunnon preemio ollut jos eilinen kruunnupäättäri olisi muuttunut suoraan euroiksi. :grinning:

1 tykkäys

Aku ankassa oli aikoinaan tarina, jossa Reininmaan barbaarit palvoivat sateenjumalatar Loreleita Rooman valtakunnan aikoihin. Uhrasivat tälle kaalinpäitä ja turnipseja, että tulisi hyvät sateet kylvöjen aikaan. Jos sateita ei tullut oli Lorelei vihainen ja piti uhrata lisää. Jos sateita tuli olivat barbaarit tyytyväisiä kun uhrilahjat toimivat niin hyvin.

Ei ole näköjään ihmisen ajattelu parissa tuhannessa vuodessa, saati sitten Aku Ankan filosofinen merkitys parissa kymmennessä vuodessa, muuttunut yhtään mihinkään.

9 tykkäystä

Silloin kun massea tiedossa, niin sedällä tuppaa lähtemään vähän lapasesta. Antakaa anteeksi. Mutta otetaan tähän alle ihan vakavahenkinen kyssäri: Mitkä yhtiöt kuvissa on kyseessä? :slight_smile:

5 pisteen vihje: Juha ja Petri analyytikkona.

3 pisteen vihje: Juha tapansa mukaan vähän vaatimattomampi.

1 pisteen vihje: Huomenna kajahtaa! :boom:


Masse-setä, FA, Joskus massen (ja Massen, toim.huom) tuloa ei vaan voi estää :moneybag: :moneybag: :moneybag: :moneybag: :moneybag: :moneybag: :moneybag:

24 tykkäystä

Hei vaan foorumilaiset täältä etelä-ameriikan mantereelta. Viikinkipäällikkö tuossa jutteli erään paikallisen heimolaisen kanssa… hän on näihin dogecoini hommiin lähtenyt. Kysyimpä häneltä että kun hinta nousee liiaksi niinmihin hän nämä kolikot myy. Vastaus kuului “i will sell it to the market” johon kysyin että “what if there is no buyers”… hetken hän ihmetteli että mitäs mitäs… “but market will buy”

Pointti tässä. Nyt aletaan olemaan siinä tilanteessa että huippusijoittajat eivät tiedä mikä tämä market on ja mistä se koostuu ja juutuuppiin ilmestyy jatkuvasti videoita osakkeista mitä kannattaa ostaa ja kuinka saadaan laskettua montako tuhatta prosenttia se nousee.

Ehkäpä tässä lasketeltaisiin hetki ja jos maailma avautuisi niin ihmiset ottaisivat pikavoitot ja lähtrvät kokonaan markkinalta,kuka tietää.

Ps: ikävä @OldFeki covid katsauksia. Toivottavasti kotoiluprojektit sujuvat

23 tykkäystä

Tänään ois ostajan päivät markkinoilla, mutta harmittavasti ei ole vapaata kassaa nyt :stuck_out_tongue:

18 tykkäystä

Tarkoitti varmaan “Dodge”. Eikös se ole automerkki?

2 tykkäystä

Tänään tuli se päivä kun rakastan Orthexin osakkeita. Mitä tylsempi bisnes, sitä parempi! :smiling_face_with_three_hearts:

10 tykkäystä

Tunnen olevani ihan Nostradamus viimeviikkoisen kirjoittelun jälkeen! Saako tällaisen jälkeen taputtaa itseään näin ihan julkisesti olalle? :smile:

8 tykkäystä

Voihan se PLUG olla nyt halpa kun vertaa tästä päivästä viime vuoden marraskuuhun. Jos katsotaan muutakin kuin osakkeen arvoa (eli otetaan huomioon määrä ja sitä kaautta EV), niin ei välttämättä ole erityisen halpa jos katsoo 10v historiaa. Jokainen punnitsee sitten kahden vuoden tapahtumat, onko yrityksen arvon nousu kestävällä pohjalla ja onko tiedossa nyt niitä asioita, jotka tuohon ovat vaikuttaneet.

image

image

7 tykkäystä

Mikähän on hypeosakkeissa vaarallisempaa kuin miettiä osakkeen ”edullisuutta” suhteessa aiempiin kurssitasoihin? :face_with_monocle:

43 tykkäystä

Kirjoitin pari päivää sitten “Pörssien suunta” ketjussa lyhyen viestin: "Kasvubulleroiden täytyy lähiaikoina tehdä vaikeita päätöksiä. " Ymmärrettävistä syistä viesti poistettiin. Toivotaan, että tänään on markkinoiden normaalisoitumisen ensimmäinen päivä. :slight_smile:

12 tykkäystä

…tai sitten vain pieni dippi ennen rallin jatkumista. Yleensä näin on ollut, mutta ehkä This Time It Is Different ja rommataan reilusti. En kuitenkaan tällä hetkellä laita isomman rysäyksen sektorille pelimerkkejä :smiley:

7 tykkäystä

En ole ihan varma mitä tarkoitit, mutta liputus tuskin johtui sinun negatiivisesta näkemyksestä, vaan huonosti kirjoitetusta viestistä, joka ei edes vastannut ketjun aihetta.

8 tykkäystä

YTD putosi arvo-osuustilillä tänään alle 20%:iin ja osakesäästötilillä alle 30%:iin. Mitenhän tässä vielä käy?

Terveisin, kasvubullero

10 tykkäystä

Ei se mitään. Täällä tiputtiin alle -20%. Riippuu millä aikajänteellä katsot salkkuasi, mutta kyllä tää meno tällä hetkellä kirpasee kasvusijoittajia :honeybee:

4 tykkäystä