Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Kuuntelin Inderesin tuoreen videon, jossa Toivon 31v tj. kertoo kiinteistökehityksestä 250 asunnon pitkällä kokemuksella…

Pelottavaa kuunnella. Alkaa olla ”Big short” ajat?

9 tykkäystä

Kannatta huomata, että tuon Toivo Groupin taustalla on enemmänkin näitä Myllymäkiä (Asko hallituksessa ja pojat(?) johtoryhmässä) ja taustat johtavat mm. Lehtoon. Hallituksen muiden jäsenien tausta myös Lehto, Titanium ja Talenom. Ei tämä sentään mikään Orava tai Huhtanen capital taida olla vaan jotain kokemustakin taustalta löytyy. :smiley:

6 tykkäystä

En ole aikeissa sijoittaa kun en näistä kiinteistökehitysfirmoista niin välitä, mutta se mitä videota vilkaisin niin onhan tämä nuori toimitusjohtaja todella vakuuttava, tietää firmansa ja numeronsa ja on hyvä esiintymään (hyvän päinvastaisen verrokin saa eilisestä Netumin TJn haastiksesta) :+1:

19 tykkäystä

Ai. Mulle tuli fiilis, että lähinnä maalaillaan kauniita kuvia mahdollisesti rakentamistaan taloista ja korostettiin liikevaihtoa ja tulosta sekä träkkiä (2,5v träkki ja nyt tähtäimessä seuraavat 2,5v).

Omistajatkaan ei myy eli listautuminen on siis täydellinen kasvun näkökulmasta.

Ei jatkoon.

Lähinnä kiinnostaisi luopua kaikesta tässä vaiheessa.

En tee tapani mukaan mitään.

5 tykkäystä

Tuolta irtautuva suku voi perustaa sitten Usko Groupin niin löytyy pörssistä Usko, Toivo ja Lehto Group.

Parempi pysyä kaukana näistä.

12 tykkäystä

Miksi on parempi pysyä kaukana?

2 tykkäystä

Lähtikö korot ja inflaatio taas laukkaamaan?

3 tykkäystä

Taitaa olla muutenkin korjausta käsittämättömään viime vuoden nousuun markkinoilla. Mitä inflaatio-dialogiin tulee, niin pörssihän tyypillisesti ennakoi tulevaa reippaasti etukäteen.

Myöhemmin tänään (iltamyöhään suomen aikaan) amerikassa julkaistaan edellisen FED-keskuspankin kokouksen muistiinpanot (Federal Reserve Board - Calendar → Wed 5/19 → FOMC Minutes).
Media varmaan hehkuttaa löytyiskö jotain mihin tarttua, mutten keksi miksi löytyisi kun tuolloinen lehdistötiedote ja Powellin julkiset kommentit tuntuivat selkeiltä kannanotoilta. “Transitory inflation”

Karhumarkkinat voi tulla (tai olla tulematta) tästä huolimatta, uutiset keksii syyn jälkikäteen :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 tykkäystä

Minä ainaki nostan hattua noille myynneille. Eipä siinä olisi ollut järkeä upota samassa laivassa. Myynnit ilmoitetaan kaikille, joten jokainen voi peesata halutessaan.

Olin huomaavinani pientä kuittailua Lehdon suuntaan kun TJ kertoi, että kannattaa pysytellä siellä omalla osaamisalueellaan. :slight_smile:

4 tykkäystä

Maltillinen lasku tänään. Teslan P/E ~ 186 ja yhden vanhan osakkeen hinta yli 2750 $. Useita random lafkoja, joiden EV/S ~ 50-100 laskevat vain 2-3%. Outoa. :thinking:

7 tykkäystä

Voimia ja jaksamista kaikille kryptospekuloijille!

Tiedän että monen tekisi nyt mieli ilkkua kryptojengille liiallisesta riskinotosta, mutta muistakaahan että ruudun toisella puolella joku nuori zoomeri menetti juuri merkittävän osan säästöistänsä!

64 tykkäystä

Joskus ne oppirahat pitää maksaa ja toivottavasti kyseinen rommaus ajaa sitten vakaampien sijoituskohteiden äärelle, omalle sijoitusuralle parasta mitä tapahtui oli koronadroppi ja sitä kautta joutui miettimään “sto(n)ks only go up” totuuspohjaa ja omaa sijoitushorisonttia.

30 tykkäystä

Sama homma, yleensä ne rommaukset ovat myös omaa sijoitustyyliä eniten kehittäneet ja terävöittäneet jättämään hölmöimmät sekoilut pois. Ei se salkun romahdus silti mukavalta tunnu ja lyötyä ei ole tyylikästä lyödä lisää. Kuulette tämän nyt kaverilta joka piikittelee vähän jokaista joka ketjussa ja on aina uskonut Kryptojen todellisen arvon olevan lähellä nollaa :sweat_smile:

32 tykkäystä

Ihme gamla gubbejen kerho täällä. Buy the dip! Kohta mennään taas. Vielä yks -50% ja aukee lompakko :rocket:

36 tykkäystä

-4.42% salkku tänään.

Kait se on pakko istua käsien päällä ja ostaa lisää.

5 tykkäystä

tämmöinen punaisuus ei aiheuta muuta kuin ostohousujen sovittelua :heart:

8 tykkäystä

Uusin treider’s club jakso ulkona, uskokaa lepikkö-oraakkelia, pienet treidaaja-kerubit.

24 tykkäystä

Indeksiä biittaamassa … hyvin poraa indeksiä paremmin alamäkeen.

… ai mitä, sen pitäs olla ylempänä kuin Indeksi? :upside_down_face:

6 tykkäystä

Outoa miten Lepikkö puhuu riskien- ja kassanhallinan tärkeydestä ja nyt hänen Tesla-seikkailun takia koko shareville-salkku ottanut jonkun 6-7 % turpaan.

16 tykkäystä

Tän päiväinen trader’s club jakso oli kyllä jatkuvaa face palmia, mutta juuri siitä syystä viihdyttävyysarvoltaan yksi parhaista jaksoista.

Lepikkö paasaamassa Teslasta ja sen hyvistä fundamenteista. Onneksi ei menny kahvit väärään kurkkuun.

34 tykkäystä