Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Minä koitin ottaa jokusen 79,80 että saisi hiihdon päätteeksi vielä illallisen yhteydessä konjakin, mutta ei menty yli - vielä.

Edit: No prkle :tumbler_glass::muscle: Menihän se.

2 tykkäystä

Satuin tänään törmäämään vanhoihin Dilbertteihin, jotka kuvaavat yllättävän hyvin myös nykymenoa:

34 tykkäystä

YES, YES, YES!! Setä suihkusta ja sen on siinä: 80,00!!!

Masse-setä, FA, Aston: ethän anna lupaa myydä, ethän :sweat_smile: :star_struck:

23 tykkäystä

Aina yhtä hankalaa päättää, pitäisikö ostaa osaketta X ennen vai jälkeen osarin. Tällä kertaa kyseessä Kindred ja dipistä tekisi mieli painaa nyt…

1 tykkäys

Nöy nöy! Tällä hetkellä minimiraja on 150€, mutta se nousee kokoajan ajan funktiona. Stay strong!

Voi olla että 10v päästä raja on vaikka 750€ :man_shrugging::muscle::gem:

28 tykkäystä

@PAHVIMUKI saako kysyä ehkä hieman henkilökohtaisenkin kysymyksen? Ja en tarkoita ollenkaan pahalla tätä, jotenkin vain tullut mieleen muutaman kerran tässä kuukausien sisällä.

Eli, oletko välillä pienessä hönössä kun tänne raportoit esim. ostojasi? Vai onko se vain, että sulla on aina jotenkin “kova meno päällä”, tai muuten “hyvä buugi”? Vai onko viesteissä tarkoituksella tiettyjä emojeja jne ihan muuten vaan? Ja toistan, en kysy pahalla, enkä edes ole sen kummemmin miettinyt, tullut vaan muutaman kerran mieleen, raportoimasi sijoituspositiotkin on kuitenkin keskimäärin isompia ja olet niitä myös sijoittanut jonkinverran sellaisiin kohteisiin, joita osa sanoisi "fomo/meemi/hype/riskiset -kohteet.

14 tykkäystä

Mitäs hemmettiä. Kukas liputti astonin. Mielestäni saa kaveri kaffehuoneelle laittaa kyllä rakettia ja timanttikäsiä. Ugh… (kaivaa sotakirveen teroitukseen)

Edit: lippu poistunut,sitä vähän minäkin ja näköjään muutama muukin

25 tykkäystä

Kerkesitkö ostamaan lisää Ehangia?

1 tykkäys

@NEA emt ollu nyt kyllä aika nice ajat bördessä ja pakko myöntää että se nostattaa fiiliksiä. Joo vedän isolla riskillä koska iso tavote enkä usko että niihin päästään ”myöhemmin” kun pörssi rauhottuu. Eli nyt on ne ajat minusta kun voi tehdä rahaa täällä ja sitten myöhemmin siirtyä säästäjäksi. Tissuttelen aika paljon nykyään mutta vältän kännejä paitsi tiettyinä päivinä kuten esim. Rankametässä tai wingsseillä kylän bupissa. :relaxed::ok_hand: On joitakin siirtoja tullu tehtyä hyvässä nousussa ja harmitellu myöhemmi… Kiitos kysymästä!

68 tykkäystä

@Meri No en, :face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

YH ilta, ja tähän 18-20 väliin osuu just kaikki päivän arkirutiinit.

Joku ei pitänyt myyntilaidasta ja osti sen vittuillakseen tyhjäksi. Mitään uutista tai muutakaan ei löydy, helvetillinen ostopiikki vaan yhtäkkiä.

Internetin märät unet haaveilevat että ARK olisi aloittanut ostot.

E: Tuo ostopiikki ei siis ollut mikään “ohhoh” vaan oikeasti iso. Siinä ei ollut Inden poijaat sopuloimassa, vaan vähän isommat taskut. Tuosta vähän skaalaa:

Joku tietoniekka voisi huvikseen katsoa noiden 2 minuutin volan, menikö edes daily average rikki :laughing:

7 tykkäystä

Hahah huikee kommentti @Arvomistus :rofl::fire:

12 tykkäystä


Kamuxilla alkaa hinnoitteluvoimaa löytymään :sweat_smile:

56 tykkäystä

Tätäkö se on kun porukka kohkaa EV:stä ja Toyota taas uskoo vetyyn? Nyt on sitten käynyt Kalliokosken ennustus toteen ja vanhoja kunnon Hiaceja myydään tommoseen suht rouheeseen kymppitonnin kuukausierään kun vanhat jäärät pelkää että kohta ei saa autoa enää tankattua kun pistorasiasta.

5 tykkäystä

DCRB is new gold :man_shrugging::grin:

23 tykkäystä

Piti käydä tarkistamassa onko Elon tehnyt meemin DCRB:stä

12 tykkäystä

Se oli toi Meri :grin: kun porukka pillastu tuhlaamaan​:grin:

4 tykkäystä

Näitä hypetapauksia kun on katsonut riittävän monta kertaa vierestä kun ne raketoi 70+ % parissa päivässä niin kyllä alkaa usko pahimmallakin arvosijoittajalla horjumaan :smile:

16 tykkäystä

Ränta på ränta on menneisyyttä; nykyään muodissa on Peesaus på peesaus. Ottaa vain jokaisesta peesauskohteesta ne +20% pikavoitot niin pääsee aika muhkeisiin vuosituottoihin!

37 tykkäystä

Jos jotain kiinnostaa, niin Meet Kevin striimaa parhaillaan livenä ARK Investing Cathy Woodia:

4 tykkäystä

Onko kukaan osallistunut OPn kautta Kreaten listautumiseen? Onko mahdollista saada osakkeet sitten Mandatumin AOT:lle suoraan?