Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Laitanpa tänne päivän lehdestä uutisen

4 tykkäystä

En nyt ole aivan varma onko tuon jakaminen tekijänoikeusmielessä sallittua, mutta kanssasijoittajien ajan ja niskojen säästämiseksi käänsin tuon kuvan oikeinpäin :smiley:

32 tykkäystä

Verneri ja melkein minuutissa-ohjelma spotattu ylen 20:30 uutisissa.

20 tykkäystä

“Oletko etsinyt videoita tänä vuonna youtubessa “koronarokote” hakusanalla? Jos olet, olet luultavasti törmännyt rokotevastaisten kanavien videoihin.”

Äkkiä inderes hakemaan oikaisua ylen etusivulle. :grinning:

Ja ylen käyttämä hakusana on “koronarokote magneettisuus”, eikä “koronarokote”

31 tykkäystä

Vernerihän puhuu videon otsikosta päätellen siitä kuinka ROKOTE voi laukaista vaarallisen ROTAATION! En ole lääkäri mutta kuulostaa pelottavalta ja koska oli netissä on varmasti totta. Miksi Inderes keksisi tälläisiä juttuja? Heillä on töissä paljon ANALYYTIKKOJA jotka varmasti osaa näitä haittavaikutuksia analysoida. Omalla kohdalla rotaatio oli viedä kaiken. Onneksi Harvia ja sauna pelasti.

14 tykkäystä

Erhhmmm Politiikkanurkkaus @Verneri_Pulkkinen @Johannes_Sippola

Liikaa ruuhkaa kaffehuoneessa :
image

14 tykkäystä

Siivous suoritettu @Johnnyboy! :hugs: Muistakaa oikeasti käyttää Politiikkanurkkausta, mikäli politiikasta haluatte keskustella - kahvihuone ei ole sille oikea paikka :slight_smile:

20 tykkäystä

Pahoittelut, että jouduit sunnuntaina päivystämään tänne lastentarhaan :smile:

12 tykkäystä

@Perttu_Hamalainen ei tarvii pahotella, mä päivystän mielläni täällä “lastentarhassa” välillä :heart_eyes:

12 tykkäystä

Huh, kiitos Messias saapui vapauttamaan Inderesin kahvihuoneen. :relaxed: Tämän wanhan varhaiskeski-ikäisen verenpaine ehti nousemaan jo korkealle, vaikka hän oli tullut rentoutumaan kahvihuoneeseen. :slightly_smiling_face:

11 tykkäystä

Otsikon ennustus toteutui jo!

7 tykkäystä

No nyt on ollut KL foorumin Tecnotree-ketjussa kovaa menoa, kun en muista nähneeni montaakaan kertaa modejen poistamia viestejä siellä:

4 tykkäystä


Huomasiko kukaan outoa OMXH25 avausta.
Alkuun dumpattiin yli 1% muiden indeksien avatessa +/- 0:ssa.
Myöskään helsingin omxh25 ulkopuolisissa yrityksissä en havainnut samaa :thinking:

6 tykkäystä

Aamusaunaan :fire:

124 tykkäystä

Nice! Tolla näkymällä, kiukaalla ja aamun kurssinousulla kelpaa saunoa.

Ps. Perjantaina otettu lyhyt Harvia -treidi lähestyy uhkaavasti tavoitehintaansa. Pitkän salkun positioon ei toki kosketa.

7 tykkäystä

Löytyykö jostain dataa kotimaan pörssin osake spliteistä miltä tasoilta niitä on keskimäärin tehty? Kurssinousujen jälkeen pohdin että listoilta saattaisi löytyä useampikin firma, joka saattaisi hyötyä sellaisen tekemisestä. QT, Harvia, Revenio, Admicom?

Yrityksen arvoonhan sillä ei pitäisi teoriassa olla mitään merkitystä, mutta lisääntynyt likviditeetti on käsittääkseni yleensä ollut positiivinen asia.

5 tykkäystä

Harmi kun autojen murrokselle tai teknologiselle kehitykselle ei ole omaa ketjua (huom. vihje köh köh jos joku jaksaisi kunnollisen avauksen tehdä). Näköjään vaivihkaa akunvaihtobisneksiä kehittyy ympäri maailmaa ja esim. Pekingissä sähkötaksit käytännössä kaikki latautuu akkuja vaihtamalla. Olisiko tämä sitten kuitenkin tulevaisuutta? (kotilatauksen ohella)

4 tykkäystä

Tähän sinänsä liittyen Revenio oli splittaamassa vuosi sitten, kun hinta oli alle 30€, mutta perui kun korona iski tuulettimeen (1/1 split). Kesko ajoi splitin läpi viime keväänä muistaakseni hieman alle 60€ hinnassa (1/3 split).

2 tykkäystä
2 tykkäystä

Voi herranjumala siellä on taas joillain sormi herkällä. Kai tuostakin joku voi saada jotain tyydytystä :wink:

1 tykkäys