Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Saattaa se olla noinkin :grin:… mutta katsotaan tämä nyt ensin maaliin asti ja höpötellään sitten miten meni :wink:.Nämä on pitkiä juttuja ja tarvitaan lehmän hermoja välillä. Muistuttaisin katsomaan Tuscan Holdings Corp,Quantumscape Corp,Everfuel,Ehang Holdings ym ym kursseja niisäkin olisi ollut jo montakin myynti kohtaa mutta en ole myynyt mitään lisännyt vain dipeistä. Nämä katsotaan loppuunasti. Muistan joskus kivi ja miekka kun heitin ensimmäisen kuvan nikolan punaisesta kaljarekasta tänne näytille että tämmöistä tulossa. Paljon ennen kuin Nikolalan pörssiin menosta oli mitään hajua. Silloin jo oli kuvia Hyzonin polttokennosta istutettuna rekan nokalle jossain koreassa jos oikein muistan paikan… siitä lähtien tämä on ollut tutkanalla.Ja toisaalta enhän minä ole tehnyt mitään muuta pahaa kuin laittanut esille kaksi ostoani ja vähän linkkejä minkälaista kuponkia olen ostanut :slightly_smiling_face:

44 tykkäystä

:joy::grin: sitten saadaan peesaajan kirous niskaamme​:joy::boom: toisaalta yhtä hutia ei lasketa​:grin: oltaisiin tyhmempiä ja köyhempiä ilman näitä, meri voi kuittailla sit mitäs läksit :grin:

2 tykkäystä

Onpahan vähän jännitystä salkussa kun aiemmat meni :crossed_fingers:

2 tykkäystä

kyllähän @Meri kovalla prosentilla hyviä yhtiöitä tuolta poimii. Itsekin myönnän että Meri on yksi monista täällä joiden liikkeitä seuraan mutta mitään en osta tutkimatta kohdetta. Olisi syytä tietää mitä salkkuun laittaa, jos ei ymmärrä miten nämä elää pörsissä niin kuumottavia hetkiä luvassa… Tässäkin tapauksessa saatetaan tulla vielä toiset 10% alas. Henk. koht ei tee tiukka vaikka köytäisiin $12 mikä olisi hyvä paikka lisätä.

9 tykkäystä

Se on just noin. Ne jotka on seurannut minun liikkuja pidempään tietää sen että kun menen johonkin uuteen sisään teen sen lähes aina niin että aloitus positio tulee kolmesta ostosta noin viikon sisällä, Se on nolla kohta josta lähdetään liikkeelle. Siitä teen itselle hälyytykset +20%–20% ja kun hälyt paukkuu toimin uutisten mukaan ja siirrän samantien hälyä joko ylös tai alas. Eli kyttään vielä yhtä ostoa ja toivon että tiputaan vielä :pray: :slightly_smiling_face:

22 tykkäystä

Itse osallistuin Kreaten osakeantiin OP:n kautta. Oma arvo-osuustili on Nordeassa ja kaikki muutkin raha-asiat. Naputtelin vaan henkilötietoni ja arvo-osuustilin numeron jne lomakkeelle ja maksoin Nordean tunnuksilla. Homma lähtee liikkeelle osoitteesta: Osake- ja listautumisannit | OP

Olikin ensimmäinen kerta, kun mihinkään osakeantiin osallistuin ja nytkin minimimäärällä eli 100 kpl. Muutenkin aivan aloittelija näissä sijoituskuvioissa, mutta pitää sitä jotain yrittää harrastaa.

5 tykkäystä

Kiitos! Näin ajattelinkin.

Kkv kertoo tänään erittäin vakavasta hintakartellista, mikäköhän ala kyseessä?

5 tykkäystä

Huomasin tuon äsken ja tuli heti sellainen “Impending Doom” tunne että vakuutusyhtiöthän siinä ja If etukärjessä koska omistan Sampoa😂

6 tykkäystä

Heh, itselläkin Sampoa salkussa:D

Itsellä tuli mieleen operaattorit tai pankit, mutta saa nähdä.

1 tykkäys

Metsäyhtiöihin kohdistuu oma arvaus.

Mielenkiintoisia veikkauksia! Tällaista uutisoitu ainakin marraskuussa isännöintialan osalta - voisikohan kyse olla tuosta (vai onko tämä täysin uusi tapaus?).

Toinen mahdollinen voisi olla jotain terveydenhuoltoon liittyvää - esim. työterveyspalvelut tms.

4 tykkäystä

Oma veikkaus on meijerit tai lihanjalostajat :man_shrugging:

1 tykkäys

Ekana tuli mieleen matkapuhelinoperaattorit. Kilpailu on ollut pitkään näennäistä. Ainoana poikkeuksena Moi ja senkin tarjonta muista poikkeavaa. :thinking:

Vakuutuksiin en usko. Ainakin omalla kohdalla olen saanut merkittäviä säästöjä viime vuoden aikana. Soittelivat kaikista mahdollisista puljuista ja päädyinkin vaihtamaa IF:n toiseen. Vaikka salkussa on Sampoa. :slight_smile:

2 tykkäystä

Tuo isännöntijuttu vaikuttaa kyllä siltä että se varmaan kyseessä mutta katsotaan jännittyneenä😂

Vaikka minäkin tein exitin melkein kaikista uusiutuvista, niin tosiaan hyzonia on seurailtua jo pidempään kiinnostavana kohteena, ekat meni stoppiin, mutta kaavin pari pikku erää mukaan kuitenkin eilen illalla. Pikku panos mukaan.

Jos menee pieleen, niin korkeintaan kiitän Meriä, että linkkasi uutisen! En sitä itse ollut huomannut, kun huomioni on nyt toisaalla.

Varmasti on turvallisempiakin kohteita olemassa.

1 tykkäys

Kyllähän sitä kilpailua on olemassa winback-tarjousten muodossa, kun operaattorit eivät anna tarjouksia nykyisille asiakkaille vaan hinta on suurin piirtein listahinta. Kilpailuttamalla säästää pitkän pennin.

2 tykkäystä

Käytännössä samat tarjoukset kuitenkin niissäkin. Mystery shoppaajat ramppaavat joka päivä kilpailijan tiskillä ja yrittävät selvittää, miten halvalla saa mitäkin jos siirtyy kilpailijalta, sitten viilataan taas hintoja. Tämä tosin ei tue sitä olettamaa, että hinnoista olisi varsinaisesti sovittu. Ne pikemminkin säädetään pakon sanelemana samalle tasolle kuin muillakin.

Nojuu, mutta harva lähtee vaihtamaan ilman, että saa halvemman tarjouksen. Winback:eillä asiakkaat onnistutaan pitämään, jos joku erehtyy harkitsemaan vaihtoa.

Kävi kyllä mielessä, että KKV on varmasti tutkinut myös terveydenhoitopalveluja erityisesti poliittisviritteisen Pihlajalinna-farssin jälkeen. Olisko sittenkin terveydenhuollon palveluissa?

Voithan toki kiittää tai syyttää myös sitä oikeaa nimimerkkiä joka tuosta Hyzonin mergestä uutisen linkkasi…
Kaikkihan täällä toki vastaa omasta toiminnastaan sijoituskohteissa jne

7 tykkäystä