Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Toivottavasti ei ole enne, että Kamuxin uusi järjestelmä on nimeltään KMS.
Itselle tuo lyhenne on enemmän tuttu sanoista “kill myself”.

5 tykkäystä

Kaikki muu on kallistunut ympärillä melkoisesti. Itse ostin koska liikevaihto on tuplannut Saksassa ja Ruotissa. Viimeiset myynnit 15.40e ja nyt pääsi kyytiin halvemmalla vaikka juna on puksuttanut taas kvartaalin verran eteenpäin.

5 tykkäystä

No aika paljon on liikevaihto kasvanut sen jälkeen ja matkalla on arvostus käynyt paljon korkeammallakin. Eiköhän päivän dippi ole pääasiassa ulkomaisten (robo)kauppiaiden reaktiota tällaiseen:

image

Eli jos EPS-ennuste missataan näin huolella, se tahtoo aiheuttaa mekaanisesti reaktioita ja tarpeeksi iso kurssiliike sitten ruokkii lisää myyntipainetta. Jokainen sitten itse arvioi onko tämä kvartaali esimerkki tulevasta vai vain yksittäistapaus poikkeuksellisen tapahtuman vuoksi.

18 tykkäystä

@Verneri_Pulkkinen osaatko sanoa milloin on tulossa uutta videota Harviasta Petrin kanssa?

5 tykkäystä

Ehkä ymmärsin väärin, mutta onhan kamux mallisalkun viidenneksi suurin omistus. Ja iso osa inderesin poppoosta taitaa muutenkin omistaa.

8 tykkäystä

Haluaisitteko ottaa osaa pieneen kyselyyn mikäli olette olleet tähän osallisena?

Sori, tarjolla pelkkää mutua, niin jätän vastaamatta firman ketjuun. :slight_smile: :man_shrugging:t4:
@Wondadog

1 tykkäys

Muistinpa huonosti sisällön. Kiitos korjauksesta.

:grin: En mä mikään foorumipoliisi ole :wink: Tässä kohtaa kyllä mutukin kiinnostaa, sillä linkitin sen tuonne kurssihämmästelyketjuun…

2 tykkäystä

Hupsista. Minä se tuossa kirjoittelin aiemmin että koskahan ostellaan mallisalkkuun… Saatoin johtaa pelkällä kysymisellä harhaan muita. Oli täysin unohtunut että siellähän se jo onkin, joten kiitos korjauksesta minunkin puolestani.

2 tykkäystä

Juu, tällä foorumilla on koukuttava vaikutus. Vernerin sanoin “lukekaa analyyseja ja tehkää hyviä poimintoja”. Tsemppiä polulle :+1:

7 tykkäystä

“kävelee kahvia ryystävien foorumilaisten ohi hakemaan itsekin kupposen”

…hoksasin muuten vasta tänään että :pray: ei näemmä ole kiitos-emoji vaan teksti tekstipätkä on :pray: Noh, käyttänen sitä jatkossakin kiittämiseen…

1 tykkäys

Facebookin sijoituskerhosta harvemmin löydän hyvää asiaa, no toi Exit-sarjan suosittelu oli jees ja tuo Leon kommentti näin muutamienkin kuukausien jälkeen jaksaa naurattaa. :grin: Leon kaltaisten ihmisten ansiosta maailma on hyvätuulisempi paikka. :+1:

Tuosta Leon kommentista olisi varmasti aidosti vakavalla mielellä tykätty iltapäivälehtien kommenttiosioissa ilman huumori- ja sarkasmikulmaa. :upside_down_face:

68 tykkäystä

Aika taistelutanner tuo Kamux ketju kyllä tänään on kuten joku aamulla taisi ennustaa😂. Tarvitaan Kajaanin raportti palauttamaan tasapaino uskovaisten ja harhaop tai siis epäilijöiden välille😃

11 tykkäystä

Kyllä, visionäärit nostavat uuden kaasuvaihteen löytyneen ja pettyneimmät toivovat Kamuxin ottavan uusien autojen edustusta portfolioonsa kasvun seinäänpysähtymisen vuoksi. :grin:

Kävi Reveniot ja tuloksesta puuttui se miljoona. Oli syynä haastava kaupankäyntimarkkina tai mikä vaan, niin kyllä Kamux tulosta tekee mutta kyllä kannattavuus pitäisi olla vähän parempaa, tai kasvusta tulee kallista, ja cursus ei siitä tykkää. 1 kvartteri voi lakaista maton alle.

2 tykkäystä

Petri voisi nyt flunssaisena laittaa vaan uuden suosituksen ja hinnan Kamuxille ja sanoa lukekaa foorumia ja kirjoittaa rapsan kun on tervehtynyt.

Hyvää keskustelua ja kirjoituksia.

Oma fiilis on että tuskin se kamux tarina nyt oli tässä.
Joskus tulee ns. Pettymys varsinkin kurssi tasoon verrattuna jos odotukset on korkealla ja Saksan 3,9 milj. Varmaan helpoitti myy napin painamista monella, jos tuossa nyt vähän hikkaa oli.

6 tykkäystä

Tässä ajatuksia herättävä tilasto. Katsokaa minä vuonna aloititte osakesijoittamisen ja kuinka monta sinistä vuotta olette kokeneet suhteessa 0-vuosiin. Itselläni 27 sinistä ja 14 nollaa. Ilmankos tuntuu, että matkalla on ollut laihoja vuosia. Jos olisin aloittanut vuonna 2013 olisi psykologinen asetelma aivan toinen.

39 tykkäystä

2008 joten 5 nollaa ja 9 sinistä.

6 tykkäystä

85, eli 25 sinistä ja 12 hutia. Ilmankos salkku on paisumut kuin pullataikina. No hyviä poimintoja osunut monessa hypessä ja ajoissa poistunut ennenkuin hullutus on loppunut.

6 tykkäystä

Sijoitusuran ensimmäiseltä 8 vuodelta saldona 7 nollaa ja yksi sininen, nyt sitten sika parantanut juoksuaan ja saldona 7 nollaa ja 10 sinistä.

3 tykkäystä