Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Se on kuulkaa nyt sillä viisiin että nonnerot laittaa kiuas-lappuja kylmäksi jotta saa jouluksi lämpimiä kiukaita.

Anteeksi mutta luin tämän, että jokaisen kannattaa ottaa rommia ennemmin tai myöhemmin. Jos alkoholia maistelee, niin suosittelen. Varmasti rommausaika menee rattoisammin.

17 tykkäystä

Laitetaas @SamiK tuo aloittamasi keräys vähän isommalla että näkyy paremmin :sweat_smile:

INDERESIN YHTEISÖN JOULUPATAKERÄYS ON AVATTU

https://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata-2021/12-5318

91 tykkäystä

Cristiano Ronaldo on melkoinen sauna ambassador. Mikä näin Harvian osakkeenomistajana lämmittää ainakin minun sydäntä. :smiling_face_with_three_hearts: :hotsprings: Tullut huomattua tässä lyhyen ajan sisällä useampaan otteeseen, kuinka aktiivisesti hän on jakanut kuvia instagramissa, joissa hän istuu saunassa. En niitä kuvia laita tänne. Puolialastomat miehet tuskin kuuluu sijoitusaiheiselle foorumille olipa kaverin fysiikka kuinka hyvä tahansa. :sweat_smile:

13 tykkäystä

Saako foorumille tätä ketjujen yleisnäkymään kiinnitettyä? Ping @Verneri_Pulkkinen @Yu_Gong @Johannes_Sippola

Menee monilta ohi, jotka ei kahvihuonetta lue.

9 tykkäystä

Tästä olikin puhetta Hyväntekeväisyys -ketjussa. (Kyllä, meillä on sellainenkin! :sunglasses: )

12 tykkäystä

En minä oikein Macy’siä minään meemiosakkeena näe, kun sen ympärille ei ainakaan kirjoitushetkellä ole mitään sosiaalisen median villitystä syntynyt. Päinvastoin kaikki tuntuvat vihaavan yhtiötä. Alkuperäinen teesini sijoituksen kanssa oli vain se, että korona olisi väliaikainen ongelma ja koronan jälkeen palattaisiin takaisin 2019 lukuihin kohtuullisella 10 % tuotolla. Macy’s on kuitenkin yllättänyt kaikki kääntämällä monikanavaisen bisneksensä kukoistukseen. Markkinoilla tätä käännettä ei frontattu ollenkaan kertoimien muodossa, vaan osake on saanut kasvavalle tulokselleen P/E 10 hintalapun sitä mukaa kun näkymät ovat kohentuneet.

Maaliskuussa 2020 näkymä oli poikkeuksellisen synkkä liikkeiden mennessä kiinni ja ison velkalastin painaessa niskassa. Osakekannasta oli yli 50 % shortattuna, mikä antoi tuolloin osaketta ostaneille vuosikymmenen tilaisuuden. Tekijöitä jotka puolsivat ostamista löytyy vanhemmista viesteistä ketjussa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että koskaan ei tule sellaista hetkeä että joku osake on järjettömässä alennuksessa ja ihmiset ympärillä hehkuttavat että hyvä firma. Menestyvä sijoitus vaatii aina itsenäistä ajattelua. Tuotto on toteuma vähennettynä markkinoiden odotuksilla.

20 tykkäystä

Pistäpä joulupukin toivelistalle pakkopaita, ei pääse kädet tekemään toimeksiantoja.

5 tykkäystä

Tämän kaltaisia tuotteita kannattaa kysellä Alexandriasta. :thinking:

7 tykkäystä

En itsekään laske Macy’sia meemiosakkeeksi. Suosittelen uudempia sijoittajia ja miksen muitakin lukemaan avaamasi Macy’s -ketjun. Hyvin opettavaista. Itsekin näin tässä vain aluksi koronanousijan. Elokuussa yllätyin, kun nousu vaan jatkui ja kurssi ylitti 200 päivän liukuvan keskiarvon ja M murtautui pois kuuden vuoden laskutrendistä. Nähdäkseni tässä on esimerkki fundamenttisijoittamisesta ja käänneyhtiöstä.

4 tykkäystä

Milloinkahan Jankon Betoni listautuu pörssiin? Vähän odottelen sitä ja siihen kaksikymmenkertaista ylimerkintää. Jankon Betoni tekee siis järkyttävää tappiota, kun lähes kaikki lattiat halkeaa ja niitä joutuu korvailemaan, mutta heillä on suunnitelma jolla valloitetaan maailma. Silloin voisi olla aika vähentää osakepainoa merkittävästi.

E. @Hammaskeiju En tiennyt että tämän niminen firma oikeasti on olemassa😁

37 tykkäystä

Jankon Betonin tunnettuus on aivan omaa luokkaansa toimialalla.

4 tykkäystä

Tästäkö puhutte?
Jankon Betoni Oy (2378160-4) on perustettu vuonna 2010 ja sen toimialana on Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen. Yrityksen viime tilikautena 10/2020, Jankon Betoni Oy teki 129 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 5 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli 3,56%

6 tykkäystä
22 tykkäystä

Ajattelin lopettaneeni nuo IPO-hulluudet, mutta sitten eksyin tosiaan tuonne Norrhydron ketjuun. Kyllä tämä markkinasentimentti on vähän omaakin ajattelua vain muokannut vaikka pohjimmiltani olen indeksisijoittaja. Pitäisi ehkä tuo salkun sisältö joskus avata täällä kerran näillä foorumeilla tuleekin löpistyä enemmän mitä alunperin ajattelin :thinking:

13 tykkäystä

Rekisteröity 2010. Enpä usko, että perustajalta on jäänyt 90-luvun Kummelit katsomatta. :slight_smile:

12 tykkäystä

En tiedä keitä kaikkia on Sijoitusdiskortissa ja iso osa varmaan niistä/teistä pyörii täälläkin. @keisarijokinen -sankarin profiilista bongasin jotain Discordin kovia nimiä. Olen kuullut juttuja ja huomannutkin, että ainakin jonkun Diskorttiolohuoneen (?) väki on osallistumassa suurella kädellä Joulupata-keräykseen. Olen hyvin iloinen tästä yhteisestä talkoohengestä vähävaraisten auttamiseksi, tässä on kiitoskortti Sijoitusdiskortin jengille, kiitos suuresti sankarit! :pray: :heart: :blush:


Alokas osallistuu varmasti myös keräykseen tai keräyksiin. :blush:

EDIT Ja tässä teille todistetta. Siellä voi lähettää terveisiä omalla nimellään tai nimimerkillään:
image

20 tykkäystä

Jos ei @Sijoittaja-alokas vielä ole discordissa, ehdottomasti mukaan keskustelemaan. :heart_eyes:

Edit: Jos joku mielii mukaan, yleensä viesti jollekin ylläpitäjälle riittää.

11 tykkäystä

Kiitos kutsusta ja jos jaksat + ehdit niin kiitoskortin saa välittää myös sinne! :slight_smile: Eli kiitokset ja terkut kaikille sinne!

Inderesin Foorumi on ainoa paikka, jos häiritsen ihmisten rauhaa “oikea elämän” lisäksi. Yksi syy, miksi en ole muissa paikoissa, että ne jotka kärsivät musta täällä, niin niiden ei tarvitse kärsiä musta muualla. :blush:

Hieno homma tämä, lahjoitan tuonne myöhemmin myös omalla nimimerkilläni todisteena lahjoituksesta ja laitan sinne viestin, jonka kirjoitan suurella hartaudella. On tosi upeaa, että autetaan vähävaraisia ja hyvässä yhteistyössä - tästä tulee varmasti tapa. Erityiskiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana tässä keräysprojektin luomisessa - ja toki vilpitön kiitos ihan kaikille lahjoittajille! :heart:

24 tykkäystä

William Ackman: “We are in a classic bubble which has been driven by the Fed,”.

Oletko samaa mieltä Ackmanin kommentin kanssa?

  • Kyllä
  • En
  • En osaa sanoa

0 voters

4 tykkäystä