Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Jos ei @Sijoittaja-alokas vielä ole discordissa, ehdottomasti mukaan keskustelemaan. :heart_eyes:

Edit: Jos joku mielii mukaan, yleensä viesti jollekin ylläpitäjälle riittää.

11 tykkäystä

Kiitos kutsusta ja jos jaksat + ehdit niin kiitoskortin saa välittää myös sinne! :slight_smile: Eli kiitokset ja terkut kaikille sinne!

Inderesin Foorumi on ainoa paikka, jos häiritsen ihmisten rauhaa “oikea elämän” lisäksi. Yksi syy, miksi en ole muissa paikoissa, että ne jotka kärsivät musta täällä, niin niiden ei tarvitse kärsiä musta muualla. :blush:

Hieno homma tämä, lahjoitan tuonne myöhemmin myös omalla nimimerkilläni todisteena lahjoituksesta ja laitan sinne viestin, jonka kirjoitan suurella hartaudella. On tosi upeaa, että autetaan vähävaraisia ja hyvässä yhteistyössä - tästä tulee varmasti tapa. Erityiskiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana tässä keräysprojektin luomisessa - ja toki vilpitön kiitos ihan kaikille lahjoittajille! :heart:

24 tykkäystä

William Ackman: “We are in a classic bubble which has been driven by the Fed,”.

Oletko samaa mieltä Ackmanin kommentin kanssa?

  • Kyllä
  • En
  • En osaa sanoa

0 voters

4 tykkäystä

Kaikkien tuntema klassikkoelokuva Päiväni NONnerona. Toistan joka päivä samat virheet.

Osta kalliilla, myy halvalla.

64 tykkäystä

@SamiK analyytikkojen odotukset ja tavoitehinta varmaankin reippaasti ylitetään tässä: Indeläiset hyvällä asialla. Rakettimaista nousua! :rocket: :rocket: :rocket:

To the moon! :rocket: :crescent_moon:

14 tykkäystä

Samalla tavalla kuin Inderesillä ollaan tyytyväisiä foorumin suhteen, niin aivan käsittämättömän hieno yhteisö on myös luotu Discordin puolelle. :heart:

14 tykkäystä

Hyvää miestenpäivää!

23 tykkäystä

Kuumana käy IPO markkinat :thinking: omat IPOilut tuli aloitettua Ecoupin tappioilla, näinköhän loppuu samaan nuottiin :chart_with_downwards_trend:

image

Digital Workforcen ja Betolar vaikuttivat esittelyvideoiden perusteella aaaaika korkealentoiselta puuhalta että noilla eväillä lähdetään pörssiin. Lamorilla sentään on jo pitemmät näytöt omalta alalta, mutta ehkä jätän väliin kun poltin jo Ecoupin kanssa näpit kertaalleen :sweat_smile:

6 tykkäystä

Lahjoituksia on jo 160 ja ihan jokainen yksittäinen euro on aina eteenpäin. Paljon on tuttuja nimiä mm. @Rahapaallikko pisti melkoisen summan, HUH :flushed: :exploding_head: :smiling_face_with_three_hearts::
image
Käyn ainakin itse joka päivässä katselemassa ja lukemassa viestit. :slight_smile:

31 tykkäystä

Tunnelmat kryptoissa parhaillaan, osakkeet perässä :grinning_face_with_smiling_eyes:?:

5 tykkäystä

Ylläpidossa painettu väärää nappia, joten otan kaiken irti ja menen loungeen aamukahaville. Todennäköisesti ylläpidolla kiireinen päivä niin ehdin myös illalla loungeen ryyppäämään ja sekoilemaan.

15 tykkäystä

Tervetuloa! Björn Wahlroos on tarjoilijana. Älä pudota Sampoa tiskiltä alas. Minäkin olen vielä Loungessa ja foorumin bugia ei ole vielä löydetty.

6 tykkäystä

34 tykkäystä

https://keskustelut.inderes.fi/t/sijoitusvirheet/731/1135?u=vanerihands

Yrittäjänä minulla on laatikollinen kuitteja. En halua sinne yhtään kuittia lisää. En mene ravintolaan tai ulkomaan reissulle excelin kanssa. Jos joku haluaa näin tehdä, niin tehköön.

Miksei voi vaan katsoa kerran kuussa kaikki maksusuoritukset pankin sovelluksesta ?

1 tykkäys

Nokia Tampereen uuden monitoimiareenan nimisponsoriksi - LIIGA - 19.11.2021 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Uros Live Arena → Tampereen Kansi Areena → Nokia Arena

5 tykkäystä

Jaaha, sitä ollaan sitten mestareita :sweat_smile: Vähän puun takaa tuli kyllä vaikka onhan täällä toki tullut roikuttua…

14 tykkäystä

Tervetuloa Lounge-alueelle. Me odotetaan sua jo. :beers:

8 tykkäystä

Onko kahden tai useamman tilin käyttö hyvä idea säästämiseen aloittamiseen?

  • Kyllä
  • Ei

0 voters

Eikö sulla yrityksen menot mene omalta tililtään ja sitten kirjanpitäjä kans katsot menot? En tuota sotkisi edes henkilökohtaiseen kulutukseen.

Itse olen ratkaissut tuon niin, että s-pankissa on tili jolla maksetaan ruuat, bensat ja kaikki kortilla maksettavat perheen yhteiset menot.

Sitten lainapankissa (Nordea) on tili, josta maksetaan kaikki perheen laskut ja lainat.

Ei tarvitse seurata kuin, että riittääkö noilla tileillä raha, mitä sinne kuukausittain siirtää. Ei minuakaan kiinnosta pohtia, mitä kolme sipsipussia kuussa tekee 10 vuoden aikana euroissa. Sitä seuraan toki missä kaupassa ostokset tehdään, Lidl on ylivoimaisesti halvin pois lukien lohi.