Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Mikäli herraa tulkitaan maailmalla oikein, se ei ole hänelle virhe, vaan enemmänkin saavutus ja tahtotila- ikävä kyllä.

7 tykkäystä

Eihän ennen pörssin aukeamista, etenkään tällaisena päivänä voi tietää, prosuntuaalisesti varmasti huomattavasti enemmän kuin eilen.

15 tykkäystä

MOEX osui koronadipin pohjiin.

3 tykkäystä

Tämän otsikko ei vanhentunut kovin hyvin.

72 tykkäystä

Kyllä se kansan mahdollinen johtajansa ylistäminen hiipuu kun korkean jalostusarvon komponenttien vienti maahan tyrehtyy ja yritysten rahaliikenne vaikeutuu merkittävästi. Saattaa nahkakenkien pohja käydä liukkaaksi pikkumiehellä ja kaikenlaista sattua.

3 tykkäystä

Tällaisia viestejä varten olisi kiva olla muitakin kuin sydän-emoji :fearful:

1 tykkäys

Itselleni viime aikojen tapahtumat ovat antaneet tervettä palautusta mieleen siitä, mikä onkaan oikeasti tärkeintä. Tällä hetkellä salkun sulamiset tai muut rahamaailman asiat eivät hetkauta tippaakaan, vaan ajatukset ovat Ukrainassa. Jos voisin, antaisin salkkuni ja tulevat säästöt, jotta tilanne vältettäisiin.

35 tykkäystä

Mielenkiintoinen avaus tulossa. Aamuhuutari näyttää vielä melko rauhalliselta omalla seurantalistalla

@Verneri_Pulkkinen @Joonas_Korkiakoski

Hieman viime hetken kyseky ehkä, mutta jos ette ole tällä hetkellä bunkkereihin piiloutuneet, niin olisiko tecnotreestä mahdollista saada tuloslive?
En muista että olisi ennakkolukuja tullut tai ilmoitettu jo tuloslivestä

2 tykkäystä

Miten muuten tuo konflikti muuttaa tavaraliikenteen reittejä?

Juuri alkamassa tiedotustilaisuuden livelähetys…

1 tykkäys

Myöhästyy 15-20 minuuttia

1 tykkäys

Samaa katselin. Ehkä näitä on jo lyöty niin paljon ettei enää ole ilmoja. Kaikki on siis totta kai reilusti punaisella mutta näyttäisi siltä ettei tämä olisi edes helmikuun isoin laskupäivä.

Se tässä on pörssin kannalta positiivista että ainakaan tilanne ei voi enää mennä pahemmaksi eli nyt pitäisi kyllä sitten olla jo priced in.

Itse en olisi ikinä uskonut että tilanne menee näin pahaksi ja siksi laskettelun tätä kurssilaskua täydellä osakepainolla.

16 tykkäystä

Aikaisemmin arvioin -15% laskua pörssiin jos täysimittainen sota alkaa ja nyt tilanne eskaloitui mutta pörssilaskua huolestuttavampaa on se että Suomessa aletaan nyt kun niin sanotusti vetelät on housuissa niin nyt aletaan pohtimaan Nato jäsenyyttä. En usko että suomea tullaan päästämään jäseneksi koska riskit olemassa oleville maille ovat liian suuret.

3 tykkäystä

Voi tämä hyvinkin mennä pahemmaksi jos naapurin hyökkäys ei pysähdy Ukrainaan. On tässä sekin mahdollisuus olemassa.

5 tykkäystä

Tämä keskustelu kannattaa varmaan siirtää tuonne Venäjän agressiot ketjuun, mutta kaikki muut Ukrainan naapurimaat (pl valko-venäjä, jota Venäjä jo käytännössä hallitsee) ovat NATO-maita että kyllä tämä hyökkäys Ukrainaan rajoittuu.

5 tykkäystä

Tämä on Putinille virhe sekä koko maailmalle mitä Putin on aloittanut. Hän on kirjoittanut itsensä “riveihin” joka on virhe. Siis “presidentteihin” jotka ovat hyökänneet maahan x. Näitä Putinin toimia yksikään ihminen ei voi antaa anteeksi.

2 tykkäystä

Toivottavasti @Masse on tänään hereillä ja pistää sitä käteiskassaa nyt isosti töihin niin voidaan taas ihastella tuota ajoittamisen suurgurua

45 tykkäystä

Nyt on melkoisen tahditon lausahdus…

3 tykkäystä

On mielestäni. Nyt ollaan aika lähellä sitä hetkeä, jolloin tilanne ei voi enää pahemmaksi mennä. Toki Veli venäläinen voi jatkaa joskus myöhemmin hyökkäystä muihin maihin, mutta siihen menee vielä aikaa.

1 tykkäys