Inderesin kahvihuone (Osa 4)

image

on hurjaa menoa. todella mielenkiintoista

1 tykkäys

Arvatkaapas miksi nalle-puhia ei vituta laskumarkkinassa?

Hänellä ei ole osakkeita.

65 tykkäystä

Sen verran alkaa punainen väri vaivata silmiä että taidan seuraavan kerran ostaa kun alkaa vihertää.

Ei viitti juoda kaikkia kaljoja alamäessä, loppuu kaljat ja kun niitä tarvitaan myöhemmin on tilalla pelkkä karmea kushätä :white_flag:

7 tykkäystä

Kun veri virtaa kadulla, niin on minusta hyvä mennä hieman ajassa taaksepäin.

Pörssi on siitä vekkuli laitos, että sijoittajat yllätetään aina housut kintuissa! Huomio! Meitä on kuitenkin varoitettu. Kultapossukerho (@musa_2, @Kale-possu), @Pohjolan_Eka ja muutamat muut. Pitää muistaa etsiä positiivista tämmöisenäkin päivänä kun pärstäkerrointa on vaikeaa asetella suoraksi. Varoittelulla sitä liiemmin on liikaa saanut.

Vilpittömät kiitokset. Ei olisi meikäläinen omaa kuplaantumista muuten huomannut.

25 tykkäystä

Kattelimpa tuossa huvikseen että kuukausitasolla taitaa olla suurin punainen palkki muodostumassa SP500 indeksiin nyt tammikuulle. Ja siis suurin pisteluvulla, ei prosenttuaalisesti. Koskaan. :smiley: pari tämmöstä niin alkaa olla jo melko makoisat oltavat. Toki onhan tätä kuukautta vielä viikko jäljellä että voihan tuo takasi pompatakkin ja sitten voidaan yhdessä pettyä kun ei tehty uutta ATH:ta (All To Hell).

9 tykkäystä

Päästiin sittenkin helmikuussa saunomaan ja juhlistamaan Harvian nousua OMXH25 indeksiin. Olkoon tämä @Petri_Kajaani vaikka sun läksiäislahja. Suuret kiitokset omalta osaltani hyvistä analyyseistä/keskusteluista yhtiöketjuissa ja vuosista Harvian, sekä monen muun yhtiön osalta, jotka ovat olleet seurannassasi:

Helsinki 24.1.2022— Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) julkaisi tänään OMX Helsinki 25 -indeksin (Nasdaq Helsinki: OMXH25) puolivuotistarkistuksen tuloksen, joka tulee voimaan markkinoiden avautuessatiistaina 1.2.2022.

Seuraavat osakkeet lisätään indeksiin:

Harvia Oyj (HARVIA)
SSAB AB ser. B (SSABBH)

Seuraavat osakkeet poistetaan indeksistä:

Kemira Oyj (KEMIRA)
Metsä Board Oyj B (METSB)

53 tykkäystä

Huomenna Harvia mallisalkkuun, tai edes jotain! Olisin hyvin pettynyt, jos huomataan muutaman kuukauden päästä, että indeksit vetelevät ath-lukemissa, eikä mallisalkku on tehnyt mitään liikkeitä, kun ostettavaa oli järkevään hintaan.

24 tykkäystä

Tästäkin on jo kaksi viikkoa ja kymmenen prosenttia.

48 tykkäystä

Huhhuh. On kyllä ollut kylmää kyytiä tuoreelle sijoittajalle. Vasta reilut 1.5v tullut harrasteltua tätä.

Pe ja tänään testattiin ihan huolella, että kestääkö perse merivettä. Ja täytyy myöntää, että kyllä hieman kirvelee. :see_no_evil: (Ja taitaa meno tästä vaan kiihtyä.:thinking:)

Onneksi sentään vielä löytyy pelimerkkejä jonkin verran.

Sanoin vaimolle, että “tänään suli salkun arvosta -3500€.”
Vaimo vastasi, että “mähän sanoin, että ne rahat on menetetty jo, mitkä oot sinne pörsiin tunkenut.”
Yritä tässä nyt sitten kerryttää varallisuutta tulevaisuutta varten, kun toisella on noinkin kova luotto meikän tekemiseen. :eyes:

114 tykkäystä

NN superluotto hyväksyttiin tänään. Cashiakin on vielä jäljellä….

Toki oltava varovainen lainarahan kanssa.

19 tykkäystä

Tokmanni ja Harvia mahtuisi sinne molemmat :heart:

12 tykkäystä

Oliko @Petri_Kajaani tulevaisuutta jo spekuloitu täällä?

Voisin heittää veikkauksen että siirtyy Coeus Investin salkunhoitajaksi @Arimatti_Alhanko ja Jens Kyllösen peesiin. Aikataulu täsmäis hyvin :grin:

2 tykkäystä

Jos muistan oikein, niin tuota on täällä pohdittu. Mutta myös katkaistu spekulaatioilta siivet.

2 tykkäystä

Onko muilla vieläkin ongelmia kirjautua Nordnettiin? Herjaa väärää salasanaa. En oo koko päivänä päässyt tilille ja alkaa vähän kuumottamaan onko jopa hakkeroitu tili :smiley: Nyt ei kai voi muuta kun pyytää uuden salasanan ja siinä kestää se 2-3 viikkoa tulla?

Miksei reunamarkkinalla osteta dippejä? Mikkisofta käväs tänään melkein -7% ja kapuaa tietysti nollille :sweat_smile:

11 tykkäystä

Ei tainnut tuohon rahastoon mennä, ehkä Kalliokosken varainhoitajaksi? Tai kamuxin tulevan rahoituspuljun vetäjäksi, tosin tiedä onko tälläiseen meriittejä

2 tykkäystä

Ei ole täällä kirjautumisessa ongelmia, mutta voihan se olla hyväkin ettei pääse verenpunaista salkkua katsomaan ja panikoimaan😅. Toki jos ostoja suunnittelee, niin voi harmittaa. Itse kyllä oon ollu jo skaalaavasti ostopuuhissa. En oikein ymmärrä miksi joku myy Harviaa juuri nyt 43 euroon, vaikka pitäähän aina olla valmiina edullisempiinkin hintoihin yhtiöstä riippumattomista syistä.

1 tykkäys

Jos käytössäsi on mobiilivarmenne, niin voit kirjautua sen avulla.

1 tykkäys

Joo tota just mietin. Mulla sijoitushorisontti on niin pitkä etten missään nimessä ole kiinnostunut tästä dipistä muuten kuin ostopaikkana :slight_smile:

1 tykkäys

Valitettavasti ei ole… Pitäis kyllä hankkia se!