Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Itse en nyt hosuisi Fomottelemaan. Ikävä tilanne, mutta en ole poteroon muuttamassa :cold_face:

Fortum voisi jättää osingonmaksun väliin ja ostaa parilla miljardilla omia osakkeitaan. Vähentäisi yli 10 % osakemäärästä.

4 tykkäystä

Olet ottanut hieman tosissaan tämän kyydissä olemisen. :smiley:

25 tykkäystä

Mutta kuka muistaa tämän kaverin? :smiley:

iraqiinformationminister

10 tykkäystä

Papalla olisi hyvä ehdotus, kannatetaan! :+1:

2 tykkäystä

Ei paljon 3% nousut enää tuo samanlaisia kiksejä tulevaisuudessa kun nyt saa nauttia kunnon rommeista!

3 tykkäystä

Tämän aamun markkinasuunnitelmaan sisältyi muutaman Nordean pikkusalkun rönsyn siivoaminen ja merkkien siirtäminen dippaaviin ydinpositiohin. Nordeapa tarjosikin taas varainhoitopalvelua ilmaisiksi ja teki jälleen kerran päätöksen puolestani ilmoittaen että tänään En tee mitään (tekninen virhe) :+1:

Kaspi tippui 25% ja kaupankäynti keskeytyi? ollaanko jo pakoitteiden alla? wtf?

1 tykkäys

Nordea yrittää suojella piensijoittajien rahoja estämällä myynnit pahimmassa paniikkidipissä “teknisistä syistä”? :smiley:

Itse totean että enpä olisi uskonut tätä skenaariota mutta virhearviointeja sattuu. Eli varsin täydellä lastilla tästä myrskystä läpi, enää ei ole muita vaihtoehtoja ja tässä vaiheessa panikointi olisi vain rahan antamista pois. Osanottoni niille jotka saavat täydet Putinit naamaan isolla vivulla.

20 tykkäystä

Kannatan lähdevastuuta. Näyttää välillä siltä, että joillakin on tapana postata suunnilleen kaikki mitä Twitterissä lukee ilman mitään omaa tekstiä. Näitä poistuu ketjusta koko ajan siinä missä yhden lauseen letkautuksiakin. Jonkinlainen maltti olisi syytä säilyttää. Ketju on varmasti todella monella seurannassa, joten toivoisin harkintaa ennen postausta. Muita ei varmasti kiinnosta lukea miten toista foorumilaista nimitellään tolloksi ynnä muuta vastaavaa. Jos ketju aiheuttaa liian voimakkaita tunteita eikä pysty olemaan kommentoimatta joka asiaa niin kannattaa piilottaa seurannasta.

3 tykkäystä

Nyt -75% kaspi kz… ostin vähän lisää… pakko olla joku pakoita dumppaus…?isoimpia positioita.
Nyt jos joku uiskoo, että kazakstanissa saa ylivoimainen yhtiä tehdä vielä tulsota ja jakaa sitä omistajille, niin tämä on kyllä uskomaton tilaisuus…
ask 53 dollaria ja bid 24,8 :smiley:
Laitoin toimarin 15 diollariin :smiley:
Mieletön ilmiö, massiiviset menetykset minulle jos tuollaiselle tasolle jäätäisiin…
100k eur kiinni :smiley: itkeäkö vai nauraa?

35 tykkäystä

Täällä kun tuntuu olevan joka alan ammattilaisia, niin miksi Twiteriin pitää kirjoittaa kaikki ISOLLA?

14 tykkäystä

Täälläkö sai kaikesta avautua? :smiley: Itseäni pännii kuinka tyhmänä ihmisiä pidetään ja miten uutisia Suomessa suolletaan:

Muutama otsikko aamulta:
KP: Euroopan talouskasvu uhkaa hyytyä, jos sotatoimet laajenevat Ukrainan ulkopuolelle
IL: Petteri Kajanmaa Ylelle: ”Tämä on Ukrainalle erittäin vaarallinen tilanne”

Ja näitä riittää… Eiköhän nyt selvää ole että paskassa tarvotaan ja itsestäänselvyyksiä ei kannata laukoa (lehdistön toimesta) jos ei ole konkreettista lisättävää tilanteeseen. Pahoittelut ja saa liputtaa, mutta oli “pakko” avautua…

3 tykkäystä

Kaivan tämän viime vuoden kirjoitukseni taas esiin… Tällä kertaa on huumori kaukana.

Ja romahdus on tällä kertaa ollut käynnissä jo pitkään, mutta tuleekohan nyt isompi liike myös indeksitasolla.

Heillä on 8 tunnin työpäivä ja tänään on vain yksi uutinen. Väkisin siinä tulee paljon itsestäänselvyyksiä.

2 tykkäystä

Sentään jotain rotia. Toisaalta - ei kai ole enää vaihtoehtojakaan, joten ei oikeastaan ollut edes Ahon oma päätös.

16 tykkäystä

Maailman pörssiä (eli Yhdysvaltoja) liikuttaa enemmän inflaatio ja koronnosstot kuin sotatoimet mitkä tällä hetkellä menossa. Tässä on niin monenlaisia skenaariota, esim mitä Fed tekee jos näyttää että talouksiin tulee uusi shokki. Se ei välttämättä ole oikea hetki nostaa korkoja. Toki inflaatio jyllää edelleen.

3 tykkäystä

Tuokin vähän hiinä ja hiinä, poliittiset pisteet kotiin ja ura olis muutenkin parin kuukauden päästä loppunu tuolla…

Edit: Enemmän olisin Ahoa kunnioittanut jos olisi päätöksensä jo esim. joulukuussa (ensimmäiset merkit ilmassa) tehnyt vastalauseena.

2 tykkäystä

Itse lopetin tuon Euroopan turvallisuustilanne ja Venäjän aggressiot-ketjun seuraamisen. Sinänsä harmi, koska jotkut kirjoittajat sentään pyrkivät analyyttisuuteen ja jakavat hyödyllisiä linkkejä. Valitettavan moni katsoo kuitenkin oikeudekseen spämmätä ketjua yhden lauseen kommenteilla ja välillä poiketaan Taiwanissakin. Näille kommenteille olisi parempiakin paikkoja, esim. Ylilaudan foorumi tai surullisenkuuluisa vauva-keskustelu. Lähdekritiikki olisi myös olennaista. No, ylläpidon vastuullahan ketjun sisällön valvominen on. Onhan tässä kyseessä kauhea tragedia, jossa ihmishenkiä menetetään ja on jo menetettykin. Aika sanattomaksi vetää, vaikka tähän on henkisesti jo valmistautunut muutaman viikon. Pörssispekulointiin en viitsi nyt osallistua vaan keskityn uutislähteiden seuraamiseen.

13 tykkäystä

perhana sain ostettua vaan 109 kpl 20 dollarilla ja nyt ollaan 66 dollarissa taas… perhana, että joskus voi harmittaa…!
Mandatumilla sai laitettua 50% alle nykytason, niin laitoin pari toimaria sinne -50% tasolle…

12 tykkäystä

Sama juttu täällä. Yli puolet mitä sinne linkataan on täyttä roskaa, mihin en usko yhtään. Joillakin on sellainen mentaliteetti että kaikki mitä on netissä on totta. Eihän kukaan koskaan ole valehdellut netissä? :smiley:

5 tykkäystä