Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Finnairiin ei löytyis rahaa, mutta Nestettä on salkuissa ja just puntaroimassa jos mennään vielä pulkan kyydissä onko halua laittaa lisäpanoksia :skull_and_crossbones:

1 tykkäys

Manbearpig is real.

I’m super-cereal.

5 tykkäystä

Face Time Bourbonin ura ohi, seuraavaksi siitostouhut. Jää PdA väliin, sääli. Ensi vuonna CG suosikki?

4 tykkäystä

Mielenkiintoista kun Ostin/Myin-ketju on täyttynyt tänään: “Ostin eilen…”-ilmoituksista.

112 tykkäystä

Avataanko uusi ketju. Ostin pohjilta/myin huipuilta?

41 tykkäystä

Kuvassa Petri on selvästi lainannut Pietari Brahea: “Minä olin maahan ja maa minuun sangen tyytyväinen.”. Petriä on näköjään ainakin kuvan perusteella yritetty lahjoa viimeiseen saakka, lisäksi monet ovat surun murtamia ja Harvian lippukin on puolitangossa.

Kiitos erinomaiselle analyytikolle, jolta eivät asiantuntemus ja sanat päässeet loppumaan, toivottavasti pysyt jatkossakin aktiivisena Foorumilla! :slight_smile:

(kuvan patsas: Walter Runeberg: Pietari Brahen muistomerkki | Turku.fi)

92 tykkäystä

Ei jumaliste. Onko tää oikea elämä tätä, että oot klo 11-19 yritysprojekteissa etkä ehdi edes börsee vilkaista saatikka keskusteluja. Huhhuh, karmeet oireet, mitähän tässä tänään jo on missattu :expressionless:

30 tykkäystä

Tai sitten myin pohjilla/ostin huipuilta ketju.

12 tykkäystä

@Musta_leijona vastaan viestiisi tänne enkä pörssien suunta ketjuun koska OT.

kuva

36 tykkäystä

Indeksit alkoi kiivetä tossa 10 minuuttia sitten :roll_eyes:

Kai se on vain pakko pistää tämäkin kaveri seurantaan Twitterissä… :unamused:

6 tykkäystä

9 tykkäystä

En kyllä paljon antaisi painoarvoa Cramerin jutuille. Fintwithän tästä vitsailee, että Cramer on paras kontraindikaattori, eli jos suosittelee ostamaan jotain osaketta niin silloin pitää myydä.

Täällä juttua Cramerin suositusten tuotoista, indeksille on hävitty reilusti niitä seuraamalla 2010-luvulla (aivan viime vuosia tuossa ei ole mukana):

12 tykkäystä

Vahva kuuntelusuositus mikäli inflaatiopelko jyskyttää takaraivossa.

9 tykkäystä

Juu en ole antanutkaan enkä varmasti anna jatkossakaan hirveästi. Mutta kun katsot tuon twiitin aikaa, niin pari minuuttia sen jälkeen alkoi indeksit nousta. Voi toki olla sattumaakin. Mutta lisäsin silti seurantaan.

Nyt on kyllä otsikko kröhöm… kunnossa :smiley:

(eli osti osakkeita)

9 tykkäystä

Olikos se 21:30 kotimaan aikaa Microsoftin tulos ulkona?

After close eli ei ainakaan ennen klo 23.00 taida tulla.

2 tykkäystä

Mielenkiintoinen ilmiö tälle päivää Suomen pörssissä. Päätettiin päivä plussalle huolimatta siitä, että jenkit olivat reippaasti miinuksella heti avauksesta.

Vaihtoehto a) Pelkkää sattumaa ja huomenna tulee turpaan ja kunnolla?

Vai b) Hätäisimmät myyjät on huuhdottu kyydistä ja jäljellä olevat sijoittajat ostavat hyviä yhtiöitä halvalla huolimatta siitä, mitä jenkeissä tapahtuu?

Vaihtoehto c) eilisestä jäi kusetuksen maku kun jenkit päätti plussalle ja samaan luotetaan myös tänään?

images

18 tykkäystä

Suomen ja amerikan pörssit sulkeutuu eri aikaan. Suhteellinen gappi siis taisi pienentyä vaikka liikuttiin ”eri suuntiin”. Ei mitään outoa.

1 tykkäys

Aika monta päivää Suomessa on alkanut paniikki heti, kun jenkit avaa punaisella tai jopa tuntia ennen. Siitä on otettu sitten sama ilta turpaan välittömästi ja mielellään aamusta vähän lisääkin. En nyt tästä oli mitään tilastoa tehnyt, mutta ostopaikkoja kytätessä havainnut tällaista. Toki nyt näitä uhkia on jo leikunut ilmassa pidempään ja laskuakin on otettu kunnolla.

2 tykkäystä