Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Joku avaamassa kukkaron nyörit Taalerin alttarilla :smiley:

Karvan alle 1,23 miljoonaa

image

8 tykkäystä

Miljoona rikki!

53 tykkäystä

Tätä voisi Nordnet juhlistaa vaikka muuttamalla hinnaston vastaamaan yleistä pohjoismaalaista linjaa täällä Suomessakin😏

98 tykkäystä

Ruotsin Nordnetissä pohjoismaisten osakkeiden KALLEIN välityspalkkio on 0,25 % ja vähintään 1 kr eli 10 eurosenttiä. Pohjoismaiden ulkopuoliset osakkeet kalleimmillaan 0,25 % tai vähintään 9 kr eli 90 eurosenttiä…

Apinaa koijataan :wink:

E:
Norjassa 0,049 % tai 8,21 € (päivän kurssilla) pohjoismaissa ja ulkopuolella 0,1 % tai 10,29 €.

48 tykkäystä

Mitäs nyt Ruotsilla pitkä historia rasismista suomalaisia kohtaan.
Ei mitään uutta auringon alla.

9 tykkäystä

Juuri näin. Amurikanserkun laki on mikä on, ja sen verran hekin kasvojen menettämisestä ymmärtävät, ettei kaikkia ulkomaisia yhtiöitä tasapuolisesti koskevaan lakiin voi sorvata reikiä kiinalaisille yhtiöille Kiinan valtion vaatimuksesta.

Siltikin nämä Blumman uutiset, “uutiset” ja niiden aikataulutus herättävät aika usein epäuskoista pään pyörittelyä tai parempana päivänä jopa huvittuneisuutta, sen verran tarkoitushakuisesti Blumma pyrkii Kiinaan sijoittavien FUD-hermoja riipimään.

Jos päivä tuntuu liian aurinkoiselta, saa pika-annoksen angstia googlaamalla vaikka sanat Bloomberg ja China :sweat_smile:

Harvia palsta on tainnut hyytyä kokonaan, ei ole enää paljoa viestejä tullut-

5 tykkäystä

(https://youtu.be/nTSkHFwcG0Q)

Tuli mieleen heti tämä useamman vuoden takainen video, jossa Verneri lopussa mainitsee Inderesin yhtenä tavoitteena olevan ”vaikuttaa positiivisesti miljoonan suomalaisen elämään”.

Sattumaako🧐

6 tykkäystä

Hei foorumilaiset,

Vaikka itse en enää veikkauksen palveluita ole käyttänyt muutamaan vuoteen, yleissivistyksen takia kuuntelin uudestaan alla olevan rahapodi jakson.

Tästä motivoituneena päätin katkaista viimeisetkin siteet veikkaukseen sulkemalla pelitilini lopullisesti.

Saa tehdä perässä! :innocent:

24 tykkäystä

Kuinka osuvaa, itse lopetin kaikki veikkauksen palvelut juuri kyseisen jakson takia. Nousi niin voimakas vitutuksen tunne, että jäljet tuntuu vieläkin.

6 tykkäystä

Tähän täytyy lisätä, että tietääkseni se oli myös hyvin pitkälle kännistä toiseen kompastelua.

Ei Winston ihan alkoholisti tainnut olla, mutta alkoholi maistui rutiininomaisesti heti aamusta alkaen ja pitkälle iltaan.

8 tykkäystä

kuva

7 tykkäystä

Mikään ei vaikuta sentimenttiin niin hyvin kuin hinta :wink:

Harvia porskuttaa maailmalla jatkossakin!

11 tykkäystä

Tämä on ollut kyllä mainiota miten Harvia, Qt yms. ”eilisen” suosikkiosakkeiden keskustelu on hiljentynyt.

Samaan aikaan firmoilla on mennyt pääasiassa erinomaisesti ja odotusten mukaisesti.

Mutta osakekurssi sen sijaan… :sweat_smile:

40 tykkäystä

No ei missään nimessä ollut alkoholisti jos joi ainoastaan aamusta iltaan, mutta öisin vain nukkui.

18 tykkäystä

Niin no. Suomihan on jossain mielessä demokratian mallimaa. Päätökset ovat silti olleet luokattomia. Vuosikymmenten sotesuhmurointi, jonka epäonnistuminen tullaan vielä näkemään, euroon meno säilyttäen jäykät työmarkkinat, sähköverkkomonopolin myynti ulkomaisille, Natoon menemättä jättäminen, jalkaväkimiinat yms. yms. lista on pitkä täysin ryssittyjä päätöksiä. Poliitikot on kyllä palkittu ruhtinaalisesti kaikennäköisillä EU-viroilla.

Olen ehkä hieman kyyninen ja tyylini on provosoida, mutta ei se sattumaa ole, että talouskasvu on loistanut poissaolollaan jo pitkään.

Muistan erään palautteenantotilaisuuden aikoinaan varusmiespalveluksessa, jossa kouluttaja totesi: “ainut positiivinen asia oli se, että kukaan ei kuollut”. Ehkä samaa voisi kärkevästi sanoa Suomen ulkopolitiikasta tällä hetkellä.

9 tykkäystä

Voisin lyödä vetoa, että sota Euroopassa on vienyt jonkin verran intoa osakekeskustelusta.

8 tykkäystä

Päätöksistä voi olla montaa mieltä, mutta ainakin ne on tehnyt demokraattisilla vaaleilla valittu eduskunta ja hallitus. Vai olisiko Suomeenkin kaivattu itsevaltiasta tekemään päätöksiä, joita voi sitten keittössä haukkua, kunhan vesihana on auki.

5 tykkäystä

Miettinytkin jo päivien ajan, että hiljaisuus Haarumissa kielii, että nyt on oston hetki.
Hypen ja keskustelun ollessa vauhdissa on henkisesti helppo ostaa (ainakin näin piensijoittajana).

Hypen jälleen noustua eiköhän se kurssi pääse jälleen karkaamaan. :shushing_face: Oletusarvolla että hype ohjautuu kurssihintaan.

5 tykkäystä

Tällaiset tilanteet ovat mielestäni loistopaikkoja uida vastavirtaan ja tehdä tankkauksia. Osakkeen kurssilaskusta tulee helposti itseään toteuttava tarina, kun hype laantuu kurssilaskun myötä ja ostajat katoavat. Esimerkkejähän löytyy Harvian ja QT:n lisäksi mm. Talenom ja Solteq. Näissä on allekirjoittaneella ollut kaikissa ostonappi pohjassa viimeiset viikot.

Toki on myös mahdollista, että markkinat taas ymmärtävät jotain paremmin kuin minä ja päin persettä menee nämäkin :smiley:

18 tykkäystä