Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Inverse-Cramer sanoo että punainen päivä jos retaililta tulee hyviä uutisia. Nyt tuli huonoja uutisia, eli onko se sitten vihreä päivä tiedossa?

8 tykkäystä

target

Ei edes mikään bumtsi bum -yhtiö kyseessä. Melkein -25% laskussa premarketissa.

Walmartti tuli alas eilen kovilla lukemilla.

Kyllä Cramer on melkoinen ennustemies

5 tykkäystä

Ei tule kivoja ilmoituksia puhelimeen nyt. Miten se sedän viides käsky meni? Myy kun…

28 tykkäystä

On tää maailma sekaisin. Miksi te menette ostamaan kynää kaupasta, joka on samanlainen jolla Nato hakemus allekirjoitettiin?
Eihän se ole se sama kynä! :grimacing:

27 tykkäystä

Nyt sitä saa! Aitoa ja alkuperäistä Nato-kynää jota ei tarvitse edes viikkoa odottaa ja samalla huonontaa vaihtotasetta!
:face_with_raised_eyebrow:

21 tykkäystä

image

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa :sob: :joy:

99 tykkäystä

UBS:n ansa laukesi.

16 tykkäystä

Onhan tuolla S-ryhmän pyörittämällä Herkulla edelleen merkitystä Stockalle. Mikäli S-ryhmä lopettaisi Herkun, niin vähentäisi se niin Stockan asiakasvirtoja kuin ylipäätään houkuttelevuutta sekä brändiä tavaratalona. Ovat myös merkittävissä määrin mukana esim. myös Hullut päivät-kampanjoissa omilla tarjouksillaan.

1 tykkäys

Tämä olisi Bull-signaali kun Stockmann voisi tuoda herkun uudestaan omalla nimellään.
Herkun myyminen S-ryhmälle on yksi vanhan johdon suurimpia mokia joka vaikuttaa edelleen tänä päivänä heikentävästi retailin vetovoimaan ja ekslussiivisuuden tunteeseen.
Nykyinen herkku ei eroa käytännössä mitenkään yhtään isommasta S-marketista. :smirk:

7 tykkäystä

Joo pitkällä tähtäimellä voisi kyllä olla ehdottomasti Stockan etukin, että S-ryhmä laittaisi lapun luukulle Herkkujen osalta. En ole itsekään ihan täysin asiakkaana vakuuttunut S-ryhmän Herkkujen nykysuorituksesta. Tulivat aikoinaan kovalla pöhinällä sisään ja halusivat ainakin sanojensa mukaan nostaa ruokakaupan tasoa. Mikä oli lopputulos: suurinta osaa Herkun aiemmista ”ekslusiivisista” tuotteista saa nykyään joka S-ryhmän kaupasta, eikä kaupan taso noussut yhtään.

Silti toivon sydämestäni, ettei Stocka enää itse lähde ikinä tuota ruokakauppapuolta pyörittämään, vaikka romanttisista näkökulmista se hienoa olisikin. Pelkään, että siinä touhussa pilattaisiin tämä vasta hienosti onnistunut käänne ainakin Retailin osalta. Sen sijaan tervehtisin ihan mielelläni sitä, että nuo muutettaisiin esim. K-Supermarketeiksi. Tai luotaisiin Keskon toimesta joku oma Herkku-brändi, mikä olisi mielestäni kaikista mieluisin vaihtoehto. S-ryhmä nyt on rumasti sanottuna mielestäni lähinnä r*iskannut nuo kaupat, vaikka alussa esitettiinkin niin unelmakumppania. Mitään takeita ei toki ole, että Kesko suorituisi sen paremmin.

3 tykkäystä

Jos puhutaan sijoitusmaailman “ajoittajasta”, silloin ei puhuta Lepiköstä, ei Mikko Mäkisestä vaan musta. Minä löydän niin huiput kuin pohjatkin niin jenkkien vedyistä kuin suomalaisista bumtsibumikaupoista ja TJT:llekin lähetin privana todisteen yhdestä suht tuoreesta toisesta “ostoksestani”, joka myös osui lähelle huippuja. :sunglasses:

Minulla on myös sellainen salainen ostoslista, jota varmasti monet shorttaajat havittelevat ja minua pelottaa se, että olen nousemassa Suomen sijoitusmaailman eräänlaiseksi kontraindikaattoriksi. :grimacing: En voi kertoa liikkeistäni ainakaan etukäteen. :smile:

Ehkä Stokkaostos oli kosto siitä, kun teit Vernerin kanssa niitä turhan haasteellisia “fundaboomerikysymyksiä” tietyistä omistamistani firmoista. Odottakaapas vain, mitä minä seuraavaksi ostan tai myyn. :imp:

70 tykkäystä

Ajoittaja-silokas vetää tarvittaessa sileäksi niin fundat kuin bumtsibumit? :thinking:

31 tykkäystä

Haluan vielä sen todeta, että mahdollisista oletuksista huolimatta en ole ollut kuuluisien Nordnetin Smart-rahastojen salkunhoitaja.

Enkä ole myös hoitanut ARK Innovation ETF:ää vuoden 2021 helmikuusta alkaen.

Nämä huhut saattavat kuulostaa uskottavilta myyntieni ja ostojeni ajoitusten perusteella, mutta ne eivät ole totta. Tiedote on päättynyt. Kiitos.

62 tykkäystä

Hmm… oletko sä ostanut kuuttia kevään aikana? :thinking:

5 tykkäystä

Jaahas, mitkäs perunat laitetaan tämän dipin kanssa :grimacing:

@Sijoittaja-alokas perskele, sinäkö tämän aloitit Stonkmanin ostolla :joy:

27 tykkäystä

:joy: :joy:

En myönnä enkä kiellä, sen tarkemmin en lähde kommentoimaan tätä asiaa julkisuudessa. Sori siitä.

Suoraan sanottuna en nauti tästä hyvin vaikutusvaltaisen henkilön asemasta. :grimacing:

27 tykkäystä

No mutta kiitokset silti Hyzonin suunnan kääntämisestä. Nasse nyt -4.6%, mutta Hyzon +3.5%.
:arrow_down: :arrow_up: :exploding_head:

24 tykkäystä

Kyllä näin on.
S-ryhmän Herkku on premium-Prisma: Stockan hinnat, mutta Prisman valikoimat.
Valitettavasti.

3 tykkäystä

Josko se siitä taas kohta iloksi muuttuisi

24 tykkäystä

Voi tulkita myös näin

54 tykkäystä