Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Ennustan että minkäänlaista liukumaa kohti Ekan keskimääräistä 50 tykkäyksen päivävauhtia ei tulla jatkossa näkemään, vaan tämän päivän olot ovat uusi normaali ja hän tykittää 400k tykkäystä seuraavaan vuoteen. Vernerien ja timonttien takaraivot näkyvät lokakuussa.

Toi meemiketju on muuten huikeaa settiä :laughing:

36 tykkäystä

Todella huikeaa, onneksi sen voi piilottaa.

4 tykkäystä

Hmm :thinking:. Ilmeisesti Inderes koitti saada mut kuuntelemaan Saulin jorinoita loputtomalla toistolla :smiley:

18 tykkäystä

Haa! @Yu_Gong! Mähän sanoin että tuo infinite loop on ihan oikea juttu eikä mitään meikäläisen hallusinaatiota. Teillä on jotain hyvin kummallista meneillään verkkosivuilla :sweat_smile:

Huikea Vernerin vartti jälleen kerran! :sunglasses:

Stonkmannilaisten tarvitsee vain kuunnella kohdasta 9:10 alkaen. Verneri on oppinut jotain uutta:
Toki tämä salkkujen turskaantuminen ei koske Stonkkmann-sijoittajia, mutta indeksien kehityksestä päätellen lähespä varmasti kaikkia muita.

Aiheet

00:00 Ajankohtaiset teemat
01:15 Negari-maanantait
01:40 Nvidia
02:29 Videon aiheet
03:04 Vahva työllisyysdata
04:15 Fedin takinkääntö
05:25 Tahmea inflaatio
06:25 Huonoa esimakua stagflaatiosta
08:55 Sattuu sitä paremmissakin piireissä ​

17 tykkäystä

Sattui asiaan liittyvä juttu Kauppalehdessä silmään. Liitin jutun sinne minne se mielestäni kuuluu eli Revenio ketjuun. Eli, jos kaikki jatkuu niinkuin ennen niin Revenion omistaminen voi olla perusteltu ja selviää hyvin taulukosta,. Pitkällä aikajänteellä kurssikehityksen määrittää tuloskehitys. Linkki alla:

No miksi sen ostaminen sitten näillä hinnoilla ei ole peruteltua. Täsmälleen sama tuotto-odotus?

10 tykkäystä

Kognitiivinen dissonanssi.

6 tykkäystä

Minä ainakin pystyisin kuuntelemaan Saulin jorinoita vähintäänkin useamman tunnin, kunhan minulla on edes pieni käsitys siitä, mistä siinä puhutaan. Selkeää yleistä kansankieltä sijoittamisesta niin 2h vierähtää heittämällä.

Joo näitä tosiaan tulee aina välillä, ei mitenkään poikkeuksellista.

1 tykkäys

" Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump halusi johtavien kenraalien olevan enemmän kuin natsi-Saksan kenraalit, tuoreessa paljastuskirjassa väitetään New Yorkerin mukaan. Lehti on julkaissut otteen kirjasta The Divider: Trump in the White House, 2017–2021.

Kirjan kirjoittaneet toimittajat Peter Baker ja Susan Glasser kuvailevat, kuinka Trumpin ja puolustusministeriössä sekä asevoimissa korkea-arvoisessa asemassa olleiden kenraalien välit heikkenivät nelivuotisen virkakauden aikana. Kirjan mukaan Trumpin aikana presidentin ja kenraalien välisen kuilun syynä oli erilaiset arvot ja se, kuinka he näkivät itse Yhdysvallat."

2 tykkäystä

Mistä tietää että vaalit lähestyy? Kaiken maailman poliittisesti motivoidun kaman määrä mediassa kasvaa… ja tällä kertaa liikkeellä ollaan ajoissa koska tarkoitus on yrittää vaikuttaa GOP ehdokasasetteluun, koska demokraatit tietävät että jos Trump on ehdolla, todennäköisyys on suuri että voittaa koska Biden on niin epäsuosittu tällä hetkellä ja D-leirillä ei ole muutakaan tarjolla…

Tosin aikamoista että jo tässä vaiheessa heilutellaan natsikorttia. Masentavaa.

15 tykkäystä

Eron tekevät ostokulut ainoastaan. Asialle ei luonnosllisesti ole tuottoperustetta vaan riskiperuste. Revenion kertoimet on korkeat ja pieni tiputus kasvussa tai pääoman tuotossa tiputtaa kertoimia todenäköisesti rajusti. Tämän johdosta riski-tuotto suhde heikko. Pitkään holdanneelle taas osinko-vero 25,5% on pienempi kuin myyntivoitto 30%/34%. Jos ajatellaan, että osinko tiputtaa yhtiön arvoa aina sen osingon verran, kuten teoria sanoo niin osingoilla firmasta saa rahaa halvemmalla verolla.

Mielestäni Harris ei olis yhtään kamalampi vaihtoehto?

2 tykkäystä

Vain sillä “voiko tämä ehdokas voittaa vaalit vs. Trump” on merkitystä. Epäilen vahvasti että Harris ei ylitä tätä rimaa.

Tahtoisin uskoa, että aika voisi olla oikea mustalle naispresidentille, mutta realistisempi minä on kyllä samaa mieltä kanssasi…

Ei liity sijoittamiseen, mutta sentään voi sopia tänne kahvihuoneelle. Oma pää räjähti juuri. Ihan sattumalta osu eteen alla oleva video, jossa kerrotaan tekoälystä, joka osaa “piirtää” kuvan mistä tahansa sanoista kirjoitat.

Alla muutama jota itse koitin tehdä. Täysin tekoälyn tekemiä. Koitin tehdä Elon Muskin miekkailemassa Warren Buffetin kanssa, mutta siihen se ei sentään taipunu. =P




Käytin kaikki ilmaiset luonnit, mutta tuohon voisi käyttää loppuviikon helposti. Ei pää ymmärrä miten tuommonen on saatu koodattua.

Sivu tuolle ohjelmalle tosiaan www.midjourney.com jos haluaa koittaa.

43 tykkäystä

Toi on kyllä uskomaton, mutta aika ahdistava. Nyt jo noin tehokas, minkähänlainen on pari versiota ja vuotta eteenpäin. Saatikka 10 vuoden päästä.

2 tykkäystä

Tämä tuotos on kaunis.

14 tykkäystä

Kiitän, näin “artistina”. =D

Olen Zdzisław Beksińskin maalausten fani, niin vähän koitin haeskella sitä tyyliä näissä kahdessa seuraavassa. EI uppoa varmastikaan kaikkiin, mutta tuo tyyli on aika liki näin minuutin tekoälyn tekemisellä.

Neljännessä taas huomaa oman kiintymyksen majakkoihin, kuten on myös täällä profiilikuvana.

4 tykkäystä