Inderesin kahvihuone (Osa 5)

RevolutionRace:lle on foorumilla jo oma ketju. Ei vielä ole kauheasti keskustelua, mutta sieltä löytyy ainakin hyvää peruspohdintaa: RevolutionRace – Nature is our playground

Isoimpana syynä laskuun on varmaankin ollut ainakin se, että tämä oli (mielestäni) TODELLA ylihinnoiteltu IPOssa. Toki tuonne on mahtunut muutakin: toimari on siirtynyt hiljattain sivuun, retkeilybuumi on heikentynyt jne.

1 tykkäys

@Kale-possu is super kind to everyone. Mutta mitä siitä saa palkaksi?

https://twitter.com/itsjamesherring/status/1574296525357850627

32 tykkäystä

Pipsa on monessa mukana

48 tykkäystä

Pahoittelen negatiivisia viboja allaolevasta!

Ensi kertaa käytän äänioikeuttani yhtiökokouksessa (ennakkoäänestämällä). Koskien luonnollisesti valtio-omisteista sähköyhtiötämme. Ajan tämän paskan vaikka konkurssiin mielummin kuin annan vasemmistohallituksen varastaa piensijoittajien rahoja valtion kerskakulutuksen jatkamiseen. Toivon muidenkin iloisten omistajien punnitsevan tämän diilin liiketoiminnallista ja poliittis-ideoligista mielekkyyttä.

Nyt olisi varmaan hyvä aika kontrata Fortum-sentimenttiä, mutta itselläni on ns. possa täys.

12 tykkäystä

Sijoittaja-alokkaan kultasormi hipaisi Inderesiä ja…

7 tykkäystä

Olen aika vaikutusvaltainen, että saan meemilläni samana päivänä aiheutettua negarin. :grimacing:

54 tykkäystä

54 tykkäystä

Venäjän hukkaputki vuotaa?

Aiemmin tänään:

Ja siis jos joku ihmettelee, Nord Stream 2 ei ole käytössä eikä ole avattu, mutta se täytettiin kyllä kaasulla normaaliin toimintapaineeseen jo aikoja sitten.

7 tykkäystä

Laitetaan vielä tämä kun täällä tuntuu olevan niin paljon eläinrakkaita ihmisiä :heart:

image

15 tykkäystä

jokohan niitä forward P/Eitä saadaan alaspäin, vai pitääkö yhtiöiden itse nyt hoitaa noi arvostustasot kuntoon näillä tulosvaroituksilla? (kuten tänään)

Onko kukaan värkännyt tulosvaroituslaskuria tai muuten koostanut niitä vaikka kvarttereittain tässä vuosien varrella? Tietysti myös posarit.

2 tykkäystä

Koko maailma on käytettävissä. Poimit ne parhaat, niin ei tarvitse stressata moista. :upside_down_face:

1 tykkäys

Antti antaa Mikaelille rohkeaa kuittia etusivulla…


21 tykkäystä

Oletko myös syyllinen näihin s**tanan kusetusmarkkinoihin?

Saatat vain olla ovela kettu, jotta tankkaukset onnistuu halvempaan hintaan :grin:

EDIT: jaa, vastauksesi luettuani on vain todettava että kyllä se kiitos lopussa seisoo. Huumori on hyvästä näinä raskaina aikoina.

17 tykkäystä

Olen näillä kusetus markkinoilla vielä pitkään (useita kymmeniä vuosia) luomassa kriisejä saatana. :grimacing:

Ei näillä älyn lahjoilla ovelia olla - valitettavasti. :frowning:

26 tykkäystä

Sijoittaja-Alokas tuo foorumin oma Jim Cramer :heart:

35 tykkäystä

Sijoittaja-Alokas voisi minun puolesta sipaista siivun Venäjän jotain indeksiä :joy:

27 tykkäystä

Ja sitten joku tuo pöytään (kahdesti viikossa) tämän mittarin ja toteaa “Ei olla vielä edes äärimmäisen pelon kohdalla”. :smile:

image

6 tykkäystä

Ja sitten voidaan myös pohtia sitä, mitä merkitystä sillä oikeasti edes on, mihin aikaan posari tai negari annetaan. Isoa meteliä pidetään melko tarpeettomasta aiheesta :smiley:. Jos tulosvaroitus annetaan pörssin ollessa kiinni, siitä ei pääse hyötymään. jos tulosvaroitus annetaan aukioloaikana, siitä ei pääse hyötymään koska botit ja hinnanmuutos tapahtuu ennenkuit ehdit huomaamaan. Ellet sitten vahdi jonkun osakkeen kurssia “24/7” :wink:

Kunhan ei ehkä sentään niitä 5min ennen pörssin sulkeutumista ilmoituksia :sweat_smile:. Sen verran voisivat yhtiöt suunnitella kokoustamisaikojaan.

14 tykkäystä

Ongelma voi myös olla sisällä olevat toimeksiannot. Olet juuri koittamassa ostaa x - 1 eurolla ja sitten kurssi tippuukin x - 5 euroon bottien toimesta. Olet jo 4 euroa tappiola per osake ennen kuin olet uutta tietoa edes ehtinyt omaksumaan.
Jos tulosvaroitukset annettaisiin aina pörssin ollessa suljettuna niin voisit puntaroida uutta tietoa ennen kuin se on jo hinnoiteltu markkinoilla.

13 tykkäystä

Jos Sijoittaja-Alokas kontrana ostaisi Venäjä-indeksiä, voisi olla Tsernobylia isompi testi… varmaan Taiwan hyökkäisi Kiinaan. :exploding_head:

4 tykkäystä