Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Olis pitäny olla mukana Inderesin kakka-emojit, kerrankin olisi käyttöä.

6 tykkäystä

Joo. Se Saksan ulkoministeri tossa helmikuussa puhkui ja uhkui kuinka Putinin kaasu ja öljy tullaan korvaamaan vedyllä tyyliin parissa kuukaudessa.

Eiköhän toi saksalainen jatka sekoiluaan totusti, kun sataman myynti on saatu päätökseen.

@Atte_Riikola ja @Juha_Kinnunen juttelivat mallisalkkumeiningeistä. :slight_smile:

Pörssi tarjoaa tällä hetkellä paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia, mikä on näkynyt myös Mallisalkun lisääntyneessä kaupankäyntiaktiviteetissa. Atte ja Juha kertovat ajatuksista Mallisalkun tuoreimpien peliliikkeiden taustalla.

Aiheet:
00:00 Aloitus
00:23 Mukautuminen markkinatilanteeseen
02:21 Hyvästit Sammolle
04:28 Valmet tilalle
08:03 Duell päätyi mallisalkkuun
17:37 Käteispaino nyt noin 14 %

12 tykkäystä

Reilu kaksi ja puolivuotta onnistuin välttelemään Covid-19 tautia, nyt se iski. Tai jo viikko sitten. Enää ei pahemmin ole fyysisiä oireita mutta aivan jäätävä aivosumu. Hyvin yksinkertaisten lauseidenkin muodostamiseen aiheesta joka vaatii vähänkin ajattelua tuottaa hankaluuksia :open_mouth: Koulumateriaaleja yritin katsoa ja olo, että minun pitäisi tietää tämä ja jostain kummansyystä lyö vaan tyhjää, on alati läsnä.

Siis aivan karmea olotila.

E: Ja unohtui se pahin oire, KAHVI on alkanut maistua pahalta.

58 tykkäystä

Miksi futuurit ei lähtenyt rallattelee näihin lukuihin vaan pikemminkin droppasi hienoisesti? Eikö huonot uutiset ole enää hyviä uutisia? Voiko mihinkään enää luottaa?

11 tykkäystä

Tämä on kyllä myös omalta osaltani harmi kun tuo Tukholman pörssin 1% välityskulut loppuu. Mm. Investoria tulee tankattua opiskelijabudjetilla aika ajoin rahaston korvikkeena.

Laitoin itse jo viestiä, että pidän tätä huonona liikkeenä asiakkaille. Jos tämä on muiden foorumin OPn asiakkaiden mielestä huono uudistus niin laittakaa viestiä asiakaspalveluun! Jos hyvä tuuri käy niin ottavat jopa huomioon ja saadaan tuota jatkettua

14 tykkäystä

Itsekin pistin viestiä, ihan periaatteesta. Jos muuten sijoittajatyökalut ovat kehnot, niin sitä pitäisi kompensoida pienillä kustannuksilla.

5 tykkäystä
40 tykkäystä

Poistuuko myös ETF:ien 1% katto?

2 tykkäystä

Saksan ETF-valikoima poistuu myös edun piiristä.

Tämä kyllä harmittaa, kun sain juuri käyntiin ETF-sijoitukset.

7 tykkäystä

Yli 4h ylimääräistä yhtiökokousta takana.
Varmasti hienoa yrittää paikanpäällä kuunnella “tonnin seteli” ilmeellä, kun joku seniili papparainen jauhaa jostain printtereistä. :joy::sweat_smile:

12 tykkäystä

Laitoin juuri myös palautetta OP:lle tästä aiheesta. Toivottavasti saataisiin muutosta.

8 tykkäystä

Eikös inssi yleensä tarkoita katsastusmiestä asemalla?
Tarkoitatko diplomikatsastusmiestä? :melting_face:
En ole kuullutkaan inssistä muussa yhteydessä mutta toisaalta en myöskään, että ko. hommaan tarvitsisi jonkin diplomin.

1 tykkäys

Ylen jutun kuvassa “tunnelma katossa”
Onko Saarion Seppo takarivissä?

2 tykkäystä

Ei kai öljyäkään tarkista ns. dip stickistä.

Samiksii, mulla myös nyt ensimmäistä kertaa. Jännä kun ei haista mitään. Aivosumun perusteella arvioiden minulla on ollut long covid jostain 2007 lähtien. Mutta pahinta tässä on, että kaikki muut ovat tämän jo sairastaneet; Ketään ei kiinnosta eikä sääliä heru :frowning_face:

33 tykkäystä

Joo, ei viitsi edes boomerbookkiin laittaa kuvaa omasta testitikusta :confused:

4 tykkäystä

Moikka,

Luullakseni tämä on oikea lanka kysellä väen mielipiteitä. Oletteko hyödyntämässä Nordnetin Black Fridayn 0€ välityspalkkiota Yhdysvaltojen markkinoille?

Mitkä olisivat mielenkiintoisia yrityksiä? |Disclaimer: Tämä viesti ei kysy suoria sijoitusneuvoja, vaan mielenkiintoisia yhtiöitä kyseiseltä markkinalta ja lukijan vastuulla on tehdä omat päätökset]

1 tykkäys

Jenkeissä ei heikkoutta havaittavissa.

5 tykkäystä

En Nordnettiä itse käytä, joten sitä kautta ei tule tätä hyödynnettyä. Mutta yleisesti tuskin kannattaa ostaa osakkeita vain tietyn alennuksen takia.

Jos toki mielessä on ollut jo jotain, niin sittenhän tämä on oiva paikka ottaa siivuja sieltäpäin. :relaxed:

Kyllähän tuo Ameeriikan pörssi on täynnä kiinnostavia kaloja, ja kannattaakin ehkä lukea foorumilta eri yritysten palstoja, joista sitten saat sitä järkevää tietoa.:handshake:

2 tykkäystä