Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Tähän on tultu tai tässä on oltu.

Voihan se olla, että myyttinen laatujournalismi oli siirtymävaihe ihmisille syntyneen vapaa-ajan ja sen ylitäyttämisen mahdollistavan teknologian välissä.

Tämä toki rikkoisi keskusteluiden luonnonlakia, että ennen oli paremmin. :smiley:

Joskus tullut nykymenosta tämä leffa mieleen:


Edit. Viitaten siis nykyjournalismin tasoon ja suosituimpiin aiheisiin.

19 tykkäystä

Tecno tosiaan pitää Duellin kanssa Helsingin perää ytd tuotoissa, kuinkahan paljon se kurssi singahtaakaan seuraavasta pienestä posista🤔 Jonkinmoinen loton paikka.

4 tykkäystä

Kausityöntekijöiden karsiminen.

21 tykkäystä

Täytyy sanoa, Että Olafin panimolla voi olla tulevaisuutta. Toivon heille kaikkea hyvää.

ps. OTAN olut oli kyllä hyvää. Maistoin perjantaina ensimmäisen. Siinä ei mennyt rahat hukkaan. Tämä on sijoitussuositus. ps. Muistathan vastuullisen olutsijoittamisen hyvässä seurassa ja ilman autoilua. :wink:

kuva

34 tykkäystä

Aina yhtä mukava lukea kun @Pohjolan_Eka eksyy threadiin jakamaan näkemyksiään. Silloin ainakin tietää että keskustelu ei pysy niillä tylsillä vakio urillaan.

45 tykkäystä

Tesla ketjun parasta antia ollut viime hetket, todellakin!

7 tykkäystä

Naapuripalstan osarikalenterista.
Hyvä että sielläkin alettu puhua asioista niiden oikeilla nimillä :wink:

43 tykkäystä

Repesin totaalisesti tuossa kohdassa Ekan tekstiä :joy: Hyvää settiä kaikkinensa.

4 tykkäystä

Jahas…

Tesla-ketjusta on havaittavissa…

Bileet on ohi ja osallistujat eivät saaneetkaan matkaan naista.

Nälkäkin on yömyöhään ja kaikkihan Inderesillä tuntuu tietävän, miten Tesla-ketjussa kuuluu käyttäytyä. Osallistujilta on selkeästi Müskin esitteet lukematta ja keskustelun hedelmällisyys vaihtuu voluumin lisääntyessä jankkaamiseksi.

Toivottavasti joku edes sai hodarin matkaansa, eikä sotketa nurkkia ketsupilla.

39 tykkäystä

Uskon, että jollain tasolla löytyy. Itsekin amatöörinä osaisin neuvoa, että kannattaa sijoittaa kahden tukevan puun väliin. Kuusia kannattaa välttää ettei riippumattoon tule tahmeaa pihkaa.

Täytyy muistaa, että Suomi on aika kylmä maa. Vahvempaa riippumatto-osaamista voi löytyä etelämmästä. Tosin neuvot esim. riippumaton ripustamisesta palmuihin hiekkarannalla eivät välttämättä sovi Suomen ilmastoon.

66 tykkäystä

@Sauli_Vilen “poikkeuksellisen paljon epävarmuutta”, mutta luvut on taulukossa jo tiedossa (en tekstissä bongannut mainintaa ennakoluvuista)? :wink:

Evli Q4 torstaina: EAB:n integraatio huomion keskipisteessä | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

Vai näkeekö Sauli tulevaisuuteen ja torstain tuloksen jälkeinen raportti on jo tehty valmiiksi ja nyt vain vahingossa lipsahti luvut jo julki :smiley:

Edit. toinen juttu perään.

Tuosta puuttui skenaario “Juuri sinun (minun) salkkusi yhtiöiden tulokset laskevat 20%, mutta indeksitasolla tulokset nousevat” :hugs:

3 tykkäystä

Kyllä riippumaton portaali tulisi perustaa
siten, että se säilyisikin sellaisena.

Pitäisikö muutaman muunkin yhtiön vielä ilmoittaa YT:t
Ainakin Kamux ja Harvia tule mieleen, jos siis Keskokin niin tekee… ja monet muut ?
Kylmästi vaan 10% laiskimmasta päästä ulos, Kamux voisi Saksasta aloittaa…

2 tykkäystä

Nousukausien aikana, varsinkin jos nousuaika on pitkä, niin yhtiöihin tulee aina uusia “managereita” tai “työhyvinvointiedustajia” tai “tasa-arvoasiantuntijoita”. Kun tulos sakkaa pystysuoraan ylös kuumien markkinoiden aikana ketään ei oikeasta kiinnosta, vaikka neiti tai herra mänetzeri ei olekkaan viimeiseen kolmeen kuukauteen tehnyt yhtään mitään. Mitä nyt järjestänyt muutaman “pöhinä” palaverin, jossa voidaan kehua toisiamme sekä haukkua ylempää johtoa.

Kun ajat huononevat, niin kuluriviä aletaan taas katsomaan. Ja sieltä usein löytyy nousukauden jälkeen paisunut kasa sitä itseään.

18 tykkäystä

Juttu taitaa tulla printissä vasta lauantaisessa Visiossa. Saatan toki olla väärässä, mutta älä ihmettele jos ei löydy päivän hesarista.

4 tykkäystä

Kiitos, kun sanoit. :slight_smile:

Laitan viestiä heti sille, jolle laitoin toimeksiantoni paperisesta lehdestä. :muscle:t3:

1 tykkäys

Mitenköhän sitä mahtaisi omalle uteliaalle perusluonteelle. Sitä huomaa kiireisenä perheenisänä käyttävän päivän ainoa lepohetken, vartin metromatkan päiväkodin ja työpalaverin välissä tutkiakseen kuinka voisi optimoida lehmien pötsin metaanipäästöjä. Ja onko kukaan vielä keksinyt istuttaa metaania ravinnokseen käyttäviä bakteereja/arkkeja sinne tuottamaan siitä suoraan ravintoa.
En kuitenkaan ihan ehtinyt tätä Nobelin arvoista läpimurtoa tekemään. Ehkä huomenna sitten.

16 tykkäystä

Et ole aurinkopaneeleja ajatellut hankkia, niillä saisit kulutuksen miinuksen puolelle ?
Energiantuotanto Suomessa kaipaisi investointeja lisää, siis muutakin kuin tuulivoimaa…

Tämmöinen välillä hämmentää. Ilmeisen fiksu tyyppi kirjoittaa skenaarioanalyysin. Ilmoittaa indeksin lukemat eri skenaarioissa kuudella merkitsevällä numerolla. Liikojen merkitsevien numeroiden käyttäminen antaa hölmön kuvan ja syö uskottavuutta. Jos nuo arviot osoittautuisivat luotettaviksi ja loistaviksi niin siltikin niiden kaikki informaatio on kahdessa tai korkeintaan kolmessa ensimmäisessä numerossa. Loput ovat pelkkää kohinaa. Sitä miettii että eikö analyysin tekijä ymmärrä tätä vai onko nukkunut matematiikan tunnit kun koulussa on pyöristämistä opeteltu. :thinking:

23 tykkäystä