Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Viestissäni saattoi olla himppu sarkasmia ;). Hyvät on laitteet ja videoita katsoo mielellään! Vieläkun ne Applet vaihtuu oikeisiin puhelimiin niin kaikki hyvin (pun intented).

3 tykkäystä

Kalliita ovat kamerat :wink:

Ei todellakaan tarvitse olla haastatteluiden mitään 4K-laatua. Vanha kunnon peruna välttää, säästetään tiedonsiirtoa.

2 tykkäystä

Juu ymmärsin sarkasmin. :smiley: Halusin silti käyttää tilaisuuden hyväksi ja mainostaa loistavaa äppsiä jos täällä on kuvaamisen harrastajia! :smiley:

5 tykkäystä

Samaa mieltä. Eikai kyseessä kuitenkaan ole mikään livetreidauskilpailu-ketju missä jengi ilmoittaa jonkun kultaisen kyyhkyviivan kosketuksesta sekunnin tarkkuudella vaan enemmänkin sentimentti mitä foorumi viimeaikoina ostellut.

7 tykkäystä

TWILI :money_mouth_face:

Screenshot 2023-02-16 at 13.55.40

Pre-market kiimaa positiivisen Q4 tuloksen jälkimainingeissa.

Taisi tuo marraskuun dippi olla kaikkien aikojen ostopaikka:

Tarttuiko tällöin salkkuun @DayTraderXL ?

2 tykkäystä

“Tämä on oikeasti totta vain puttosen luennoilla” :joy: :rofl:

18 tykkäystä

Huoh :unamused:

Tekoäly on puhunut: # Olkiluoto 3 ei käynnisty maaliskuussa

Olkiluoto 3 ei käynnisty maaliskuussa (iltalehti.fi)

Mika Lintilä ei ole kehdannut enää kuutta viimeistä myöhästymistä kommentoida, jotta nyt se varmana käynnistyy. Johtuu varmaan WhatsAppin rinnakkaiskäyttäjistä :joy: Ehkä jossakin vaiheessa kertoo kiertävänsä korkin tiukasti kiinni.

12 tykkäystä

Samaa veikkaa Fintwit :smiley:

20 tykkäystä

55 tykkäystä

Paljon mahdollista, mikäli Nasdaqin nousu jatkuu eikä dippiä tule. Sille on varmaan jokaisella omat todennäköisyydet laskettuna. TWLO ei ole mahtunut omaan pitkään salkkuun, viime vuoden nettotappio oli 1,256,145,000 usd - softayhtiöltä. Tämä on ollut hyvä treidauskohde molempiin suuntiin ja pysyy sellaisena toistaiseksi. Mutta jos sun ostot ajoittui marraskuun alkuun, niin hieno suoritus. Saanen epäillä.

5 tykkäystä

Yleisen linjan mukainen korotus ei vaan riitä, aina on saatava enemmän. Toivottavasti automaatio hoitaa tämän ongelman tulevaisuudessa pois.

5 tykkäystä

Pyhällä vedellä.

Mutta Venäjän hyökkäyssodanvuoksi pyhän veden saanti on vaikeutunut, minä vuoksi sitä ei riitä kolmoseen.

Kyllä, Kitumarket. Ainoa oikea.

1 tykkäys



:+1:

Ennen kuin joku kommentoi, niin en syytä vain tätä puolta. Hauska vain, kun näiden tuotteiden vastapuolta demonisoidaan huonosta vaikutuksesta ympäristöön ja toista mainostetaan kestävänä / puhtoisena.

Pitäisi kyllä vähentää kertamuovia paljon enemmän semmoisissa missä sitä helposti pystyy ja lihatkin pitäisi täydellisessä maailmassa olla muussa kuin muovissa.

Mutta on tämä touhu muutenkin aika naurettaavaa, kun yksilölle syytös ja sitten pamautellaan kaasuputkia tai annetaan ympäristön tuhoamisesta pikkusakkoja :slightly_smiling_face:

18 tykkäystä

En muuten tiennyt että Vegaani tuotteillekin on olemassa ISO standardi (tiedä sitten täyttääkö ko. tuote tuon standardin).

Kyllähän kuluttajana on aikea vaikea tässä tehdä ns. oikeita valintoja välillä. Tosiaan nuo merkithän vain kertovat tuoteen olevan vegaaninen, ei sen ilmasto vaikutusta.

Mutta voihan muuten ihan hyvän tuotteen tie menestykseen katketa kun valitaan pakkausmateriaalit väärin. Ja tällä en tarkoita että ne valinnat olisivat aina helppoja (säilyvyys sekä laatu).

Ja ohan aina mahdollista kyseessä olevan kasvipohjaisesta öljystä tehtyä muovia, joka vielä kompostoituu. Ota näistä selvää…

Tosiaan ihan samalla tavalla sitä itsekin ihmettelee ja kummastelee näitä ilmiöitä.

2 tykkäystä

Propsit ettei tällästä käyttäytymistä adminit lähteny turhaan sietämään vaan kaveri sai lähtöpassit. Ikävä tuollasia ois lukeakin päivittäin.

En ymmärrä miksi ite pitää lippukeskustelua aina sillo tällö mennä skrollaamaan. Aina verenpaineet vaan nousee kohisten… :smiley:

9 tykkäystä

Täähän on ikuinen klassikko, että mistä kohtaa se nyt sitten mitataan.

4 tykkäystä

Itse mitattuna sieltä mistä pisin, tutkimuksessa sitten niin ja näin

2 tykkäystä

Ihan siitä kärjestä. Minullakin olisi isompi, mutta kun sika söi pienenä 30cm kärjestä pois…

6 tykkäystä

Niinhän siinä taas kävi, että Olkiluoto jatkaa tasaista, ennakoitavaa suorittamistaan. Tähän putoavaan puukkoon en kyllä haluaisi tarttua missään olosuhteissa. Povaan jatkossakin Olkiluodon projektille viivästyksiä, kunnes tulee se päivä kun olenkin väärässä.

(Kahvihuoneessa kun ollaan, niin pakko hieman nostaa omaa häntääni. Ehkä hieman provosoiduin tuosta kitinää kommentista. :slightly_smiling_face:)

1 tykkäys