Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Pitäisi vaihtaa muutama satanen dollareiksi jenkkien matkaa varten. Onko kenelläkään suosituksia mistä saisi parhaan kurssin?

1 tykkäys

Tuolla rahamäärällä erot on ehkä muutaman euron luokkaa loppusummassa eri paikoissa. Helpommalla pääset, kun vaihdat lentokentällä. Kurssi ei ehkä ole paras, mutta sinua ei myöskään ryöstetä, ellet osta jotakin ravintolasta ja saat parhaan tuoton ajankäytöllesi.

10 tykkäystä

Tämähän voi pitää paikkaansa ainoastaan jos yrityksiä on tarkoituksellisesti valittu ns. luovilta aloilta, tai sitten yritysten kulttuurissa on muutenkin jotain mätää.

Suosittelisin kokeilemaan tätä ihan ensimmäisenä vaikka rahtiliikenteessä miksei vaikka lentokoneessakin.

Sairaanhoitajien palkkakuopan tämä ratkaisisi, koska nyt tosiaan riittäisi vuorossa 4 hoitajaa viiden sijaan.

Koulussa oppilaat ottaisivat tämän riemulla vastaan, kun virkeä opettaja saisi taottua uppiniskaisimmankin naskalin kaaliin neljässä päivässä sen mihin aiemmin ei tahtonut viisikään päivää riittää.

Venäläistä arroganssia aidoimmillaan.

On tietenkin vielä täysin eri asia lähteä haastaman sotaa käyvän maan kansalaisena turismin kieltäneitä naapurimaita oikeuteen, mutta entäs jos sinut käännytettäisiin vaikka Kiinasta, USA:sta tai Kanadasta?

Haastaisitko matkakohdemaasi oikeuteen, jos sinua ei päästettäisi maahan?
  • Kyllä
  • En

0 äänestäjää

“Turisti”. Epäilen että oikeasti ihan Venäjän valtion asialla tuota oikeusjuttua leipoi, pyrkimyksenä tietenkin hämmentää soppaa koska länsimaissa oikeusasteet saattavat välillä tehdä omituisia päätöksiä… eli vähän niinkuin koeponnistettiin päätöksen perustelut.

14 tykkäystä

67 tykkäystä

Sen mitä historiasta tiedän, missään ns. sosialistimaissakaan ei tietääkseni ole toteutettu vastaavaa yliopistossa. Sinällään siis kuolleena syntynyt ajatus jopa heidän standardeilla.

Mitä tulee käsitteeseen sosialismi, se voi sisältää ihan mitä tahansa riippuen keneltä kysyy. Joku voisi sanoa, että jenkeissä asuu 150 miljoonaa sosialistia (demokraatteja äänestävät).

Työnantaja ei maksa esseiden kirjottamisesta tänne, joten totean vain asian olevan paljon monimutkaisempi kuin mitä nuo viisi ranskalaista viivaa antaa olettaa.

4 tykkäystä

Alokas kyl ite kaivaa verta nenästään. :smiley:


(rakastan tällaista :smiley: )

Samoilla linjoilla. :smiling_face_with_three_hearts:

21 tykkäystä

Rakkaudesta se hevonenkin potkii :smiling_face_with_three_hearts:

Love GIF - Love - Discover & Share GIFs

19 tykkäystä

Varokaa karhut! :smiley:


image

EDIT: @saku huomas bongas tän, että Verneri lähti metsästää karhuja.

22 tykkäystä

Siellä on aika kovan luokan karhuja liikenteessä, että toivottavasti @Verneri_Pulkkinen on valmiina

31 tykkäystä

Vähän överiksi meni karhutanssi. Tuli oikein paha olo Vareliuksen puolesta, vaikka aluksi olin ihan avoin ajatukselle, että johto maksimoi bonarinsa.

Mikä ihmisiä oikein vaivaa?

1 tykkäys

Rahtiliikenteessä toimii hyvinkin helposti.
Neljää vuoroa varten viisi kuljettajaa.
Kaikille vuorollaan yksi vapaa päivä.

Vai tätäkö hait?

Ja se tuottavuus pysyy samana miten ?

Ylityöt vähenee. Jaksaminen paranee.
Tilapäistyövoiman käytön vähentäminen,
Pienentää käyttö ja korjauskuluja sekä muita vahinkoja huomattavasti.

Ajoaika määrittää jo nyt maksimi työajat. Ei tilapäistyövoiman käyttö mihinkään vähene, ei niitä kilometrejä tule yhtään enempää 5 kuljettajalla. Kuorma-auton kuljettaja ehtii ajaa tasan saman määrän kilometrejä tunnissa tekee hän sitten 40 h viikossa tai 32 h viikossa. Vai meinaatko että nuo rajoitinta vastaan ajavat rekat liikkuisivat yllättäen yli 88km/h

On tuossa työajan lyhentämisessä tietyillä aloilla kyllä yksi hyvä puoli. Tuntihinta työstä nousee sen verran, että yksityisyrittäjiä nousee kuin sieniä sateella. Noussut hinta tekee sen, että yllättävän moni kiinnostuu yrittämisestä - ei tarvitse enää tehdä 7 päivää viikossa, 5,5 päivää riiittää.

26 tykkäystä

Onko skeptisyys synti? :thinking:

Jos Vareliusta oikein kovasti harmittaa nämä epäilyt, niin ainahan sitä voisi valottaa tilannetta nykyistä paremmin. :man_shrugging:

Ja eiköhän tilin saldo saa paremmalle tuulelle. :sweat_smile:

24 tykkäystä

Skeptinen saa olla, mutta Sonera-kirjoja mielenkiintoisempaa sijoituskirjallisuutta osaan suositella.

3 tykkäystä

Mistä noi Sonera kirjat löytää onko kuunnelmana?

1 tykkäys