Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Mä kun luulin että Titaniumista irtosi osinko jo eilen.

5 tykkäystä

Maallahan ei hommat lopu koskaan, mitä ihmettä ne ihmiset siellä kerrostaloissa oikein tekevät, katsovat Netflixiä? :thinking:

12 tykkäystä

mitä ihmettä? Costco laajenee ruotsiin eikä kukaan ole kertonut. Mahtava juttu, toivottavasti suomeenkin

6 tykkäystä

Itse ihmetyttää muute puoluetuki. Suomessa tukea jaetaan yleisesti pienituloisille ja heikko-osaisille, mutta suurinta puoluetukea nostavat SDP ja Kokoomus, joilla molemmilla on erittäin syvätaskuiset rahoittajat. Eikö tuota puoluetukea voisi jakaa noille pienpuolueille?

8 tykkäystä

En tiedä onko oikea paikka kysyä mutta kysynpä kumminkin. Missä porukka täällä makuuttaa rahojaan joita ei ole tarkoitus laittaa sijoituksiin? Suomeksi siis jotain säästötiliä? Itse olen ylimääräiset kolikkoni jotka haluan pitää hätävarana enkä ottaa mitään riskiä niillä siirtänyt bank norwegianille. Tyytyväinen olen ainakin korkoprosentteihin ja siihen kuinka usein nostavatkin korko prosenttia, alle puolivuotta sitten sinne rahojani laitoin jolloin korko oli 1,20% ja 1-2kk välein siitä korkoprosentti noussut joka tällä hetkellä 1,80%. (tänään tuli ilmoitusta noususta 1,55% - > 1,80%)

1 tykkäys

Katsopa tämä ketju läpi:

Itselläni on OP:n Kasvutuottotilillä.

2 tykkäystä

Enpä moista huomannut, kiitos tästä :+1:

1 tykkäys

Nordean Joustotalletus -tilillä, jolle saa tällä hetkellä 2,2%. Toki korko lasketaan 12kk alimmalle saldolle, mutta aika kätevä kun nostot tililtä menee ilman ‘‘sanktiota’’ mobiilipankissa jos sellainen tilanne tulee. Muutkin tilit siellä jo valmiina toki painaa myös vaakakupissa.

2 tykkäystä

Kiitos meemistä hajosin tälle ääneen. :smiley:

Erinomainen vaaliohjelma tässähän alkaa ihan politiikka kutkuttamaan!

94 tykkäystä

Olet liian hyvä mies politiikkaan. :slight_smile:

Hätäisimmät lukijat jo googlettelevat Osinkopuoluetta. :smiley:

18 tykkäystä

Meillä on rakennettu ns. CD ladder

12kk elämiseen tarkoitetut varat on jaettu 12kk/6kk eriin. 12kk summa on OP määräaikaistalletustilillä 1.9% korolla, tämä OP bonusten takia. Keskitetty pankkipalvelut OP.

6kk summa ei vielä talletettu. Koska 6kk ei ole vielä saatavissa mitään mielekästä korkoa. Mahdollista on odottaa vielä 3kk jonka jälkeen talletan sen myös OP jos saan tuon saman 1.9% koron tai paremman.

Idea tässä on, että OP kasvutuottotilillä 6kk elämisen rahat joiden loputtua tuo 6kk määräaikaistalletus erääntyy, ja kun tuo summa on käytetty niin 12kk määräaikaistalletus erääntyy.

Näin ollen saa rakennettua rullaavan systeemin joka mahdollistaa pitkän ajan elämiseen käytettävät kulut ja myös rahoille saa korkoa.

Jos rahoille ekan 6kk määräaikaistalletuksen rahoille ei ole käyttö niin se sijoitetaan uuteen 12kk talletukseen.

Jos oikein optimoi niin ottaa vielä sijoituslainaa sen verran että saatu korko näistä sijoituksista tulee verovapaana :sunglasses:

Ps. Olipas sekava teksti. Kirjoitin nopeasti tässä lounaalla. Toivottavasti sait selvää.

12 tykkäystä

Nyt äänet hajoaa puolueiden välillä:
Helsingissä siis numero 100:


Uudellamaalla:
image

4 tykkäystä

Kiitos. :smiley:

Hyvää @LakeBoodom parodiassa mielestäni on, ettei tuo esityslista edes ole kovin pähkähullu verrattuna eiliseen pienpuoluetenttiin.

Ehkä “graafinen käyttöliittymä kaikkiin laitteisiin” on hieman outo tavoite, mutta on sitä hassumpiakin kuultu. :smiley:

Tuossa on myös aistittavissa sellainen suuria korporaatioita tukeva /kilpailua vähentävä poliittinen linja mikä ei ole lainkaan Euroopassa tai maailmalla ennenkuulumatonta, päinvastoin. :smiley:

Lisäys: jotta kukaan ei ymmärrä väärin niin en siis allekirjoittaisi oikeasti oikeasti tuollaista listaa, mutta pointti on että tuo lista on ihan uskottava pienpuolueen ohjelma. :smiley: Ehkä jopa vaalien uskottavin. :smiley:

27 tykkäystä

Kiitos tästä, voisi suunnitella itsellenikin vastaavan. Tuo OP:n Kasvutuoton korko alkaa isommilla summilla olla jo ihan ok. Lisäksi se on nostettavissa ilmaiseksi neljästi vuodessa. Ja lisämaksua vastaankin niin monesti kuin haluaa.

2 tykkäystä

Itsellä makaa Svea Bankin tilillä 1,85% korolla ilman määrä aikaa.

Tähän voi siteerata puolisoani ”Tilillä pitää olla aina sen verran rahaa, että voi irtisanoutua ja lähteä maailmanympärimatkalla” :blush:

15 tykkäystä

Vaihtui muuten sähkösopimus takaisin pörssisähköön. Eli tämän talven seikkailut ovat kuin aloittelevan sijoittajan pörssiliikut.

Pörssisähkö → täysi paniikki → kallis toistaiseksi voimassa oleva → FOMO → pörssisähkö.

Nyt kyllä ajatuksissa naulata sitten määräaikainen kesällä ennen uutta paniikkia :sweat_smile:

6 tykkäystä

Muista että ylpeys käy lankeemuksen eellä :wink:

5 tykkäystä

Ennen kesää ehdit useasti saunomaan vaikkapa vuorokauden putkeen. Esim. huomenna on niin halpaa että laitetaanpa Harviat kuumiksi koko päiväksi :fire:

3 tykkäystä

@Mikael_Rautanen

Voisitko harkita Vernerin päästämistä sairauslomalle?

image

Perusteet

  1. “Fortum”-fomotus
  2. Villit P/E- ja osinkokirjoitukset
  3. Persoonalliset tekniset analyysikäppyrät
  4. Osinkopuolue-ehdokkuus

Hänellä menee vähän lujaa :frowning:

52 tykkäystä