Inderesin kahvihuone (Osa 6)

1j9mml

1 tykkäys

Muistakaa pitää taukoa välillä, ja nauttikaa kun Suomalaiset palaa Parkenille! Hyvältä vaikuttaa meininki!

6 tykkäystä

Vahva vinkki että näihin duuneihin voisi olla yläikärajat. Sen verran kalkkissektoria on Jenkeissä tuo johtoporras täynnä.

18 tykkäystä

Missä karhuisemmat lukemat? Minä veikkaan, että Nordean huominen suoritus näyttää aika identtiseltä HB:n tämän päiväisen kanssa.

7 tykkäystä

Rauli ja Thomas kävivät keskustelua kuluttajatuoteyhtiöistä. Oli kyllä kerrassaan mainiota settiä, kannattaa kuunnella. :slight_smile:

Näitä omistavia pitäisi ainakin kiinnostaa:
Fiskars Group, Nokian Renkaat, Marimekko, Harvia, Orthex, Tulikivi, Rapala VMC, Anora, Oriola, Duell, Kamux, Kesko, Stockmann, Puuilo ja Tokmanni

Aiheet:

00:00 Aloitus
00:41 Kuluttajatuoteyhtiö
05:51 Kysyntä
14:57 Kasvu
20:12 Yritysostot
26:20 Strategia
34:50 Jakelukanavat
43:45 Näkymät

12 tykkäystä

Jogurttipurkit voi pestä kätevästi koiran kielellä. :dog:

25 tykkäystä

Meiltä löytyy kanssa noin 45 kiloinen todella innokas kierrättäjä ja ymmärrän kyllä tuon puhtaan veden säästöpointin mutta ei tosiaan taida koiran omistajilla olla sitä ongelmaa. Melkein voisi myös kysyä: biojäte, mitä se on? :wink:

11 tykkäystä

Mukava kun maailmalla törmää tuttuihin.

#Evergreen.

45 tykkäystä

Jahas, tänään on se päivä kun Fiskarsin osingot mäjähtää tilille ja Nordea kyykkää :thinking:

Mainiota perjantai-aamua vaan kaikille s:-]

image

9 tykkäystä

Suljetaas tämä. Eli siinä 9,3 - 9,6 haarukassa pitäisi tänään saada Nordeaa.

Onnea voittajille, juhlinta jatkuu :beers:

8 tykkäystä

Hyvä kirjoitus hybridilainoista @Antti_Jarvenpaa :muscle:

Nämähän on olleet viime aikoina oikein muotia, kun firmat kamppailevat velkaituneisuutensa kanssa mutta osakeantiakaan ei alhaisilla kursseilla viitsisi tehdä.

Tämän hetken hybridit:

29 tykkäystä

Hei!
Selailin osakevertailu sivua ja aloin ihmettelemään, että miksi OmaSP:tä ei näy listassa kun listaa pontentiaalin mukaan. Vähän kun käytti silmiään ja heräsi tähän päivään ni huomasin, että potentiaalin mukaan listatessa Avidlyn kohdalla lukee NaN ja riveistä noin puolet on ennen sitä ja puolet sen jälkeen oikeassa järjestyksessä. Ilmeisesti siellä on siis joku bugi tuohon liittyen.

Onko muilla samaa ongelmaa ja kukahan tähän kannattaisi tägätä, että menee viesti perille?

4 tykkäystä

Tämä pistetty devaajille eteenpäin :+1:

5 tykkäystä

Avidlystä puheen ollen. Delisted nyt välittäjällä, milloin Antti saadaan rahat tilille?
@Antti_Luiro

2 tykkäystä

Luulin tavallaan hybridilainan olevan lähes aina jotain katastrofilainarahaa, no en ehkä suoranaisesti, mutta kuitenkin… :smiley: Ei tällaisia pitäisi tunnustaa ääneen…

Oli kyllä tosi hyvä ja valaiseva juttu. :slight_smile:

5 tykkäystä

En harrasta lyhytaikaista treidausta juurikaan, mutta sanokaapa joku fiksumpi, että myydäänkö Hesan pörssin indeksiin eli OMXH:n viputuotteita.
Ja jos kyllä, niin miksei olisi ollut päivänselvä paikka ostaa helvetisti bear-vipua eilen tätä päivää kohden jolloin 70% koko hesan pörssin osingonmaksajista irroittaa osinkonsa?

2 tykkäystä

Olisiko tässä se virtuaaliolut, joka tuli voittajille. Testivoittaja, kuulemma uppoaa paremmin kuin Hyzonin kurssi.

25 tykkäystä

Eikös shorttaaja joudu korvaamaan osingon lapun lainaajalle, joten oletan että viputuotteetkin joutuvat nuo maksamaan. Eli ei taida tuollaistakaan ilmaista lounasta olla, vaikka en kyllä täysin tiedä miten tuo toimii.

3 tykkäystä

Hei kaikki. Jos ette vielä ole vastanneet meidän sijoittajille suunnattuun yleiseen vastuullisuuskyselyyn vastuullisuuden herättämästä luottamuksesta, niin nyt on viimeiset hetket käsillä. Olisimme erinomaisen kiitollisia vastauksista!

6 tykkäystä

Tällä hetkellä toimitusjohtajaa etsii ainakin Eazy, Rapala, Pihlajalinna, SieviCapital, Harvia ja tänään listalle lisätään Springvest. :grin::slightly_smiling_face:

10 tykkäystä